Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 12 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

tražim pomoć za nemoguće uklanjanje zabrana
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: tražim pomoć za nemoguće uklanjanje zabrana
tražim pomoć za nemoguće uklanjanje zabrana prije 1 godinu, 10 mjeseci Karma: 0
uskoro se selimo u novi stan pa sam počela proučavati vaše stranice kako bi ga što povoljnije uredila.
uglavnom, tek sam na početku i čitam osnove, a već sam u startu našla dvije zabrane koje je nemoguće ukloniti.
sa desne strane ulaznih vrata gledano iznutra prema van se nalazi potok, kuća je dosta izdignuta iznad njega, na brdu, ne znam koliko to umanjuje problem.
i još jedna zabrana: iznad spavaće sobe nalazi se kuhinja gornjeg stana, a uzglavlje kreveta je naslonjeno na zid naše kupaonice, znači to bi se moglo malo okrenuti, ali tada bi nam iza glave bio taj potok.

čitajući o tim nepovoljnim aspektima, mogu reći da se par koji prodaje stan rastavlja, a starčići koji su nekada tu živjeli, nisu imali djece.

to je starina i gotovo je nemoguće premjestiti ulaz i raspored prostorija, te me zanima da li ima lijeka za korekciju?
ciklama5 (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 1
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: tražim pomoć za nemoguće uklanjanje zabrana prije 1 godinu, 10 mjeseci Karma: 25
Pozdrav ciklama5, dobro nam došla !

Svakako je dobro poznavati povijest budućeg doma, kako se ne bi dogodilo da se ista ponovi. Ovako napamet, bez tlocrta teško je reći može li se doista konstruktivno korigirati problem. Ako imate mogućnost naći neki dom s pozitivniojom prošlošću, svakako to učinite. Ako pak ne, barem pokušajte premjestiti spavaću sobu na neko drugo mjesto. Kuhinja je prostor koji potiskuje energiju, a to vam ne treba dok spavate, jer ste, kao i svi mi, tada najprijemčiviji za suptilne energije, u ovom slučaju nepovoljne.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica