Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 40 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Plava kupaonica u zemljanom sektoru ?
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Plava kupaonica u zemljanom sektoru ?
Plava kupaonica u zemljanom sektoru ? prije 11 mjeseci, 3 nedelja Karma: 2
Pozdrav svima !

Malo sam u dilemi.Moja kupaonica se nalazi na sjeveroistoku i pripada elementu zemlji.Kada smo je radili ,stavili smo plave pločice jer plavo simbolizira vodu ali nismo obraćali pažnju da je ta strana svijeta element zemlja.U kupatilu je sve u plavo bijelim bojama.Plave prevladavaju.Još nismo namjestili kupaonske ormariće i umivaonik (recesija).
Ono što me muči ,tj.da li sam u pravu je :
-kada kupujem ormariće za kupatilo da li da budu u tamno smeđoj boji ?

-stavljanje tamno smeđih podložaka na pod da li pojačava zemljani element? (kako sam pročitala tamno smeđa je zemljana boja)

-možda smeđi i oker ručnici ?

-možda kakva kristalna ili keramička zdjela bi dobro došla (recimo napunjena kamenčićima ili slično)?

-koš za rublje da je pleten u smeđoj boji ?

Da li mi netko može reći jesam li na pravom putu ?
Martina (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 23
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Mjesto: Rijeka Birthday: 01/13
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Plava kupaonica u zemljanom sektoru ? prije 11 mjeseci, 3 nedelja Karma: 0
Bok Martina!
Vidim da imamo jedan zajednički problem...
I ja imam kupatilo na sjeveroistok i našla sam ga kad sam se uselila u svijetloj zelonoj boji...kad još mislim da je to sektor koj predstavlja sreću mom mužu, mi dođe slabo...
Tako da eto, pridružim ti se u toj temi da vidimo koje če nam rezultate donest he he he
Stress.ms (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 43
graphgraph
Pol: Žensko Mjesto: Umag Birthday: 01/19

Odg: Plava kupaonica u zemljanom sektoru ? prije 11 mjeseci, 3 nedelja Karma: 4
Mislim da u vašem slučaju treba pojačati zemlju u zemljanom sektoru i oslabiti vodu, a to se čini vatrom. Možda elementi zemlje kako si nabrojila, Martina, pa dodati nešto crveno.Nije toliko bitno koja je boja na zidovima koliko je bitan sam element vode.
Stress....sjeveroistok ti ne slabi sreću mužu, za glavnog "hranitelja" obitelji je važan sjeverozapad.Sjeveroistok predstavlja pretke, duhovnost, učenje, spoznaje,ravnotežu, mir....itd.
dijana (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 32
graphgraph

Odg: Plava kupaonica u zemljanom sektoru ? prije 11 mjeseci, 3 nedelja Karma: 10
Hmm, po knjizi bi trebalo sasvim suprotno, znači ne poništavati en vod sa en zemnje ili vatre jer več sama zemlja čini jaku štetu vodi nego pojačati samu en vode i to metalom...
Treba uvesti en metala da se en vode uskladi sa en zemlje... znači nešto metalno u sjeveroistočni dio kupaone, kao metalna skulptura, okrugla ili ovalna željezna posuda sa crvenim cviječem( makar nezz koje crveno cviječe može uspijevati u kupatilo...meni je svako koje sam stavio propalo... ) te možda staviti morsku sol u bjelu porculansku posudu... ovo sve preporučuje autor knjige praktični FS...pa nemam pojma da li je ispravno...
nino206 (Korisnik)
Moderator
Poruka: 176
graphgraph
Pol: Muško nino2061 nino2061@hotmail.com Mjesto: Kutina Birthday: 01/05

Odg: Plava kupaonica u zemljanom sektoru ? prije 11 mjeseci, 2 nedelja Karma: 2
Hvala svima na pomoći
Ni sama neznam šta da radim.Čini mi se da sada dok prevladava plava boja i nije baš najbolje.U kupatilu već imam neku crvenu policu od metala ali sve je drugo od bijele plastike .Od kada sam se uselila kćer mi ima problema sa školom.Svake godine sve gore i gore. Od 5-taša do 3, a taj sektor je vezan za učenje.
Joj, joj, jojjjj ....... koliko toga joša moram naučiti.
Od svih tih silnih informacija imam MIND BURN !!!!

A nešto ćemo morati napraviti ,zar ne
Martina (Korisnik)
Junior Boarder
graphgraph

Odg: Plava kupaonica u zemljanom sektoru ? prije 11 mjeseci, 2 nedelja Karma: 10
da budemo nešto skemijali, probaj sa još metala ubaciti...
znači metalni predmet, ovalnog, okruglog, kružnog oblika, te srebrne, zlatne i bijele boje,,,s time da može biti i nešto mremorno ili granitno...probaj staviti posudu sa soli kao što sam napisao, to i ja koristim...ali nisam još utvrdio da li pali

Ps. Gdje nam je Sandra nestala?
nino206 (Korisnik)
Moderator
Poruka: 176
graphgraph
Pol: Muško nino2061 nino2061@hotmail.com Mjesto: Kutina Birthday: 01/05

Odg: Plava kupaonica u zemljanom sektoru ? prije 11 mjeseci, 2 nedelja Karma: 2
nino206 hvala ti puno.Za početak ću pokušati tako.Ionako još ne mislim kupovati namještaj.
Martina (Korisnik)
Junior Boarder
graphgraph

Odg: Plava kupaonica u zemljanom sektoru ? prije 11 mjeseci, 2 nedelja Karma: 0
dijana napisao/la:

Stress....sjeveroistok ti ne slabi sreću mužu, za glavnog "hranitelja" obitelji je važan sjeverozapad.Sjeveroistok predstavlja pretke, duhovnost, učenje, spoznaje,ravnotežu, mir....itd.

Bok Dijana!
Imaš pravo, smjer "hranitelja obitelj" je sjeverozapad, ali koliko sam pročitala mi kaže da je taj smjer Sheng Qi mom mužu budući da je 2 kao br Kua, a budći da je i smjer učenja i te kako da je vrlo bitno njemu (a i nama)...mora proć još 2 jako bitna ispita za niti mjesec dana koji nikako ne stigne dat a nakon toga bude li prošo, počet če njegova karijera na poslu i trebo bi počet dobivati više na plaći.
A morali radi radove u kući i rođenja našeg djeteta i preseliti mu radni stol...
Zbog svega toga sam mislila da bilo bi lijepo da mu pomognem he he he
Za malo nadam se da ću završiti dnevni pa tamo aktivirati sve što se aktivirati da...ali ako mogu naučiti još nešto....
Stress.ms (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 43
graphgraph
Pol: Žensko Mjesto: Umag Birthday: 01/19

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica