|
pomoć prije 3 nedelja, 6 dana
|
|
|
Kao prvo pozdrav svima.
Već duže vrijeme pratim vaš forum i sama potrebita Hitne pomoći odvažila sam se pisati Vam.Da ne duljim o svojoj neodlučnosti ovako stvari stoje.U braku sam dvadeset godina ,i upravo sam pred rastavom naime u 3.mjesecu je rasprava razvoda pred sudom.On je osoba koji od samog početka kocka,pije,društvo mu je važnije od obitelji iz priče kako je brak odmicao saznajem da je to radio i prije.On se ne mjenja ni centimetra,prvo smo prodali stan radi dugova ,kada smo namirili dugove ostalo nam je toliko da kupimo van grada zemlju i napravimo kuću,ali tu nije kraj da bi je završili digao je kredit koji naravno nije plačaojer kad je potrošio plaću ništa mu nije ostalo banka naravno sjeda jamcima na plaće on prodaje kuću vraća banki i jamcima dug ostaje mu za staru drvenu kuću selimo se u nju.Uz pomoć predobrih ljudi dižemo novu kuću u kojoj smo sad .Stanje je katastrofalno svako dan svađa djeca prenervozna kći 1.godina faksa ,sin 1.srednje i najmlađi sin 6.razred .Ona se nemože usredotočiti na ispite do jučer odličan učenik sada pada ispite kaže naučim i sve dođem na ispit neznam šta sa zadatkom (upisala je fiziku),sin također odličan učenik sad nemože zbrojit dva broja osim toga nije koncentriran na ništa ja sam mu najveći neprijatelj kada mu kažem da primi knjigu da mu je to kruh za sutra,a najmlađi samo se dere po kući isto kao i srednji.Muž pokuša izvuć stvari al mu nejde mirovina mu je cijela u kreditima ostaje nam 700.kn za život da stvar bude bolja jedan čovijek kojemu je on bio jamac pobjego je u njemačku i sad čemo i njegov kredit morati vratiti.Nemogu nikuda otić jer nemam kuda nemam posao ništa samo troje djece za koje Vas molim da mi pomognete, kako dalje što promjenit? Moram ostati u ovoj kući a bar da mi djeca imaju koncentraciju i da završe školu možda da i spasim brak i da se nešto promjeni po pitanju njega i financija.Molim Vas za pomoć ako je ikako moguće da mi se javi gospodična Sandra molim molim Pomoć.U kući imam drvo krasule kupljeno prije tjedan dana i jedno malo drvce s kristalićima obitelj slonova i jednog zasebnog velikog te par kamenčića volju i želju za promjenom
Znam da nemate dovoljno informacija o meni i kući ali rado ću Vam ih dati čim mi neko od iskusnih se javi.Ja iskreno neznam ni di živim više,ni kako živim znam i to da ste u obavezama ali Vas molim za pomoć da bar djeca u miru uče i savladavaju ispite.
Hvala,
Nada7
|
|
|
|
|
|
|
Odg: pomoć prije 3 nedelja, 5 dana
|
|
Lijep pozdrav
Što se tiče pomoći nadam se da tekstovi, ima ih preko 350 vezanih za početnike i za primjenu feng shuia, pisani kroz dvije godine, su dovoljna i dostatna pomoć. Vaša situacija je Vaša situacija i vjerujte mi da niste jedini, da ima ljudi i u gorim situacijama od Vaše. Ovaj forum i sajt zamišljen je kao mjesto za ugodno druženje, RAZMJENU informacija vezano za uređenje prostora. Znači da rezimiram 2 godine pisanja tekstova koji su postavljeni na korist svima no i to je teško pročitati. Vjerujte mi da puno ljudi želi instant odgovore, pomoć, no ovo nije to mjesto. Na prvom mjestu morate si sami pomoći, naučiti nešto i podjeliti s drugima. Vaša priča je tužna i svakoko zahtjeva pažnju i razumjevanje, no ovaj forum nije za takvu vrstu pomoći. Gospođa Sandra je upravo zbog mnogobrojnih upita poput Vašeg, odustala od daljnjeg pisanja ovdje na štetu sviju nas  .
Ja kao i Većina članova ovdje su sjeli proučili materiju feng shui-a potrudili se sami si pomoći. Ovo što Vi tražite od drugih Vama zapravo netreba. Vi trebate sami sebi na prvom mjestu pomoći, pomagati drugima nesebično kako bi i Vama neko pomogao.
|
|
|
|
|
|
|
Odg: pomoć prije 3 nedelja, 4 dana
|
|
|
Poštovani,
Velika Vam hvala na iscrpnoj i vrlo nesebičnoj pomoći,savjetu i tome slično.Jako mi je žao što je gospodična Sandra zbog ovakvih poput mene odlučila tako. Sa dubokim Štovanjem primila sam na znanje što mi je činiti.
A propozito, čovjeku nije sam na svijetu i lakše se kreće uz oslonac nego bez njega.
Nada7
|
|
|
|
|
|
|
Pomoć i podrška feng shui dom prije 3 nedelja, 4 dana
|
|
Pozdrav još jednom i dobrodošli  . Naravno da imate podršku, no za veliku većinu pitanja koja mislite u startu postavljati već postoje odgovori na portalu ili forumu, samo ih treba naći i pokazati inicijativu da si želite pomoći i da želite naučiti nešto novo. Sva naša razmišljanja i stavovi su ovdje da bi jednom poslužili nekom u rješenju nekog problema.
|
|
|
|
|
|
|
Odg: Pomoć i podrška feng shui dom prije 3 nedelja, 2 dana
|
|
|
Poštovani,
Hvala na uzvračenoj poruci,ali da se osvrnem na pravila ovog foruma i točku 3.da svaki član ima pravo na pomoć.Pa upravo stoga sam se i obratila Vama za pomoć.Što se tiće foruma i odgovora na portalima nemislite li možda da ih je previše različitih i za svaki je dano drugo riješenje ,u suštini isto ,a ipak različito. Pa baš zbog toga ja nisam vidjela niti jedan koji bi meni odgovarao .
Da navedem dva iz mojeg slušaja.
Kuča mi ima ulaz na jugu,a kanal mi je s ljeva,potok sa sjevera a bunar s desna.?
Kuhinja mi nije odvojena od blagovaone ni dnevnog boravka a vrata od kupaone su nasuprot dnevnom boravku gdje također nema vrata.Diječije sobe sve imaju prozore nasuprot vrata.A ja samo tražim pomoć gdje da uče i da zaustavim nemir.
I još nešto ja sam pokazala inicijativu,što znači (samostalan poticaj,prvi poticaj na nešto )a dobila sam ?
Možda ste željeli reći "samo ih treba naći i pokazati volju"al opet i to imam zato sam i pisala a zbog sveukupnog materijala i ponekih zabrana neusudim se poduzeti ništa. Rekoh sebi pa ima ljudi iskusnih sebi čine dobro i drugima znat će i meni reći koju mudru,osim "Vama netreba pomoć".
Nada7
|
|
|
|
|
|
|
Odg: Pomoć i podrška feng shui dom prije 6 dana, 5 sati
|
|
|
Dobar dan,
predlažem vam da si umete dovoljno vremena, napravite tlocrt kuće, uzmete kompas (lijevo, desno nije dovoljno i niš ne znači)odredite KOMPASOM strane. To je početak svega. Opširo vam piše u FS osnove. I onda malo po malo, prostoriju po prostoriju tražiti nedostatke.
|
|
|
|
|
|
|