Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 26 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

suprugov uspjeh?
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: suprugov uspjeh?
suprugov uspjeh? prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 0
Pozdrav forumu! Baš sam mozgala pod koju temu da ovo pitanje stavim, pa mi se eto učinilo ovo najbližim. Radi se o slijedećem: Željela bih nešto učiniti da pokrenem suprugov poslovni život u pravom smjeru, ali ne znam koji bi zapravo bio njegov sektor. Naime, živimo zajedno s mojom obitelji, pa je "glava kuće" moj otac, tako da ne znam koji bi sektor pripadao suprugu?
myra (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 9
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: suprugov uspjeh? prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 25
Pozz Myra, baš sam i ja razmišljala o nečem sličnom kada sam prvi puta proučavala tvoj tlocrt. Ono što bi trebao biti tvoj sektor, zapravo je sektor tvoje majke, a ono što bi trebao biti sektor tvog supruga zapravo je sektor tvog oca. No vas dvoje zacjelo imate svoju spavaću sobu, tako da je unutar te sobe sjeverozapad sektor tvog supruga, a jugozapad tvoj sektor.

Ono što na tom mjestu (sjeverozapad vaše sobe) možeš napraviti je postaviti sliku tvog supruga na radnom mjestu ili pak sliku njemu sličnog muškarca istih godina na radnom mjestu koje on priželjkuje. Jasno poželjno bi bilo da slika odaje dojam da on na tom poslu uživa i da ga posao ispunjava. Slika zlatne planine bila bi poticaj za stjecanje bogatstva ili barem poboljšanje prihoda.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odg: suprugov uspjeh? prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 48
Neman sad bas vremena ,ali mozda da se unutar doma prostor tretira kao prostor koji pripada sinu ili najstarijem ili najmladjem,to mi prvo palo na pamet kad sam videla post
annja (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 698
graphgraph
Pol: Žensko pedjus@yahoo.com Birthday: 03/24

Odg: suprugov uspjeh? prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 0
Hvala cure na odgovorima. Pokušat ću onda sa spavaćom sobom, iako je tu i krevetić od malene i to baš na jz strani sobe, a na SZ su praktički vrata. Kako to riješiti, da sliku stavim na vrata?Nije baš nekakva dekoracija ali eto, ako će pomoći učinit ću i taj dizajnerski manevar
myra (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 9
graphgraph

Možeš staviti sliku na vrata, ali nemoj se sad ograničiti na ovo što sam navela. Slika može predstavljati i i čovjeka na vrhu planine, znači nekoga tko je postigao uspjeh, ili pak nešto što smo Szbukvic, ja i ne sjećam se više tko još svojedobno razmatrale, a neke od nas i napravile, konturu blage planine zlatnom bojom na bijelom papiru. Daj si mašti na volju, možeš napraviti nešto sama ili kupiti već gotov poster, možda isprintati nešto s neta. Bitno da prenosi taj osjećaj postignutog uspjeha. U ovom slučaju bolje da se sviđa i odgovara tvom mužu, jer se ipak tu radi o njemu, da mu to bude inspiracija i motivacija za akciju.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odg: suprugov uspjeh? prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 1
ja sam za supruga napravila tu konturu sa zlatnom bojom. I koliko mi se čini, odrađuje svoju zadaću. I 6 kuglica srebrnih.
Andreja (Korisnik)
Gold Boarder
Poruka: 265
graphgraph
Mjesto: Zagreb Birthday: 11/29

E da, mislila sam da si ti, ali nisam bila sigurna, pa nisam htjela lupetati . Drago mi je da djeluje.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica