Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 27 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: selidba
selidba prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 2
Nadam se da pisem na pravom mestu

Muz i ja planiramo da otkupimo polovinu stana od muzevljevog ujaka, a deo novca za to treba da nam da muzevljev stric. Dakle, resenje naseg stambenog pitanja zavisi od dva starija muzevljeva rodjaka.
Da li preporucujete aktivaciju nekog sektora sadasnjeg stana( kUce) kako bi odluke i delovanja ova dva coveka bila povoljna za nas. U smislu skore selidbe, osamostaljivanja, formiranja spopstvene porodice i doma.
Hvala!!!!

P.S.
Da razjasnim- ujak zivi sam u tom stanu, muz i ja zivimo u zajednici sa mojom sestrom u mojoj "devojackoj" kuci Polovina stana, dakle pripada ujaku, a druga polovina muzevljevoj majci. On je nacelno pristao da mu isplatimo njegovu polovinu, ali jos nije rekao iznos koji trazi. Ako postoji nacin da stimulisem obostrano povoljnu ponudu, odluku- molim da mi preporucite!!!!
Jos jednom hvala!!!!
Slonce (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 29
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Mjesto: Beograd Birthday: 09/21
Posljednja izmena: 02.12.10 18:12 od Slonce.Razlog: objasnjenje
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: selidba prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 25
To bi bio sjeverozapad. Stavi nešto metalno ili kristalne (može i staklene) glatke kugle, može i manjih dimenzija (nekada se mogu naći ukrasi kao staklene jabuke) ili bilo kakvu vrstu prirodnog kristala. Uglavnom ih ima po indijskim i ezoteričnim shopovima. Poanta ovoga je ojačati i aktivirati sjeverozapad uporabom njegovog elementa metala i pomoćnog elementa zemlje (kristal). Naravno možeš smisliti i nešto manje ružno i odbojno od moje ideje , a da opet ima veze sa smislom aktivacije .

Ako imate sliku ta dva rođaka, po mogućnosti u dobrom raspoloženju stavite je tamo. Ili ako znate raditi u nekom od grafičkih programa fotomontiraj lica tih rođaka i muža i tebe na sliku sretne zagrljene obitelji. Možda možeš pronaći na netu sliku sličnih ljudi sličnih godina kako se nasmijani rukuju. I to bi prošlo .
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica