Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 37 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Kupaonica na sjeveru preko puta ulaznih vrata
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12
TEMA: Kupaonica na sjeveru preko puta ulaznih vrata
Kupaonica na sjeveru preko puta ulaznih vrata prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 0
Pozdrav svima.Kupaonica mi se nalazi na sjeveru a ulazna vrata preko puta.Ne znam kako da ublazim nepovoljan utjecaj kupaonice.Obojiti u crvenu boju ne mogu posto se voda i vatra ne podnose,staviti ogledalo na vrata isto ne ide posto bi se energija vracala i izlazila kroz ulazna vrata.Postoji li jos neki lijek koji bih mogla upotrijebiti?Procitala sam da se moze staviti lepeza iznad vrata ili metalna zvona.Kako bi bilo da nalijepim tapetu, koja je na tom zidu,na vrata kupaonice?Kako aktivirati sektor karijere u tom slucaju?
bubu (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 9
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Kupaonica na sjeveru preko puta ulaznih vrata prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 10
Pozdrav Bubu, sektor karijere u svakom slučaju aktiviraj u dnevnom boravku ili ako živiš u kući,posveti pažnju sjeveru u okućnici.Vrata kupaonice drži uvijek zatvorenim(nije loša ideja nekom tapetom obući vrata).Ogledala i crvena boja ne dolaze u obzir po mom skromnom mišljenju. Možda da staviš neku biljku pored tih kup.vrata, ako imaš prostora možda s obje strane(neznam kako izleda ostatak stana Biljke su uvijek dobar izbor,i imaju dobru energiju. Ako ti se sviđaju vjetrena zvona i ona dolaze u obzir samo obrati pažnju na broj cjevčica.
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 341
graphgraph

Odg: Kupaonica na sjeveru preko puta ulaznih vrata prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 0
Koliko cjevcica trebaju imati vjetrena zvona i gdje da ih stavim(pored vrata kupaonice ili na sredinu hodnika)?
bubu (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 9
graphgraph

Odg: Kupaonica na sjeveru preko puta ulaznih vrata prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 25
Slažem se sa svime što je Piksi napisala.

Vjetreno zvono treba imati 5 šupljih cjevčica i nalaziti se negdje između ulaza i vrata kupatila, što bliže kupatilu.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odg: Kupaonica na sjeveru preko puta ulaznih vrata prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 1
Pozdrav svima!
I meni se kupatilo (zajedno sa WC-om) nalazi na severu i preko puta ulaynih vrata. Ali izmedju su jos jedna vrata od malog hodnika iy kojeg se i ulayi u kupatilo,spavacu i jos jednu sobu.
Ja sam postavila rozu lepezu na vrata kupatila (vrata su manja od ostalih vrata u kuci-ne znam da li je i to bitno) ,a ispred vrata sam postavila crvenu krparu. Interesuje me vase misljenje o tome,pa vas molim da mi odgovorite!
Postavila sam tlocrt!
J.L. (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 22
graphgraph

Odg: Kupaonica na sjeveru preko puta ulaznih vrata prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 25
Sve zvuči ok. Ne razumijem samo crvenu krparu na sjeveru. To mi se čini kontra.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odg: Kupaonica na sjeveru preko puta ulaznih vrata prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 1
O tome sam citala na nekom drugom sajtu. Radi se o Bagvi-crtez osam polja svakodnevnog zivota. Moguce da nisam bas najbolje shvatila. Kada ja taj crtez postavim na tlocrt svoga doma,ispadne da mi se u oblasti Li (slava i drustveno priznanje) nalazi kupatilo. A ta oblast se pojacava crvenom bojom-vatrom. Verovatno sam ja nesto pobrkala.
Da li bi trebalo jos nesto da uradim po pitanju kupatila? Ili je dovoljna lepeza,i naravno provetravanje i cistoca.
J.L. (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 22
graphgraph

Odg: Kupaonica na sjeveru preko puta ulaznih vrata prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 25
Da, da, samo što je Li=vatra=crveno=9=jug nema teoretske šanse da bude na sjeveru, već samo na jugu.

Ostalo u vezi kupatila je dobro.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Idi na vrhStranica: 12
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica