:woohoo:sto vise razmisljam to sam vise sigurna da moram svim posjetiteljima ovog foruma ispricati svoju zivotnu pricu sa kupaonom!Kad sam se rodila zivjeli smo u stanu sa wc-om na J(sreca nismo imali kupaonu)!nikada nisam imala prijatelje u djetinjstvu jer me nitko nije cijenio niti priznao u drustvu-i danas me prati taj kompleks!

onda smo preselili u ovaj stan(kup.i wc u sredistu)i svi smo se redom razboljeli i to ne samo fizicki nego imamo velike psihicke probleme svatko na svoj nacin!

sa 18 sam otisla u podstanare i cesto mijenjala stanove-najduze sam bila u jednom koji ima opet kupaonu djelomicno u centru (ali ne i wc)-zdravlje mi je bilo lose!onda sam bila u stanu S-SZ na poslu totalna propast,a u zivotu laznih prijatelja i krivih ljudi i poteza kolko hoces-napravila sam pogresaka za citav zivot-ta me je zena i na fin nacin izbacila iz stana a jako me voljela!pa sam preselila na JI-taman desno iza ulaznih vrata i upala u takve financijske dugove da i danas nisam izasla iz toga.morala sam naravno podijelit stan sa nekim pa sam preselila u drugi sa kupaonom na SI i slatko kuhinjom na JI i vrlo "mudro" potpisala kredit dragom cimeru koji jos uvijek placam-naravno!i eto mene nazad doma u moju kupaonu u centru-zdravlje-sta je to????Nije da dijelim privatnost ali MORAM jer ljudi oprez sa kupaonama i wc-om zaista je tako lose!naravno tada nisam znala za FS!

ucinite SVE sto mozete da ispravite nepovoljnosti(naravno postujuci pravila)!iscjeljujte taj sektor u boravku-jako je vazno!ja nemogu ni to jer sta da stavim nasred boravka????

svima i shvatite to ozbiljno!