Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 29 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Ulazna vrata - kupaonica
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Ulazna vrata - kupaonica
Ulazna vrata - kupaonica prije 2 godina, 7 mjeseci Karma: 5
Procitala sam negde, ali ne mogu se sad setiti gde, da ako se kupaonica nalazi nasuprot ulazne vrate, treba okaciti neko malo ogledalo na vratima kupatila?
Sta vi mislite o tome?
istocna (Korisnik)
Moderator
Poruka: 194
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
mi nismo ljudska bića koja ponekad imaju spiritualno iskustvo.
Mi smo spiritualna bića koja imaju ljudsko iskustvo...

Odgovor:Ulazna vrata - kupaonica prije 2 godina, 7 mjeseci Karma: 8
Ulazna vrata nisu nikako povoljna da se odrazavaju u ogledalu pa ni u najmanjem, jer se energija reflektira i izlazi van.
Kod mene je ista stvar pa ih uvijek drzim zatvorenima i hodnik sam "blokirala" cvijecem da uspori tok energije i ne ide direktno prema kupaoni.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odgovor:Ulazna vrata - kupaonica prije 2 godina, 7 mjeseci Karma: 25
Ogledalo nikako. To mi je nakako totalno off. Bolje lepeza, postavljena tako da usmjerava energiju u smjeru ostatka stana, kako se ne bi zadržala i ušla u kupatilo. I naravno potpisujem Dakivu u potpunosti .
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odg: Ulazna vrata - kupaonica prije 1 godinu, 10 mjeseci Karma: 0
--ja se izvinjavam sto se nisam ni predstavila ali mi se nesto desilo pa molim za odgovor. iskreno, ne razumem se bas u feng shui ali me jako interesuje pa sam pocela polako da ga proucavam, jos uvek sam rani pocetnik. desilo mi se sledece veliko ogledalo mi se nalazi naspram vrata od kupatila, e sad da bih ublazila dejstvo na vratima sam nacrtala ogromni crveni cvet (lotos) istog dana mi se odvalio vodokotlic, a sledeceg mi se pokvario tus, treceg dana se zapalila radionica mog supruga, sto znaci da je pocelo nesto da se dogadja, najgore od svega je sto ja ne znam sta to znaci a kamoli sta sad trebam da uradim, pa vas molim da mi odgovorite na ova pitanja i sta dalje...

-posto ima veze sa kupatilom pitanje sam postavila ovde ali ga mozete premestiti ako mislite da treba... unapred hvala
6 metal (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 2
graphgraph

Odg: Ulazna vrata - kupaonica prije 1 godinu, 10 mjeseci Karma: 25
Pozdrav 6 metal, dobro nam došla !

Huh, zvuči vrlo intenzivno . Ne bih sada nabrajala što bi sve to trebalo značiti da ne zazvuči kao praznovjerno lupetanje nekih, čak i poznatijih feng shui stručnjaka koji takvim pričama utjeruju strah u kosti početnicima da bi im mogli masno naplatiti svoje usluge savjetovanja. Svakako bih preporučila uklanjanje lotosa s vrata kupaonice.

Može li se ogledalo premjestiti? Ako ne, trebalo bi prekriti ili ogledalo ili vrata kupaonice, možda neprozirnom zavjesom ili slično.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odg: Ulazna vrata - kupaonica prije 1 godinu, 10 mjeseci Karma: 0
-hvala na dobrodoslici i na brzom odgovoru
-obrisala sam sliku sa vrata doduse drvo je upilo boju pa se vidi i dalje ali ne bitno, nego ja sam razmisljala posto po fs ukrasno ogledalo ili ogledalo po kojem su isctane neke slike ustvari i ne predstavlja ogledalo u pravom smislu te reci nego vise kao neki ukras, sta mislite na ovaj predlog posto bi mi to bilo najizvodljivije u ovom trenutku?
6 metal (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 2
graphgraph

Odg: Ulazna vrata - kupaonica prije 1 godinu, 10 mjeseci Karma: 25
Zapravo svaka reflektirajuća podloga, bilo u pitanju staklo ili inox može predstavljati ogledalo, tako da ogledalo nikako ne može biti ukras, pa ma kako dekorativno oslikano bilo, jer ono i dalje reflektira vrata kupaonice. Nisam sklona toj opciji, no ako imaš osjećaj da će to popraviti situaciju, slobodno pokušaj.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica