Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 28 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

spavaca soba i nepovoljne letece zvezde
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12
TEMA: spavaca soba i nepovoljne letece zvezde
spavaca soba i nepovoljne letece zvezde prije 2 godina, 6 mjeseci Karma: 5
spavaca soba je u severnom sektorru, a LZ su periodicna 2, planinska 3, vodena 9.
kombinacija sugerira svadze, sudski sporovi, bolest... sjednom recju mnogo nepovoljna kombinacija
9-ka jos dodatno pojacava veoma nepovoljnu kombinaciju LZ 2/3.

L. Too predlaze lecenje zvezde crvenom bojom, kao mala stolna lapma sa crvenim svetlom, crveni jastucici, znaci crveno u veoma malim kolicinama, (sto zaista funkcionise iz licnog iskustva), ali s druge strane crvena nikako ne odgovara za severni sektor

kako da se to harmonizuje?
istocna (Korisnik)
Moderator
Poruka: 194
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko
Posljednja izmena: 05.11.09 14:53 od istocna.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
mi nismo ljudska bića koja ponekad imaju spiritualno iskustvo.
Mi smo spiritualna bića koja imaju ljudsko iskustvo...

Odgovor:spavaca soba i nepovoljne letece zvezde prije 2 godina, 6 mjeseci Karma: 8
Na koju to zvijezdu mislis, crvena i lijecenje? Crvena boja pripada elementu vatre, a ovaj opet pojacava zemlju , a drvo opet vatru sto nije povoljno u ovom slucaju. Dakle povoljan ciklus, ali u negativnom aspektu.
U svakom slucaju metal bi bio najbolje rjesenje.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odgovor:spavaca soba i nepovoljne letece zvezde prije 2 godina, 6 mjeseci Karma: 5
dakiva, mislim na kombinaciju 2/3 koja je izuzetno nepovoljna, a jos ove godine je i 5 na severu, a 9 samo dodatno pojacava ovu veoma, veoma losu kombinaciju.

preporuje se lecenje sa crvenom bojom, ali mi to ulazi u sukob sa severni sektor.
to me malo buni, da ne stvorim jos veci konflikt.

moja prijateljica i suprug su svaki dan na ratnoj nozi i to zbog najbanalnije sitnice tu im je inace spavaca soba.
istocna (Korisnik)
Moderator
Poruka: 194
graphgraph
Pol: Žensko
mi nismo ljudska bića koja ponekad imaju spiritualno iskustvo.
Mi smo spiritualna bića koja imaju ljudsko iskustvo...

Odgovor:spavaca soba i nepovoljne letece zvezde prije 2 godina, 6 mjeseci Karma: 8
Istocna zato bas nikako crvenu boju koja je i inace u konfliktu sa vodom,a u ovoj kombinaciji pravi samo gore jer ce pomoci #5 da radi svoje. Znas i sama da se ove nepovoljne zvijezde lijece metalom koji ce potpomoci elementu samog sektora , a to je voda.
Inace 3 i 9 nije tako losa kombinacija jer je produktivna, ali 3 donosi dodatne svadje. Mozda slijedece godine kada #5 odseli, ako bas hoces aktivirati #9 pokusaj.
A s obzirom da se radi o spavacoj sobi ja tu ne bih nista dirala osim osnova FS i metalnih zvoncica.
dakiva (Korisnik)
Moderator
graphgraph

Pogledaj malo gdje im se nalaze konfliktne godisnje zvijezde, mozda je negdje drugdje uzrok.
dakiva (Korisnik)
Moderator
graphgraph

Odgovor:spavaca soba i nepovoljne letece zvezde prije 2 godina, 6 mjeseci Karma: 1
A kako stoji s TV-om na sjeveru, jučer sam ga preselila tamo jer smo gledali prema SI i I dosada.
Andreja (Korisnik)
Gold Boarder
Poruka: 265
graphgraph
Mjesto: Zagreb Birthday: 11/29

Odgovor:spavaca soba i nepovoljne letece zvezde prije 2 godina, 6 mjeseci Karma: 25
Prema LZ, ove godine loše. No naš je tu već godinama, srećom ne uključujemo ga često, pa nismo imali nekih većih poteškoća do sada.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Meni je kompjuter na sjeveru ne mogu se zaliti za sada.
dakiva (Korisnik)
Moderator
graphgraph

Idi na vrhStranica: 12
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica