Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 14 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: ljubav - srca
ljubav - srca prije 1 godinu, 3 mjeseci Karma: 0
drage moje, nisam dugo bila na forumu...izdogađalo mi se u životu svašta... ...uglavnom sve pozitivno...kao što možete vidjeti po mojim prethodnim postovima, pokušavala sam pronaći sreću u ljubavi...pa sam pokušavala aktivirati razna područja u kući...no, koliko sam se god u tome trudila...ljubav je otišla...i tako sam ja krenula izrađivati gipsane slike i figurice (kako nebi razmišljala o propaloj ljubavi)...pa bih vam htjela reči da imam prekrasna srca i prekrasne slike ako netko bude trebao...srca su doista jeftina...5 kuna...dim.5x5,5 cm...a prekrasna, a sličice 20 kuna dim. 18x18 cm sa zlatnim okvirom...ukoliko bude možda zainteresiranih bilo bi mi jako drago...lijepi pozdrav drage moje...
zahir (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 2
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: ljubav - srca prije 1 godinu, 3 mjeseci Karma: 25
Pozdrav Zahir,

žao mi je čuti da se sve moralo tako završiti . To su uvijek bolne stvari u životu, ali ponekad nema spasa. Kada sudbina uplete svoje prste ni feng shui ne može promijeniti ishod, on je ipak samo jedna trećina jednadžbe koja tvori naše životne putove.

No kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore . Samo ne treba slijediti mustru koju je Mark Twain prepoznao nadodavši kako prečesto toliko dugo zurimo u zatvorena vrata da ni ne primijetimo nova koja su se otvorila. Mislim da kod tebe to neće biti problem .

Drago mi je da si pronašla nešto pozitivno u svemu tome. Samo hrabro naprijed !
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odg: ljubav - srca prije 1 godinu, 3 mjeseci Karma: 0
Hvala ti Sandra!!! Nadam se da bude sve ok!!!
zahir (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 2
graphgraph

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica