|
učenje i koncentracija prije 3 godina
|
|
Pozdrav svima,
nisam se jos javljala jer jednostavno trenutno i nemam bas vremena, ali cim obaveze malo splasnu (citaj:kad polozim pravosudni),odmah cu se malo aktivirati.
Upoznala sam se sa feng shuijem preko nekoliko knjiga i super mi je,vec sam se dosta puta uvjerila u istinitost i djelotvornost,mada sam totalni laik i sigurno neki put nesto i pogresno napravim.....
Mene ovako brzinski zanimaju vasi savjeti i saznanja kako si pomoci u ucenju,sto pomaze koncentraciji,boljem pamcenju i uspjehu u ucenju?
Nije da mi ne ide,ali htjela bi jos poboljsati.....
Puno hvala,
veliki pozdrav.....  od silnih zakona.....
|
|
|
|
|
|
|
Odgovor:učenje i koncentracija prije 3 godina
|
|
Pozdrav Elie, SI je sektor ucenja i obrazovanja i sve sto pripada elementu zemlji je pozeljno staviti u ovaj sektor; glineni predmeti, kristali, simbol je planina. Jedino prema LZ je ove godine nepovoljan, ali moze se lijeciti vatrom.
Kazes da imas odlicnog iskustva?
Mi smo radoznale pa ga podijeli s nama ako nije problem: 
|
|
dakiva
(Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
|
|
|
|
|
|
|
Mali komentar ako si vec dogurala do pravosudnog onda ti i nije problem koncentracija i pamcenje. 
|
|
dakiva
(Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
|
|
|
|
|
|
|
Dobro došla, Elie  !
Dakiva je dobro napisala. Ove godine je specifična situacija sa SI, jer je jedan dio tog sektora "pogođen" najnegativnijim mogućim aspektom. Srećom nije čitav, ali bolje je ne dirati čitav sektor ove godine.
Tako da ti preostaje jačanje pravca osobnog razvoja, utvrđenog prema Kua broju. Na žalost  još uvijek nismo izradili kalkulator za to  . Ako znaš svoj Kua broj, super, ako ne pošalji datum rođenja (s godinom) pa ćemo izračunati.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala na brzim odgovorima.
Ja nikako da se javim,ali ako sjednem za komp,brzo prodje par sati,pa se drzim podalje....
Daleko je moje iskustvo od vaseg,pola toga sto sam znala sam i zaboravila.......
Što znaci ne dirati cijeli SI sektor?Nista ne stavljati u sobu na SI u koju bi se inace moglo nesto stavljati i nista ne mijenjati?
A sto to znaci da je LZ nepovoljan? I da se moze lijeciti vatrom?
Vidite da nemam pojma.
Da li je Kua broj isto sto i Ki broj (tako meni pise u knjizi),po tome je moj broj 2? (11.05.1979.)
Inace ja oduvijek obozavam ogledala pa sam ih imala svugdje po stanu.Od kad sam skuzila feng shui,skoro sam sva porazmjestala.Npr. skinula ono nasuprot prozora i jedno veliko nasuprot kupaone.Mislim da su se time smanjile nekakve napetosti izmedju ukucana.....(jadan muz,prvo sam ga maltretirala da mi postavlja ta ogledala gdje i kako sam htjela,a onda sam ga za par godina opet davila da ih skida i premjesta....
Imam jos jedno u spavacoj sobi koje bi trebalo izbaciti ili preko noci prekriti,sto ja ne radim,ali ne vidi se nas odraz dok spavamo,pa si mislim,nije valjda tako strasno?
jedino mi dijete malo nemirno spava oduvijek,pa mozda ipak to ima utjecaja,a i tko zna sto drugo?(o tome kad napravim tlocrt i posaljem pa cemo komentirat,jedva cekam..)
Imam jednu plavu posudicu sa novcicima u vodi na J koju redovito zanemarujem,zaboravljam natociti vodu i tako.......pa su financije tako,tako,ali bas uvijek dosada mi se potrefilo kad makar dolijem vode u posudicu,eto nekog financijskog priliva!
Pa si kazem,morat cu se malo vise tome posvetiti,ali vrijeme mi jednostavno proleti.......
Veliki pozdrav svima!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elie napisala:
Što znaci ne dirati cijeli SI sektor?Nista ne stavljati u sobu na SI u koju bi se inace moglo nesto stavljati i nista ne mijenjati?
A sto to znaci da je LZ nepovoljan? I da se moze lijeciti vatrom?
Ne dirati sektor znači što manje se kretati i zadržavati u tom sektoru, ništa ne razmještati i ne kopati ili renovirati na tom mjestu. Ako je to, naravno, moguće. Svaka od nabrojanih akcija mogla bi uroditi nekim problemom i nevoljom, ovisno o ostalim aspektima, no to je doista viša matematika, kojom se za sad ovdje ne bavimo.
Nepovoljne LZ, znači nepovoljne Leteće zvijezde. To je vremenski aspekt feng shuia. Objašnjave energetske pomjene u prostoru kroz vrijeme. Ovisno o tome koliko želimo biti precizni, možemo ih izračunati za različite vremenske periode, npr. godinu, mjesec, dan, sat. Ove cijele godine, prema LZ, SI ne treba dirati. No akademski uspjeh možeš aktivirati i na drugim mjestima.
Liječiti vatrom znači unijeti element vatre u taj sektor, u vidu jarkog svjetla, svijeća, crvene boje ili slike vatre.
Elie napisala:
Da li je Kua broj isto sto i Ki broj (tako meni pise u knjizi),po tome je moj broj 2? (11.05.1979.)
Tvoj kua broj je 3. Što znači da pripadaš istočnoj grupi. Povoljni pravci J, S, JI, I.
Elie napisala:
Imam jos jedno u spavacoj sobi koje bi trebalo izbaciti ili preko noci prekriti,sto ja ne radim,ali ne vidi se nas odraz dok spavamo,pa si mislim,nije valjda tako strasno?
Neznam. Viđala sam situacije u kojima je ogledalo u spavaćoj sobi, naspram kreveta, ali koje nije odražavalo spavajuće supružnike, napravilo pravu katastrofu. Što po pitanju zdravlja, što po pitanju kvalitete braka. Ne bih eksperimentirala s tim.
Elie napisala:
ali bas uvijek dosada mi se potrefilo kad makar dolijem vode u posudicu,eto nekog financijskog priliva!
Super  !

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prema Kua broju, tvoj pravac osobnog razvitka je istok, zato njega ojačaj bujnim, zdravim biljkama i eventualno dodaj neki simbol uspjeha koji žliš postići. Ne prema FS, već prema osobnom osjećaju, asocijaciji.
I pokušaj sjediti licem okrenuta prema istoku kada učiš. Po mogućnosti okreni krevet tako da uzglavlje bude na I.
|
|
|
|
Posljednja izmena: 29.04.09 13:45 od Sandra.
|
|
|
|
|
Hvala Sandra!
Evo ne mogu vjerovati,ali sasvim slucajno,spavam sa uzglavljem prema I i dok ucim uvijek sjedim prema I!
Ma,ici ce i moje ogledalo van iz spavace,za sad jedino primjecujem to da mi muz vise spava u dnevnom nego u spavacoj,ne zbog nekih poremecenih odnosa,sve ok,ali jednostavno gleda tv i zaspi tamo do jutra,a jos i dijete u sobi,pa budjenje po noci,pa treba sutra raditi i tako......pa eto i to moze bit pocetak nevolja,ne?????
Aha,ovaj Ki broj (devet ki),to je neki astroloski FS broj, tako pise u knjizi.....za odredjivanje povoljnih perioda za nesto napraviti,npr.selidba....
puno hvala,cujemo se;)
|
|
|
|
|
|
|