Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 23 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Ucenje i koncentracija II
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 123456
TEMA: Ucenje i koncentracija II
*
Ucenje i koncentracija II prije 2 godina, 8 mjeseci Karma: 0
Cao svima,

Mozda sam dosadna, ali moram da pitam, tako najbolje naucim

Posto mi se blizi pocetak skole zanima me kako da uredim sobu, a da mi odgovara za koncentraciju i mirno ucenje?
Kontam da se izracunava po kua broju, ali ne znam da li sam odradila kako treba, ja sam sto stavila da mi gleda na Istok, planinu sam stavila na SI, vodu i racunar na JI,krevet na S, malu policu JZ i na tu policu stavila knjige a na skroz gornjoj sam tavila mladi bracni par, dve crvene svece, srce..e sad ne znam da li sam to uradila dobro?
Znam da treba da stavim stakleni globus, ali ne mogu da ga nadjem nigde, da li smem da stavim sliku globusa?
Plejada (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 75
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:Ucenje i koncentracija II prije 2 godina, 8 mjeseci Karma: 48
Odlicno,svidja mi:) mada koja je tvoja soba ona sto izlazi na dnevnu ili sobu za odmor?mislim da bih ti vise odgovarala ova sto izlazi na dnevnu sobu da bih izbegla SZ;) ono sto mozes jos postaviti u sektoru ucenja jesto ono sto zelis postici ili raditi kad zavsis skolu:)
annja (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 698
graphgraph
Pol: Žensko pedjus@yahoo.com Birthday: 03/24
Posljednja izmena: 19.09.09 11:44 od annja.

Odgovor:Ucenje i koncentracija II prije 2 godina, 8 mjeseci Karma: 0
Annja, moja soba je ona sto izlazi na sobu za odmor, ali cu preseliti brata u moju, a ja preci u njegovu, ako je potrebno, ja sam za, samo ne znam da li ce bratu odgovarati?
Plejada (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 75
graphgraph
Pol: Žensko

Odgovor:Ucenje i koncentracija II prije 2 godina, 8 mjeseci Karma: 25
možeš slobodno staviti sliku globusa ili sliku Zemlje, gledano iz svemira. Za jačanje SI, koji je sektor obrazovanja možeš se poslužiti nečim kristalnim, nekim ukrasom ili komadom prirodnog kristala, npr. gorski kristal ili neki koji se tebi osobno sviđa.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odgovor:Ucenje i koncentracija II prije 2 godina, 6 mjeseci Karma: 0
Ako sam dobro izracunala, moj kua broj je 1.

Radni stol mi je smjesten na središnjem dijelu stana i dijelom je u 9om polju. Stol gleda na I, iza mene je (zapadni) zid (sa policama).

Buduci da mi je stol u "otvorenom prostoru" i nije mi bas zgodno da knjige postavljam na SI prostorije, zanima me sto bih mogla napraviti da pospjesim SI i svoj uspjeh na fakultetu, otkud da krenem (?) i da li je za odgovor potrebno još detalja (i kojih)?

Hvala
Lima (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 89
graphgraph

Odgovor:Ucenje i koncentracija II prije 2 godina, 6 mjeseci Karma: 25
Pozdrav Lima i dobro došla !

Općenito uzevši kukuruzno žuta boja, kristali, keramika i sitni crveni detalji (npr. dvije svijeće) odlični su za jačanje SI. Slika Buddhe, ne onog nasmijanog, već onog drugog ili bilo što te osobno asocira na akademski uspjeh dodatno privlače pozitivnu akademsku energiju. No ako ti je ikako moguće, možda je sigurnije pričekati s aktiviranjem SI do početka iduće godine, zbog jednog nepovoljnog aspekta koji ove godine obitava na SI.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odgovor:Ucenje i koncentracija II prije 2 godina, 6 mjeseci Karma: 0
Ajme hvala

Jel' to neki opceniti negativni aspekt ili moj osobni negativni aspekt?

Tek sam na samom pocetku upoznavanja feng shuia i jos mi je sve prilicno maglovito. Jucer sam skinula feng shui for dummies i pokusavala shvatiti neke stvari dok me glava nije zabolila

No, ispit je za par dana i trebala bih do tad bar prestat zvjerkat po stanu i prihvatiti neke druge knjige

Ono sto sam uspjela shvatiti je da mi je cijeli stan malo zbrckan i otkad sam se uselila, imam neki snazan poriv za razmjestanjem namjestaja Ne znam da li to ima veze sa losim chijem na nekoj podsvjesnoj razini.

Mudrost mi je velikim dijelom u kuhinji, karijera u WCu, blagostanje na balkonu, pomagaci nedostaju, a stol (sto sam jucer uspijela primjetiti) tocno izmedju prozora i vrata, sto mi zvuci nepovoljno pa sam privremeno samo stavila neku biljku na prozor dok opet ne pocnem razmjestati namjestaj...
Lima (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 89
graphgraph

Odgovor:Ucenje i koncentracija II prije 2 godina, 6 mjeseci Karma: 25
Svi smo tako počeli . Samo neki srećom nisu imali ispit pred vratima .

Negativni aspekt ima veze s Letećim zvijezdama, vremenskim aspektom feng shuia i zove se Veliki vojvoda Jupiter ili Tai Sui, te utječe na sve ljude, a ne samo na tebe osobno. No ako ne kaniš praviti neko veliko preuređenje koje zahtjeva buku, kopanje, rušenje ili zidanje, onda nije neki veliki bed.

Što se tiče razmještanja namještaja, svi imaju podsvjesno prepoznavanje povoljnih i nepovoljnih postavki. Kada smo psihički i emotivno u dobrom stanju, automatski uređujemo sve oko sebe na pravilan i povoljan način. No ako si krenula u FS vode, onda možda bolje malo prouči teoriju prije nego kreneš u akciju. To ti može uštedjeti puno nepotrebnog premještanja namještaja.

Što se tiče tvog ispita, počevši od 07.11. povoljni sektori za aktiviranje akademskog uspjeha su JI i J, pri čemu je JI odličan za uspjehe na ispitima. Kristalni globus ili bilo kakav kristal odlični su aktivatori akademskog uspjeha.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Idi na vrhStranica: 123456
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica