Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 26 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?
Idi na dnoStranica: 12345678
TEMA: posao
*
posao prije 3 godina, 10 mjeseci Karma: 48
Otvorila sam ovu temu samo da bih napisala da odkako
sam se susrela sa feng shuiem i pocela da primenjujem simbole razlicite namene kad je o poslu rec sve je ok;)nadam se da ce ici na jos bolje:) Zaista postoji u svemu ovome neka logika i povezanost sa stilom nacinom i verovanjem u lepsi i drazesniji princip ophodjenja prema svim sverama u zivotu:cheer: Nisam u velikoj meri pocela da primenjujem feng shui,tek od nekoliko figurica simbola,pomeranjem namestaja i celokupnim sredjivanjem stana(koliko mi vreme dozvoljava u upotrebi je sve po malo ali se nadam da sticanjem znanja i vremenom hocu;)
annja (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 698
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko pedjus@yahoo.com Birthday: 03/24
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:posao prije 3 godina, 10 mjeseci Karma: 25
Samo polako svojim tempom .

Osnovna bit Feng Shuia je zapravo usklađivanje sebe s okolišem i obratno. Najvažnije od svega je uvijek sjediti, ležati, raditi, biti okrenut prema jednom od svoja četiri povoljna pravca , tj. izbjegavati biti okrenut u jednom od 4 nepovoljna. I naravno održavati životni i radni, kao i vanjski okoliš čistim i urednim. Za početak to je sasvim i više nego dovoljno .

Ovo sve ostalo traži malo više proučavanja, a za to treba vremena. No postoje ti mali trikovi i prečaci koje sam nastojala predstaviti na webu, putem kojih je moguće postići brze, vidljive rezultate i bez pretjeranog zadubljivanja u tematiku.

Ja sam, dakako uvijek za temeljit pristup, no kod nas nije jednostavno doći niti do literature niti do doista stručne osobe koja se bavi savjetovanjem.

Samo budite otvoreni i prijemčivi za suptilne tokove energije i za utjecaj pojedinih aspekata svoga okoliša na sebe i obitelj i s vremenom sve će doći na svoje.

Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odgovor:posao prije 3 godina, 10 mjeseci Karma: 48
Pozdrav:) Zaista hvala na odgovoru na sva postavljena pitanja;) Mislim da ste u pravu da zaista treba biti otvoren prema uticajima razlitih elemenata i energije koja nas okruzuje:) ali ponekad posumljam radim li pravu stvar kad su upitanju primene razlicitih simbola,pomagala:blink: ipak se nadam da vremenom cu savladati ta osecaj straha:woohoo: da je ipak sve okB)
annja (Korisnik)
Platinum Boarder
graphgraph

Odgovor:posao prije 3 godina, 10 mjeseci Karma: 25
Sumnja je ok . Tko ne sumnja više griješi . A strah će nestati kada steknete sigurnost u svoj osjećaj za energiju, jer tada i ako pogriješite u nečemu brzo možete osjetiti da ste pogriješili i to ispraviti .

Ja, kao, govorim iz iskustva , a moje ogledalo i dalje čami u ormaru:laugh: !

Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odgovor:posao prije 3 godina, 6 mjeseci Karma: 0
Ma da, ja znam da ugnjavi moderatora ali meni nije jasno kako odrediti te neke povoljne strane jer meni su sve povoljne strane a s obzirom da moje životno okruženje i namještaj ne dozvoljavaju mnogo manverisanja ja moram malo da bude ninja u stanu da to prilagodim. Kako otkriti povoljne strane?
Evica (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 78
graphgraph

Odgovor:posao prije 3 godina, 6 mjeseci Karma: 25
Postoje četiri povoljna i četiri nepovoljna pravca.

Oni se utvrđuju prema osobnom Kua broju koji se izračunava na osnovi datuma rođenja i spola.

Postoje tablice za izračunavanje, no na netu ima i tzv. Kua kalkulatora koji odmah generiraju i Kua broj i povoljne pravce.

Dakako, možete mi dati svoje podatke, pa Vam mogu i ja izračunati.

Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odgovor:posao prije 3 godina, 6 mjeseci Karma: 0
Pozdrav!

Ja sam pokušala to da izračunam ali ništa ne razumijem! Pa ako možete Vi da mi pomognete?
Evica (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 78
graphgraph

Odgovor:posao prije 3 godina, 6 mjeseci Karma: 48
Evo linka za izracunavanje Kua broja

www.dragon-gate.com/resources/fengshuitools/kuaCalculator
unesete datum rodjenja i naravno pol

Nakon sto izracunate Kua broj pogledajte povoljne pravce u ovoj tabeli

ISTOCNA GRUPA
KUA BROJEVI............1.............3.............4.. ............9

Najbolji pravac............JI.............J..............S. ..............I
Pravac zdravlja...........I...............S............. J.............. JI
Pravac ljubavi............ J.............. JI............. I............... S
Pravac licnog razvoja. S............. I............... JI............. J
Nesrecni pravac........ Z.............. JZ............ SZ........... SI
Pravac 5 duhova........ SI............ SZ........... JZ............ Z
Pravac 6 ubistava...... SZ........... SI............ Z.............. JZ
Pravac potpunog
gubitka......................JZ............ Z.............. SI.............SZ

ZAPADNA GRUPA
KUA BROJEVI.............5.............5.............2. ............6............7.............8

...........................muskarci........zene... .......svi...........svi...........svi............ .svi
Najbolji pravac........... SI............ JZ............ SI..............Z............. SZ........... JZ
Pravac zdravlja.......... ..Z............ SZ..............Z............ SI............ JZ............ SZ
Pravac ljubavi............ SZ..............Z............ SZ........... JZ............ SI...............Z
Pravac licnog razvoja. JZ............ SI............ JZ............ SZ.............Z............. SI
Nesrecni pravac...........I............. ..J...............I............ .JI..............S..............J
Pravac pet duhova..... JI...............S............ .JI...............I..............J...............S
Pravac 6 ubistava........J................I..............J. ..............S........... JI................I
Pravac potpunog
gubitka......................S...............JI... ......... S...............J..............I..............JI

Pozdrav
annja (Korisnik)
Platinum Boarder
graphgraph
Posljednja izmena: 13.11.08 10:39 od annja.

Idi na vrhStranica: 12345678
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica