Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 28 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Trebam savjet oko nekoliko "sitnica"
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1234
TEMA: Trebam savjet oko nekoliko "sitnica"
Trebam savjet oko nekoliko "sitnica" prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 0
Pozdrav! Predstavila sam se u svastari pa necu opet...

nasa spavaca soba, nazalost sluzi i kao pomocna ostava, jer je ogromna a ostalo minijaturno.
Sada ju planiram ofarbati i malo preurediti pa trebam par savjeta. Prozor gleda na zapad( mozda mozda na JZ)ulazna vrata sobe su prema sjeveru nasuprot ( udaljena neka 3m) vratima Wc-a.
Krevet tj. uzglavlje je okrenuto prema jugu, a kako sam racunala kua brojeve, muz pripada zapadu, a ja istoku. oboje smo vatreni zmajevi.
Sada me zanima boja, dali da odaberem neku njeznu smedju ili oker ili ipak rozu kojoj sam ipak vise sklona, ali ju mogu ubacit i u zavjese, paravan...
Nasuprot krevetu u kutu imam komodu s ogledalom koje nije nigdje ljepljeno i povremeno mi treba, a neznam sta da radim s njim tj. kamo bih ga stavila ako bih ga makla jer ne zelim da se razbije, a i sta bih sa prazninom koja bi ostala na komodi. Do komode je veliki ormar i njega ni pod razno nemogu micati pa staviti u kut. Svjetlije je boje, ali jako lakiran pa pomalo stvara efekt ogledala i to me brine....imam na pojedinim vratima ormara zaljepljene neke djecje crteze. do ormara su vrata, ali noge su okrenute u ormar jer su vrata dalje i sad sam mislila bas taj dio od vratiju do uzglavlja (ostavljajuci mjesta za prolaz) pregraditi paravanom da bude kao ostava ima i jedan dio starog regala tamo koji je naslonjen na zid i to je Istocni zid.
Neznam dali da napomenem da mi je iza uzglavlja uticnica.
Znaci trebam savjet oko boje zidova, zavjesa, paravana, ogledala i mozda ako mogu nacrtati onda sta na zid iznad uzglavlja ili objesiti 2 platna sta se kupe u hobby centru pa naslikati nesto i objesiti onako bez okvira.

Napisala sam vam roman, nadam se da se necete naljutit, jer sam samo htjela objasniti situaciju, a ja sve objasnjavam nasiroko.

Pozdrav!
Sany (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 29
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Mjesto: Rijeka
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:Trebam savjet oko nekoliko "sitnica" prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 8
Ako sam razumjela znaci spavaca soba je na zapadu, sto i nije lose jer je zapadna spavaca soba povoljna za romantiku, uzivanje i zadovoljstvo.
Mislim da ti je i intuicija dobra pa je povoljno sobu ukrasiti ruzicastom bojom i detaljima crvene koja pojacava romanticni ambijent, a pastelne nijanse su vise yin kao zuckaste i krem boje stvaraju mir.
Sto se ogledala tice barem ga preko noci prekrij, a iznad uzglavlja mozes staviti sliku tebe i muza.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odgovor:Trebam savjet oko nekoliko "sitnica" prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 0
Nadam se da je na zapadu, jer nikako da skuzim dali se polozaj prostorije odredjuje pomocu polozaja prozora ili se gleda od ulaznih vrata?
roza...gledala sam da za zapad ne ide roza pa sam zato pitala...iako ide za jug. Taj juzni zid sobe, a i kompletne kuce je zid druge kuce (zajedno su sazidane) pa na njemu nema prozora.
Rado bih obojala u rozo,a ne u bez iako je sada u nekoj zuckastoj ili sta vec (malo blijedja verzija ovog foruma)i nije lose.Sta se tice slike, zanima me kakav okvir i koja velicina i dali onda iznad uzglavlja ili kamo? Do sada je na zidu velika teska slika koja prikazuje Josipa, Mariju i Isusa sa lijepom pozadinom, smirujuce izgleda, ali bas zato sta je teska, ali ako je jako povoljna ostavila bih ju i samo malo premjestila da bude iznad uzglavlja da joj ne smeta paravan.
Sany (Korisnik)
Junior Boarder
graphgraph

Odgovor:Trebam savjet oko nekoliko "sitnica" prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 8
Ako si u mogucnosti nabavi kompas , jer ovo nagadjanje nam i nije od koristi.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odgovor:Trebam savjet oko nekoliko "sitnica" prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 0
Imam kompas,doduse ne neki skupi i kad ga stojim unutra kraj prozora pokazuje da je napred zapad, a uzglavlje mi gleda na jug.
Jedino nisam sigurna dali dobro gledam tako ili se gleda opceniti tlocrt kuce. To me zbunjuje, ali prozor je na zapadu.
Sany (Korisnik)
Junior Boarder
graphgraph

Odgovor:Trebam savjet oko nekoliko "sitnica" prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 25
Sany, dali bi mogla postati tlocrt? To bi vrlo pojednostavilo stvari.

Sany napisala:
Jedino nisam sigurna dali dobro gledam tako ili se gleda opceniti tlocrt kuce.
Sve se gleda .

Sany napisala:
Napisala sam vam roman, nadam se da se necete naljutit, jer sam samo htjela objasniti situaciju, a ja sve objasnjavam nasiroko.
I ja isto .
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odgovor:Trebam savjet oko nekoliko "sitnica" prije 2 godina, 10 mjeseci Karma: 0
Sada kad sam stavila i tlocrt i znam da mi je najveci dio sobe tj. gdje je krevet u sektoru 2, zanima me koju onda boju da odaberem? Oker ili svjetlo smedju pa onda paravan i mozda jastucice crveno i zavjese?
Za 3 dana mjesam boju i krecem u farbanje pa me zato zanima, a ostalo cu onda nakon farbanja polako postavljati na svoje mjesto.
Sorry ako gnjavim
Sany (Korisnik)
Junior Boarder
graphgraph

Odgovor:Trebam savjet oko nekoliko "sitnica" prije 2 godina, 10 mjeseci Karma: 25
Ma ne gnjaviš, pa zato smo tu .

Oker, svijetlo smeđa, boja bijele kave, kukuruzno žuta, što god ti od toga odgovara. Crveni detalji su naravno odlični na JZ. Ubaci i nešto u paru, neka srca ili slično i super ! Vrlo dobro za brak i ljubav .

Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Idi na vrhStranica: 1234
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica