Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 33 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: upomoč
upomoč prije 2 godina, 3 mjeseci Karma: 0
kupaonica sa desne strane vrata što bi trebalo biti nepovoljno za vezu, vjernost itd... kako spasiti situaciju tj. čime ublažiti nepovoljnosti? ulazna vrata su skoro prema istoku, a vrata kupaonice su na jugu.
ana2009aloe (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 9
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:upomoč prije 2 godina, 3 mjeseci Karma: 8
Pozdav,
Ako mislis na nacelo da nije dobro imati na desnoj strani vodu, kupatilo s tim nema veze ono samo umanjuje sektor u kojem se nalazi.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odgovor:upomoč prije 2 godina, 3 mjeseci Karma: 0
i ja sam se isto pitala za tu vodu. je li se tu misli na vodeni simbol s desne strane vrata, ili na čistu vodu u smislu akvarija, vodene fontane itd. ali ne i na boje crnu i plavu? i na koja vrata se to odnosi, ulazna ili vrata sobe u kojoj je dotični vodeni simbol?
Jer, kod mene je isto kupaonica i kuhinja s desne strane ulaznih vrata. Ali ako gledam samu dnevnu, onda je vodeni simbol koji sam stavila na JI zapravo s lijeve. Znači na koja vrata mislimo? Moja ulazna su na sredini stana tako da je pola prostorija na desnoj strani
mete_orka (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 87
graphgraph

Odgovor:upomoč prije 2 godina, 3 mjeseci Karma: 1
Meteo_rka,cekajte da razjasnimo!Jesam li dobro shvatila?kada gledamo na ulazna vrata kao da izlazimo iz kuce levo je voda ok, a desno frka sa ljubavnicama,ali se odnosi na fontane,akvarijume itd..?Ja vise izludeh citajuci i sve mi se pomutilo!
natasa2ss (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 145
graphgraph
Pol: Žensko natasa Mjesto: Beograd Birthday: 09/12
natasa

Odg: Odgovor:upomoč prije 2 godina, 2 mjeseci Karma: 25
Dobro došla ana2009aloe !

Dakiva vam je već objasnila u vezi kupatila i strane kuće na kojoj se nalazi, tako da po tom pitanju nemam što dodati.

Za ostale, kada se spominje voda s lijeve ili desne strane vrata uvijek se misli na glavna ulazna vrata u dom, pri čemu se gleda iz doma prema van, kroz ta ista glavna ulazna vrata. U tom slučaju sve prostorije su nam iza leđa, neke s desne, neke s lijeve strane. Jasno voda treba ići na lijevu, a ne desnu stranu. Pri tom se misli ponajprije na fizički element vode, kao što su akvariji, fontane i slično, jer takva "prava" voda ima najjače djelovanje. Puno slabije od same vode djeluju slike vode, a najslabije djeluje boja. Tako da se time ne treba niti zamarati, pogotovo ako ne postoji "povijest vanbračnih izleta".
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica