Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 26 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

pravila feng shui za restorane
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: pravila feng shui za restorane
pravila feng shui za restorane prije 1 godinu, 4 mjeseci Karma: 0
Prije svega zelim reci da sam prosto odusevljena ovim sajtom, a takoder i brojem zaljubljenika u feng shui...
Nisam bas pocetnica, dosta toga znam o feng shuiju,al vjerujem da dosta toga i ne znam...Moj suprug (kua broj 4,energija drveta)ima restoran,koji se pretezno bavi dostavom hrane , jer nema puno mjesta za sjedenje(vecinu prostora zauzela je kuhinja). Takoder, mislim da mu je nepogodna okolina,jer restoran gleda na javni parking, a nalazi se izmedju dva nebodera ,koji imaju po 20 spratova...
On ima posla, ali ima i puno zaposlenih,kao i troskova. Htjela bih da mu pomognem da restorancic preuredi po feng shuiju,kako bi poboljsao svoje poslovanje.Medjutim nigdje nisam nasla literaturu o preuredjenju restorana po ovim principima.Nadam se da ce te mi pomoci...Hvala Vam unaprijed
Sheylaa (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 1
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: pravila feng shui za restorane prije 1 godinu, 4 mjeseci Karma: 25
Pozdrav Sheylaa, dobro nam došla !

Lijepo je čuti da među nama ima i članova koji se već razumiju u feng shui. Prema onoj "što više znam, s tim više znam koliko toga ne znam" i meni samoj se čini da puno toga ne znam .

Konkretno, što se restorana tiče ne znam što bih rekla, nisam se još susrela s literaturom koja bi to obrađivala kao zasebnu temu. Većinom se poslovni prostori spominju tek usputno i to u kontekstu ureda. Malo ću pregledati literaturu koju imam doma, pa eventualno dodati, ako nađem što korisno.

Ono što mogu reći jest da je dobar dio feng shuia zasnovan na ravnoteži i harmoniji u prostoru, tako da ugodan ambijent čini dobar dio feng shuia. Rekla bih po nekoj logici da je restoran nešto nalik blagovaonici u domu, pa mu vjerojatno odgovara sličan tretman i uređenje. No, to su nagađanja bez ikakvog temelja .
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica