Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 25 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Pozdrav svima
Pozdrav svima prije 9 mjeseci, 1 nedelju Karma: 0
Jos jednom Veeelikiiii pozdrav svima. Drago mi je sto postojite i sto imate tako kvalitenih tekstova i pitanja. Mislim, sve mi je super. Inace sam iz Vojvodine tj. iz Srbije, tacnije iz Rume, na nekih 60 km od Beograda. Jos uvek sam novajlija u celoj ovoj prici,pz kapiram da cete razumeti, ako postavim nekoliko za vas sigurno trivijalnih i mozda smesnih pitanja. Vidite, izracunao sam, da mi je kua broj cetiri i da mi sam zemljani element. To mi je vrlo interesantno, jer sam u horoskopu bik,koji je takodje zamljani element. Ne znam, da li to moze imati neke veze, pa cete mi vi reci. E, sad ono najbitnije, ne znam sta da radim sa krevetom, radnim stolom i td. Naime,posto se jos uvek gajbam kod matoraca, soba u kojoj provodim najveci deo dana, znaci i ucim i spavam i slusam muziku, radim za kompom samo ne klopam i naravno ne kupam se,je najvazniji deo mog zivotnog prostopa. Imao sam neko sobno cvece, ali sam ga skartirao, posto spavam u ovoj sobi. Nemam ogledala, ali imam LCD od kompa, koji prekrivam pred spavanje. Velika enigma mi je kako da postavim krevet. Naime, trebalo bi uzglavlje da bide okrenuto prema jugu, a ja iza kreveta na 50 cm, imam 4 ogromna prozora, koji gledaju na sever. Vrata od sobe su postavljena preko puta ta 4 prozora i otvaraju se ka sobi, a ne ka predsoblju.Radni sto mi je okrenut prema severu,naslonjen na 4 prozora.Kapiram, da mozete da mi pomognete, da resim ovo i unapred Vam se svima zahvaljujem. Veliki pozzz.....
vlbm (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 1
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Muško menjeta78 Mjesto: Ruma, Srbija Birthday: 05/18
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica