pozdrav svima!
kao prvo ne mogu , a da ne naglasim koliko sam odusevljena sa ovim sajtom! sve sto mi treba na jednom mestu, pogotovo za laika kao sto sam ja!
elem, upravo otvaram agenciju za marketing, i sad kad sam naisla ovaj sajt, stopirala sam i reklamu koja je trebala da ide na izlog.
ukratko: cela istoca strana lokala mi je u izlogu, a na SI mi je ulaz. JI i deo juga mi je takodje u izlogu. naspram ulaznih vrata, znaci na SZ mi je WC, cosak plafona na JZ je da kazem`okrnjen` stepenistem od sprata iznad, a sam zapad je podeljen jednim manjim horizontalnim zidom

. preko puta, agencije, znaci prozori na istoku gledaju na strasno ruznu zgradu crvenog krsta, a opet ovi na JI gledaju na susedni lokal.
meni je bilo u planu da izlog koji gleda na istok oblepim po sredini reklamom, koja je..sad cete se zagrcnuti crna, sa nekih belim i sivim motivima. mislim to sve izgleda mnogo mocno i elegantno, al sad vise ne znam...dal da sve ubacim u zeleno? na izlozima moram nesto imati, jer su stvarno veliki, i do ulice, svi gledaju unutra

takodjer sam planirala da ispred wc-a stavim paravam, a sa onim coskom na JZ uopste ne znam sta cu

uf, ovo uopste nije ukratko:( sorry
molim vas na savetima, jer mi je bitno da sto pre udjem u lokala.
p.s. kada kazem istok, mislim na to kada stojim unutar lokala, a gledam ka napolje. znaci gledam ka istoku..
joj, nadam se da nisam sve zamrsila;)