Pozdrav
Tijekom prosinca trebalo bismo useliti u nas novi stan (ocčekujemo da ce renoviranje biti zavrseno do kraja sljedeceg tjedna).
Ono sto dozivljavamo kao nas problem, najveci, je idiopatska neplodnost, tj. nemogucnost zaceca kojoj nije definiran medicinski razlog (narodski receno, sve je s medicinske strane u redu s nas oboje). Doduce, s moje, censke strane to se sve manje moce primijeniti, jer tijekom ovih godina cecnje za djetetom, sve vise tonem u tugu i osjecam se sve depresivnije, i hormonalna slika mi vise nije idealna.
Osim toga (iako ova rubrika nije za to predvidjena), oboje smo i pod velikim stresom zbog posla i cesto se osjecamo iscrpljeni.
S obzirom na to da stan tek trebamo urediti, molimo savjete na cto da obratimo pozornost posebno kako bismo si povecali sanse za zacece i zdravu i mirnu trudnocu, a osim toga, i mirniji i stabilniji poslovni zivot te stabilne i sigurne prihode. Koji bi bio najpovoljniji datum za selidbu?
Prema jednoj tablici pronasla sam da je suprugov ki-broj 9 a moj 6. Uz tablicu je napomena da je ona po sustavu u kojem muskarci i zene rodjeni iste godine imaju isti broj, pa ne znam je li moj izracun vjerodostojan, a ukoliko nije, rado bih vam poslala nase datume rođenja mail-om.
Unaprijed vam puno, puno zahvaljujem