Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 33 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Ogledala u spavaćoj sobi
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12
TEMA: Ogledala u spavaćoj sobi
Ogledala u spavaćoj sobi prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 12
Ponešto FS-a sam uveo u dom i vrt na svoje zadovoljstvo, ponešto još isplanirao i to ću napraviti, ali ostaje najveći gotovo nerješiv problem - ogledala u spavaćoj sobi
Moglo bi se to riješiti, ali ne pita se mene nego ovaj puta ženu, a ona ni da čuje o ikakvom uklanjanju ikakvog ogledala, a imamo ih tri, jedno veliko bočno od kreveta na vratima ormara, jedno maleno na krevetu iznad moje glave i jedno veliko na ormariću ravno nasuprot kreveta. Soba je inače u južnom sektoru doma, možda će se i preseliti na zapad, no ogledala će ići sa sobom neminovno. Nema šanse da išta stavim na njih, žena jednostavno ne popušta ni milimetra kad je riječ o njenoj predivnoj sobi, a stvarno je lijepa onako bijela i raskošna sa svojim ogledalima
Ima li ikakva alternativa da se nešto stavi, neko FS pomagalo da se ublaži stvar? Kreveti će se možda i pomicati, ako ne prije onda u novoj prostoriji pa ću gledati da nijedno ne dođe nasuprot kreveta, a pokušat ću i sada nekako eliminirati, premaknuti ono koje je baš nasuprot kreveta.
JS (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 152
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Muško Birthday: 09/21
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Ogledala u spavaćoj sobi prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 25
Iskreno, ne znam ni za jedan lijek protiv ogledala, osim njihovog uklanjanja, ali ako žena ne dopušta diranje ogledala, onda ništa. Bilo bi dobro kada bi se mogla tako razmjestiti da se ne vidite u njima kada spavate. I to bi već bilo nešto za početak. Inače nemam ideja, osim da ih prekrijete s nečim preko noći, ako je to ženi prihvatljivo. Ili možda da nabavite neki lijep paravan koji bi se stilski uklopio s namještajem u sobi, pa s njime, makar samo po noći, pregradite pogled između vas i ogledala.

Što misliš, pod pretpostavkom da su ogledala metalni element a soba na jugu vatreni, jeli moguće da element sektora poništava do neke mjere utjecaj ogledala? Mislim ako ste vi zdravi i nemate problema s trećim osobama u braku, a pretpostavljam da već duže koristite tu sobu s ogledalima, onda je to možda objašnjenje zašto ne osjetite njihov nepovoljan utjecaj.

Iako sam tekst o utjecaju ogledala na webu napisala na temelju teorije, u praksi sam se susrela s nekoliko slučajeva gdje su supružnici imali velika ogledala naspram ili pored kreveta i doista iskusili sve moguće nuspojave.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odg: Ogledala u spavaćoj sobi prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 12
Što se zdravlja tiče, ma tko je danas zdrav Od križobolje do kojekakvih većih i manjih smetnji i smetnjica, teško je za to kriviti samo ogledala ili kriviti ih uopće, posao u uredu, malo kretanja, mnogo rada i teško je biti u top formi, ipak moguće da ogledala doliju ulje na vatru. Što se trećih osoba tiče, ne marim, to je zadnja stvar za koju bih pomicao ogledala, ali zdravlje me ipak brine, znam što je čovjek stariji je veća opasnost, zato bi ipak radi zdravlja eliminirao ogledala, svakako ću pokušat ukloniti ono veliko nasuprot kreveta, no soba ima dosta elemenata, pa iako je prostor maksimalno velik za jednu sobu ipak nekako kad se sve posloži ne ostane puno mjesta tako da je ormar s ogledalom od 1,5 m jako teško nekud ugurati, veliki ormari zauzimaju cijeli zid, kreveti s ormarićima gotovo pola sobe, onda su tu i vrata, tako da ostaje jedan ugao i pomicanje kreveta, to ću i pokušati, no nisam siguran hoću li uspjeti ženu nagovoriti da išta dirnem što je ona postavila po svome, kažem, svuda dozvoli rošade, ali kad spomenem sobu odmah se nakostriješi Očito ću joj morati biti jako jako dobar bar dok ne pomaknem taj namještaj
A to što je i cvijet sad dovukla u sobu i to još u vatreni sektor, to me toliko i ne muči, s time ću već nekako izići na kraj, kad nju ne brine zašto bi mene, neka nešto bude i po njenom, zašto bi uvijek po mome
I na kraju, vatreni sektor i ogledala koja su metal, bar ono iza što je pofarbano, ako si to mislila, znači to bi moglo i nekako ići, naravno uz rošade?
JS (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph

Iskreno, to s ogledalima je nagađanje s moje strane. Našla sam na različite podatke o elementu ogledala. Neki kažu voda, neki metal. I sama sam tu na webu napisala voda, a opet nisam sigurna, kad ne postoji konsenzus između vodećih svjetskih feng shui autoriteta.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Ipak najbolje s njima pripaziti da nisu nasuprot i već bi to trebalo biti nešto bolje...
JS (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph

U svakom slučaju.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odg: Ogledala u spavaćoj sobi prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 10
Prema mom osobnom iskustvu ogledala u spavaćim sobama naročito ako se ogleda osoba dok spava ili dio osobe nije dobar.Trebala bi biti prekrivena dok spavate za svaki slučaj(ako ih nemožete izbaciti).Ja svoje nisam mogla izbaciti pa sam ga prekrila zavjesom: daleko bolje spavamo, nemamo problema sa "trećim osobama" i manje smo bolesni. Dok ih nisam pokrila uvijek smo bili umorni ujutro, nije bilo preljuba ali uvijek neka ogovaranja i oboje smo imali problema s dijelom tijela koji se ocrtavao u ogledalu...Neznam dobro razmisli, porazgovaraj sa suprugom pa se odlučite...
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 341
graphgraph

Supruga je jako teška po pitanju Feng Shuia, zapravo ga ne voli i bila je ljuta na to pomicanje, a prekrivanje bi ju još više razljutilo, no svakako će ga biti, ne odmah ali bit će, smislit ću već nešto, neću tu biti agresivan ni naporan, ima i drugih načina...
Sinoć je igrom slučaja bila odsutna, morala je raditi pa sam spavao sam i podigao rolete, koje njoj inače bolje odgovaraju spuštene. Bolje sam spavao, iako nikad ujutro nisam umoran, no noću se često budim, ali tu noć se nisam budio, možda je loša energija odbijena od ogledala izlazila van kroz prozor, tko će ga znat, no svakako ću još eksperimentirati pa vidjeti što je meni bolje.
Sada kad sam se malo više senzibilizirao za te neke duhovne stvari iako sam i prije na duhovno polagao pažnju, ja i žena se sve više razilazimo u poimanju stvari, jednostavno nismo na istoj valnoj duljini, ne smeta me, ali nekad iritira, moja je mašta fantastična i imam svoje vizije, neke manje skromne neke više ali ipak vizije koje slijedim k nekom svom cilju i tome sam prilično predan, tu je umješan i posao i karijera, ja dosta stvari osjećam, često se u kontaktu s ljudima oslanjam na instinkt i osjećaje, stvarno mogu dosta toga osjetiti, da bi čovjek to sačuvao mora malo drugačije hodati kroz život i drugačije gledati na stvari, njoj je to sve blesavo.
Što se trećih osoba tiče, hm, to je već malo škakljivija tema
JS (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
Posljednja izmena: 07.12.10 23:25 od JS.

Idi na vrhStranica: 12
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica