Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 36 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Spavaća soba - savijeti oko rasporeda
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Spavaća soba - savijeti oko rasporeda
Spavaća soba - savijeti oko rasporeda prije 1 godinu, 4 mjeseci Karma: 0
Lijep pozdrav svima,
nova sam na forumu, i nova u feng shui-u Trebam par savijeta oko rasporeda spavaće sobe. Za početak, ovo je link na skicu spavaće sobe:

Soba je u podkrovlju, a prozor gleda na istok. Upisala sam gdje se nalaze vrata, gdje prozor (ispod kojeg je niski radijator), te označila niži dio prostorije (rub potkrovlja gdje je zid 70 cm). Imam bračni krevet, te dva velika ormara. U sobi također držim dasku za peglanje i mali ormarić (80 cm visina i 50 širina) sa ladicama za donje rublje. DOsta sam ograničena po pitanju razmještaja, pošto mi na nizak zid ne stanu ormari, i sl.. No ipak, ako može kakav savijet u vezi razmještaja, te dodatnih mogućih pomagala za bolji feng shui. Živim sa dečkom. Unaprijed hvala
nana5686 (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 1
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Posljednja izmena: 12.01.11 13:15 od nana5686.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Spavaća soba - savijeti oko rasporeda prije 1 godinu, 4 mjeseci Karma: 25
Pozdrav nana5686, dobro nam došla !

Za početak, ako je moguće bilo bi bolje promijeniti prostoriju koja se koristi kao spavaća soba.

Najbolje mjesto u ovoj prostoriji obzirom na raspored prozora i vrata bilo bi na niskom zidu, ali kako je to loša pozicija obzirom na kosinu ispod koje bi tada spavali, bolje je možda staviti krevet s uzglavljem na zid na kojem su vrata, a s podnožjem prema kosini.

Svako mjesto ima svoj pro i kontra, a za što se odlučila, rješenje neće biti dovoljno dobro. Osim toga trebalo bi uzeti u obzir i vaše kua brojeve i povoljne i nepovoljne pravce.

Ako se odlučite za uzglavlje od kosinom, trebalo bi "podići" energiju koja je loša zbog nagiba stropa. To se može postići vrlo svijetlom bojom kosine, eventualno oslikane prizorima vedrog prozračnog neba, postavljanjem svjetla koje će je osvjetljavati odozdo prema gore ili pak postavljanjem baldahina iznad kreveta, ali tako da je ravan, a ne s kosinama.

Ako se odlučite za suprotan zid, problem je u tome što nemate pogled na vrata.

Ako se odlučite postaviti krevet s uzglavljem ispod prozora, morate imati visoko uzglavlje i teške neprozirne zavjese od bogatog platna navučene na prozor kada ste u krevetu.

Koju god opciju odabrali, neka krevet ne bude s dvije stranice do zida, već s noćnim ormarićima s obje strane, tako da ima prostora s tri strane oko kreveta, dok je uzglavlje uza zid.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica