Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 40 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

ljekovi u fs
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12
TEMA: ljekovi u fs
ljekovi u fs prije 2 godina Karma: 0
trebam li postaviti kakav fs ljek u hodniku na ulazu koji s unutarnje strane gleda na sjever,a s desne strane mi je kupaonica?
njanja (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 11
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: ljekovi u fs prije 1 godinu, 12 mjeseci Karma: 25
Pozdrav Njanja, dobro nam došla !

Za početak trebalo bi pogledati tlocrt i utvrditi strane svijeta kompasom.

Sektor u kojem se nalazi kupaonica treba liječiti u dnevnom boravku.

Ako je suština vašeg pitanja problem vode desno od ulaznih vrata gledajući s praga prema van, ukoliko ste u vezi ili braku, trebalo bi ojačati sjeverozapad u spavaćoj sobi ili boravku.

Jeste li malo čitali tekstove ovdje kod nas na webu? Ima dosta primjera o tome kako to učiniti. Možda ponajviše ovdje i ovdje.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odg: ljekovi u fs prije 1 godinu, 12 mjeseci Karma: 0
sjeverozapad?šta ne jugozapad?hvala u svakom slučaju.udana sam već 20g.pa moram nas malo zaštitit,u db na jz se nalazi filadendron vis.2m i sat ona starinska kukavica,(ne znam gdje je najbolje postavit sat niti kako se na njih gleda po fs)a tu je i drveni stol za blagovanje,zid koji gleda na zapad je narančasti,a onaj prema jugu je boje breskve.oba zida su vanjska.
njanja (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph

Odg: ljekovi u fs prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 25
Jugozapad jačamo radi bračne sreće. To stoji. Isto tako dodatno možemo ojačati i sjeverozapad kao sektor muža. Voda s desne strane od ulaza implicira nevjeru sa suprugove strane, pa sam stoga predložila jugozapad, kako bi se djelovalo direktno na pogođenom mjestu. Zajednička fotografija je odlična u ovu svrhu, kako bi se suprugova razmišljanja usmjerila u pravom pravcu .

Satovi prema feng shui-u navodno baš i nisu povoljni, koliko sam čitala, no neminovno je imati barem jedan u domu. Nemam podataka o tome gdje bi ga bilo najbolje ili najmanje štetno smjestiti, ali po logici bi se dalo zaključiti u neki od svojih nepovoljnih pravaca prema osobnom kua broju.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odg: ljekovi u fs prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 0
e sad,evo šaljem tlocrt,ne znam gdje bih mogla aktivirati sz,u spavaćoj sobi mi je prozor,u db otvor za ulaz u kuhinju,a u sz djelu stana nalazi se ostava i kuhinja i tu je opet prozor.trebala bih pomoć i kod pronalaska posla,nezaposlena sam,a suprug radi ,kod njega je sve normalno ima malo manje posla ali s obzirom na situaciju u zemlji to smatram normalnim.
njanja (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph

Odg: ljekovi u fs prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 25
E da, to nas vraća na same osnove feng shui-a, koje glase da se prvo treba razmotriti cjelokupna situacija, oblik zemljišta na kojem je kuća, što se u kojem sektoru dvorišta nalazi, gdje su nepovoljnosti, pa onda raspored prostorija u kući i na koncu razmještaj namještaja, kao završnica, tek tada možemo razmišljati o bilo kakvim lijekovima. Npr. ta ostava na sjeverozapadu kuće sigurno djeluje negativno na supruga, pa treba biti svijetla, dobro provjetrena i osvjetljena, krajnje uredna kako bi se negativnost ublažila.

Što se posla tiče, sektor karijere i životnog puta je sjever, za sve ljude. Mada kao najstarija žena u kući, čitaj supruga i/ili majka možete aktivirati karijeru i na jugozapadu (komunikacije, odnosi, žena).
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odg: ljekovi u fs prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 0
gledajući cjelokupan oblik zemljišta na kojem se nalazi kuća,dio jz djela nedostaje,a tu je i nekakav puteljak (kojim rjetko ko polazi ali djeli naš teren na dva djela,proteže se nekako sa sjevera prema jugu)i stara šterna u kojoj ima vode ali se ne koristi(ona je preko puta).šta da sad radim kako da nešto pokrenem i na koji način,kakve ljekove postaviti i gdje?još nešto leteće zvijezde za 2010.g. nisu baš povoljne na jz.joj sorry na tolikim pitanjima.pozz
njanja (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph

Odg: ljekovi u fs prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 48
Mislim da je potrebno uraditi osnovni feng shui pa onda leciti sektore obuhvacenje LZ ne samo za 2010 nego za celokupnu natalnu kartu doma Jesi li napravila tlocrt ili ga ja ne vidim pa da pokusamo da pomognemo
annja (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 698
graphgraph
Pol: Žensko pedjus@yahoo.com Birthday: 03/24

Idi na vrhStranica: 12
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica