Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 27 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Kako pokrenuti posao s mrtve točke
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12345678...12
TEMA: Kako pokrenuti posao s mrtve točke
*
Kako pokrenuti posao s mrtve točke prije 2 godina, 5 mjeseci Karma: 1
Evo kako i sam naslov kaže. Suprug i ja smo uz pomoć njegove majke napravili apartmančić 25m2 (adaptirali ruševinu) uz njenu staru rodnu kuću na moru. Namjeravali smo ga iznajmljivati da bi uz ostalo popravili i tu staru kuću koja je zapuštena. Pet godina smo to razvlačili i uz pomoć naših prijatelja i mojih tate i ujaka... konačno dovršili. A sad je majka rekla NE. To je moje. Sad kad konačno možemo nešto raditi i zaraditi - ona ne dozvoljava, a dok se gradilo nas je podržavala da napravimo čim prije. Sad sve stoji i ako će još neko vrijeme stajati, počet će propadati. Koji sektor aktivirati i čime? Sandra, jel to ima veze sa gromom i Evicom? Otkad se odselila zajedno sa svojim kaktusima, starim novinama i razbijenim uspomenama stanje u obitelji se popravilo, ali još uvijek ima njenih stvari koje ne mogu likvidirati. I što sad da radimo?
Andreja (Korisnik)
Gold Boarder
Poruka: 265
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Mjesto: Zagreb Birthday: 11/29
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:Kako pokrenuti posao s mrtve točke prije 2 godina, 5 mjeseci Karma: 25
Da ima to veze s gromom i Evicom i svima ostalim "Evicama" koje imaju probleme s "gromovima" .

Prvo i osnovno, po pitanju feng shuia je napučiti istok zdravim, bujnim biljkama, dodati drvene predmete i zelenu boju.

Dodatno uz to mi jedino pada na pamet slika. Možda nešto u stilu gdje starica (majka) nešto pruža odraslom sinu i/ili snahi. To može biti slika vas troje ili neka zamjenska. Bitno da odiše pozitivnom energijom i srećom. Progooglaj malo, pa vidi možeš li što naći. Ne znam je li to sad malo radikalno s tom slikom, bi li tebi to odgovaralo i bi li tvoj suprug to mogao podnijeti.

Možda cure imaju kakvu ideju?
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odgovor:Kako pokrenuti posao s mrtve točke prije 2 godina, 5 mjeseci Karma: 1
Suprugu nebi smetala slika ako baš njegova mama nije na njoj. Neka druga mama bi prošla bez problema. Probat ću naći neku takvu sliku.
Ima fotografiju gdje prima diplomu i rukuje se s jednom starijom gospođom koja mu je predala (nije dekanica). Jel bi možda ta vrijedila?
Ali ima jedna stvar koja se možda samo meni čini simptomatičnom:ohmy: jesam to dobro napisala?
Otkad sam u istočni dio dnevne postavila zdravo cvijeće (više mala drveća kao benjamin, hibiskus) počele su se pokazivati neke stvari koje do sada nismo vidjeli ili nismo vjerovali da se mogu dogoditi. Uvijek polaziš s mišljenjem "pa neće valjda nama, mama mi je, baka je". Ali eto...
Andreja (Korisnik)
Gold Boarder
graphgraph

Odgovor:Kako pokrenuti posao s mrtve točke prije 2 godina, 5 mjeseci Karma: 0
hej Andreja! neznam koliko ce pomoci ali u potpunosti te razumijem:woohoo: mi zivimo u stanu kojem je vlasnik moja majka pa nas s vremena na vrijeme podsjeti na to tjerajuci nas van na ulicu..(sa djetetom-BAKA!?)ja imam biljke na I ali mislim da posadim i cijelo drvo ona se nebi promijenila!pokusaj sve sto mozes,a ako ne uspije prihvati to kao nesto dobro za vas iz nekog razloga...nemoj samo siliti i forsirati-kad u glavi prihvatis i onu ruznu mogucnost uvijek se sve nekako samo od sebe poslozi....
szbukvic (Korisnik)
Gold Boarder
Poruka: 311
graphgraph
Pol: Žensko Mjesto: Zagreb Birthday: 07/21

Dok to ne doživiš ne možeš vjerovati. Mene nije tjerala, ali je zato potjerala svog muža kad je mom mužu bilo 5 god. A onda je tjerala i njega (sina) s našom najstarijom kćeri u ponoć iz kuće na otoku s kojeg brod ide 3 put dnevno. I svako malo neka predstava. A nikako da shvati i da joj utuvimo u glavu da joj je to jedina mogućnost za održati standard na koji je navikla kad jednog dana više ne bude mogla raditi i zarađivati ko sad. Od penzije sigurno ne bu mogla.
Andreja (Korisnik)
Gold Boarder
graphgraph

Odgovor:Kako pokrenuti posao s mrtve točke prije 2 godina, 5 mjeseci Karma: 25
Andreja, razmišljam o svemu što si napisala i pokušavam naći neko rješenje.

Ima tu više faktora. Prvo što mi pada na pamet je da problem može biti karmičke prirode, a u tom slučaju mu nema lijeka. Drugo, ove godine je nepovoljna zvijezda na istoku, pa to otežava odnose s roditeljima i svojtom. Treće, ako nije ništa od prethodno navedenog, smislit ćemo nešto .
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Bila bi presretna kad bi se moglo nešto napraviti. Toliko samo se veselili tom poslu radi toga što bi osigurali nekakav dodatni prihod. Djeca se još školuju, a znate i sami da to košta, posebno faks. Osim toga, ni jedan posao kod poslodavaca danas nije siguran.
Andreja (Korisnik)
Gold Boarder
graphgraph

Odgovor:Kako pokrenuti posao s mrtve točke prije 2 godina, 5 mjeseci Karma: 0
Čisto psihološko pitanje... hoće li i ona dobiti koju kintu od tog najma apartmančića??

Možda da se nekako dogovoriti o podjeli, čisto da se stvari zakotrljaju, a kasnije, možete još i pregovarati, a ona možda, s vremenom, i pusti vama lovu do kraja...???

Imate li građevinsku na taj dodatak uz kuću? Možda se i to nekako može pravno riješiti, a još k tome - uz financijsku pomoć i od tvoje strane (ujaci i prijatelji). Dobro se raspitaj i oko toga...

I sretno!!
Spiral (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 22
graphgraph
Pol: Žensko Birthday: 09/24

Idi na vrhStranica: 12345678...12
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica