Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 41 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

advertising agencija
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: advertising agencija
*
advertising agencija prije 2 godina, 5 mjeseci Karma: 0
pozdrav svima!
kao prvo ne mogu , a da ne naglasim koliko sam odusevljena sa ovim sajtom! sve sto mi treba na jednom mestu, pogotovo za laika kao sto sam ja!
elem, upravo otvaram agenciju za marketing, i sad kad sam naisla ovaj sajt, stopirala sam i reklamu koja je trebala da ide na izlog.
ukratko: cela istoca strana lokala mi je u izlogu, a na SI mi je ulaz. JI i deo juga mi je takodje u izlogu. naspram ulaznih vrata, znaci na SZ mi je WC, cosak plafona na JZ je da kazem`okrnjen` stepenistem od sprata iznad, a sam zapad je podeljen jednim manjim horizontalnim zidom . preko puta, agencije, znaci prozori na istoku gledaju na strasno ruznu zgradu crvenog krsta, a opet ovi na JI gledaju na susedni lokal.
meni je bilo u planu da izlog koji gleda na istok oblepim po sredini reklamom, koja je..sad cete se zagrcnuti crna, sa nekih belim i sivim motivima. mislim to sve izgleda mnogo mocno i elegantno, al sad vise ne znam...dal da sve ubacim u zeleno? na izlozima moram nesto imati, jer su stvarno veliki, i do ulice, svi gledaju unutra takodjer sam planirala da ispred wc-a stavim paravam, a sa onim coskom na JZ uopste ne znam sta cu
uf, ovo uopste nije ukratko:( sorry
molim vas na savetima, jer mi je bitno da sto pre udjem u lokala.

p.s. kada kazem istok, mislim na to kada stojim unutar lokala, a gledam ka napolje. znaci gledam ka istoku..
joj, nadam se da nisam sve zamrsila;)
mamyca (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 2
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:advertising agencija prije 2 godina, 5 mjeseci Karma: 1
POzdrav Mamyca, dobro došla.
I ja sam početnica u svemu, napredujem pod vodstvom stručnjakinja, malo po malo. Gulim, farbam, popravljam, stavljam, mičem.... ne mogu sa 100% sigurnošću nešto preporučiti, ali te zato mogu pozdraviti. Cure će ti sigurno dati dobar savjet, ne brini.
Za istok je dobra kombinacija zeleno,plavo, crno, pa visoko cvijeće za stršeće zidove, ali trebaš postaviti tlocrt s točno označenim stranama svijetada bi ti mogle nešto konkretno odgovoriti.
Andreja (Korisnik)
Gold Boarder
Poruka: 265
graphgraph
Mjesto: Zagreb Birthday: 11/29

Odgovor:advertising agencija prije 2 godina, 5 mjeseci Karma: 0
andereja, hvala u svakom slucaju i na toploj dobrodoslici i na ohrabrenju pa ja sam i mislila da crno moze na istok, ali posto su prozori u pitanju, odustala sam za sad od te ideje..malo mi je nezgodno zbpg samog naziva firme : shark adv. nekako mi ne ide u zeleno..
mamyca (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 2
graphgraph

Odgovor:advertising agencija prije 2 godina, 5 mjeseci Karma: 25
Dobro došla Mamyca !

Možeš li postati tlocrt? Da ne bude grešaka u interpretaciji.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odgovor:advertising agencija prije 2 godina, 5 mjeseci Karma: 8
Dobro dosla Mamyca!
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica