Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 31 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: vrata
vrata prije 1 godinu, 7 mjeseci Karma: 4
Pozdrav svima prisutnima. Već duže vrijeme posjećujem ovu stranicu kao gost, i eto, odlučila sam se registrirati. Imam jedno pitanje i molim za pomoć. Čitala sam da nije dobro imati vrata od spavaće sobe nasuprot ulaznim vratima od stana, i da bi se u tom slučaju trebalo na vrata od spavaće sobe staviti ogledalo?!?! E sad....zanima me da li je to tako, jer čitam da ogledalo ne smije biti nasuprot ulaznim vratima....i tako...zbunjena sam do daske:)
dijana (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 32
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: vrata prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 25
Osobno imam neku averziju od ulaska u stanove u kojima nasuprot vrata stoji ogledalo. To mi je nekako, nevezano za feng shui vrlo neugodno, oduvijek. Prema svemu što sam čitala, ogledalo nasuprot ulaznim vratima tjera energiju direktno van iz stana. Zapravo sprječava je da uđe. Problem kod vrata spavaće sobe naspram ulaznih vrata je taj da sva energija koja uđe u dom pravocrtno ulazi u spavaću sobu. Ta ulazeća energija je Yang, zbog svog kretanja, a spavaća soba treba biti Yin da bismo se u njoj mogli opustiti u spavati. Prevelika količina Yang energije u spavaćoj sobi dovodi do nesanice. Nadalje, nepovoljnost nasuprotne postavke ulaznih i vrata spavaće sobe jest u tome što ako sva energija ode u spavaću sobu, gdje joj očito nije mjesto, nedovoljno energije ide u boravak gdje nam je potrebna Yang energija, obzirom da je to dio životnog prostora koji je javno područje doma u kojem primamo posjete i u kojem boravimo dobar dio dana.

No zatvaranjem vrata spavaće sobe taj problem trebao bi biti riješen. Osobno ne bih koristila ogledalo. Ako nitko od ukućana ne osjeća bilo kakav problem, ako normalno možete spavati u spavaćoj sobi, te imate normalan društveni život, nema potrebe za postavljanjem ogledala.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica