Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 38 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Kupaonica u centru doma
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12
TEMA: Kupaonica u centru doma
Kupaonica u centru doma prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 2
Bok ljudi Ja sam jos jako friska u svemu ovome, ali evo, procitala sam negdje da kod tlocrta doma uzimas u obzir sve sto se nalazi pod krovom, u nasem slucaju krov kuce se spusta nad terasu i garazu pa je samim time u centru cijelog tlocrta kupaona! To je koma, jel? Sto da radimo?
Majica (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 25
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Kupaonica u centru doma prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 10
Pozdrav Majica, pa nije baš idealno to što je kupaonica u centru doma ali što je tu je. Pretpostavljam da je nemožete micati tako lako.Možda ne bi bilo loše da postaviš svoj tlocrt na sajt pa da se vidi kako to izgleda, možda ćemo biti pametniji
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 341
graphgraph

Odg: Kupaonica u centru doma prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 25
Pozdrav Majica, dobro nam došla !

Slažem se s Piksi, postavi tlocrt, pa ćemo vidjeti dalje.

Mada i ne mora biti da je baš u potpunosti tako u tvom slučaju. To se mora procijeniti na licu mjesta, što je unutar mreže, a što ne. Moguće je, dapače, vjerojatno da je terasa zapravo nedostatak. To bi se moralo vidjeti uživo. Pokušaj procijeniti sama. Tu nama ostalima ni tlocrt ne može puno pomoći, ali kga ipak postavi, pa ćemo pokušati skupa nešto zaključiti .
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odg: Kupaonica u centru doma prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 2
Joj hvala vam puno

probat cu ga sutra nacrtat ili ako to ne uspijem barem skenirat ovo sto vec imam nacrtano
Majica (Korisnik)
Junior Boarder
graphgraph

Odg: Kupaonica u centru doma prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 2
Pozdrav, ispricavam se sto je tolko potrajalo al evo konacno sam postavila tlocrt. Majka mi bas nije sretna s postavljanjem tlocrta na internet a tati su sve to coprije i tak... uglavnom, sve promjene koje cu radit morat ce biti jako suptilne da produ "ispod radara" jer nekak mi se ne cini da cu ih uspjet uvjerit da je to sve za njihovo dobro.
Dakle, glede te kupaone, ona je obucena u plocice, pod i svi zidovi sve do stropa, bola neka svjetlo smeckasta- bez, a na stropu je aluminijska lamperija obojena u bijelo. Skoljka, umivaonik, ormari, tepihici, rucnici, zastor na kadi... uglavnom SVE ostalo je zeleno. Ove zime uspjela sam uselit tri biljke pored kade, neku koja lici na palmicu, ruzmarin i jedan sukulent ja mislim, ne poznam bas biljke najbolje.

Zasad kolko sam uspjela procitat treba nam ogledalo preko cijelih vrata s vanjske strane. Sto jos treba? boje? oblici? materijali?
Majica (Korisnik)
Junior Boarder
graphgraph

Odg: Kupaonica u centru doma prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 25
Ma ne treba ogledalo preko cijelih vrata, to je malo too much, bar za mene koja ne volim ogledala. Veličina ogledala treba odgovarati veličini slobodnog prostora. Ako se ne varam ogledalo od 20 cm promjera reflektira energiju, koliko ono?, pola metra ili metar unatrag.

Daj mi par dana da pogledam tlocrt, jako sam zauzeta ovih dana, pa ću još malo komentirati.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odg: Kupaonica u centru doma prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 2
Jos jednom hvala za tlocrt, dakle kupaona je definitivno u centru. koje bi boje i materijali bili povoljni s obzirom na polozaj? I da li da postavljam ogledalo na vanjsku stranu vrata?
Majica (Korisnik)
Junior Boarder
graphgraph

Odg: Kupaonica u centru doma prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 25
Ako je ogledalo nasuprot ulaznim vratima, onda radije ne. A što se boja tiče, ja sam za neku neutralno smeđkastu ili sivkastu, meni draža neka zemljana, svijetla, krem, oker, bež, u tom stilu.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Idi na vrhStranica: 12
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica