Lijep pozdrav
Što se tiče pomoći nadam se da tekstovi, ima ih preko 350 vezanih za početnike i za primjenu feng shuia, pisani kroz dvije godine, su dovoljna i dostatna pomoć. Vaša situacija je Vaša situacija i vjerujte mi da niste jedini, da ima ljudi i u gorim situacijama od Vaše. Ovaj forum i sajt zamišljen je kao mjesto za ugodno druženje, RAZMJENU informacija vezano za uređenje prostora. Znači da rezimiram 2 godine pisanja tekstova koji su postavljeni na korist svima no i to je teško pročitati. Vjerujte mi da puno ljudi želi instant odgovore, pomoć, no ovo nije to mjesto. Na prvom mjestu morate si sami pomoći, naučiti nešto i podjeliti s drugima. Vaša priča je tužna i svakoko zahtjeva pažnju i razumjevanje, no ovaj forum nije za takvu vrstu pomoći. Gospođa Sandra je upravo zbog mnogobrojnih upita poput Vašeg, odustala od daljnjeg pisanja ovdje na štetu sviju nas

.
Ja kao i Većina članova ovdje su sjeli proučili materiju feng shui-a potrudili se sami si pomoći. Ovo što Vi tražite od drugih Vama zapravo netreba. Vi trebate sami sebi na prvom mjestu pomoći, pomagati drugima nesebično kako bi i Vama neko pomogao.