Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 43 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

stvarno svasta
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12345678...16
TEMA: stvarno svasta
stvarno svasta prije 3 godina, 2 mjeseci Karma: 0
sandra jos jednom pohfala za stranu i velio hvala na odgovoru na mail.
malo mi je tesko pisati jer moj mat.jezik je makedonski,no trudim se .poslala sam nacrt ,uredila sam stan sama prema onome sto sam procitala.neznam dali sam sve dobro odradila ...ako moze da analizirate dali je uredu ,i sto treba da se smeni .pozdrav svima!!!
fija (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 66
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:stvarno svasta prije 3 godina, 2 mjeseci Karma: 25
Dobro nam došla, Fija !

Evo ja sam obradila tlocrt.

Fija je Kua 7
muž 1
sin stariji 9
sin mlađi 6
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Strane svijeta prema Google Earth-u.

Evo i Lo Shu-a.

Sandra (Administrator)
Administrator
graph
Posljednja izmena: 23.03.09 12:48 od Sandra.

Po ovome odmah vidite koliko ste pogodili boje u pojedinim sektorima.

Mogu reći da ste stan uredili vrlo dobro, obzirom na okolnosti. No on ipak nije baš povoljan.

Stan na žalost ima dosta udubljenja .
Najveće je na JI. Zapravo čitav JI fali. To znači da nema novaca, uopće !
Nedostaje i mali dio istoka, to znači nedostatak podrške šefova, nadređenih na poslu i roditelja. To je najteže za starijeg sina, ali utiče na sve koji žive u stanu. Također može ukazivati na zdravstvene poteškoće.
Fali i pola JZ. To može značiti da ste vi (Fija) odsutna iz obitelji, ili poslovno ili emocionalno. Ako niste, to je zato što tek odnedavno živite u stanu i treba vremena da sve to počne djelovati. Također ukazuje na probleme u braku i nedostatak komunikacije.
Fali i dio SZ, što ukazuje na suprugovu odsutnost, bilo zbog posla ili emocionalno.

Dugoročno gledano može doći do trajne štete za vaš brak i iseljenje jednog ili oboje supružnika.

Zato imamo feng shui , da umanjimo nepovoljnost .
Sandra (Administrator)
Administrator
graph
Posljednja izmena: 23.03.09 13:16 od Sandra.

Ulazna vrata stana gledaju na Z. To je loše za muža i starijeg sina, a dobro za vas i mlađeg sina.

Vi i muž spavate u pravcu istoka, što je dobro za muža, a loše za vas. Tu se ništa ne može, kada su supružnici pripadnici različitih grupa. A uvijek je bolje poštivati suprugove povoljne pravce. Za vas to nije tako velik problem, jer ulazna vrata gledaju u vašem povoljnom pravcu.

Stariji sin spava u svom povoljnom pravcu, ali mlađi ne. (mlađi spava do vrata, s uzglavljem na I, a stariji s uzglavljem na S). Ne vidim kako bi se moglo okrenuti njegov krevet, a da ne napravimo veću štetu zbog vrata u nizu. Za njega je manje zlo spavati u nepovoljnom pravcu, jer ulazna vrata gledaju u njegovom povoljnom pravcu.

Na više mjesta imate dvoja vrata u nizu, što jako ubrzava energiju, čineći je nepovoljnom, i brzo je izbacuje van, tako da vam sreća brzo "curi kroz prste". trebalo bi svuda postaviti neku prepreku između vrata u nizu, da bi se energija usporila. To može biti biljka, slika ili komad namještaja.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Sve prethodno navedene nepovoljnosti moraju se pokušati umanjiti u dnevnoj sobi.

Biljke na sjeveru, kod prozora, treba maknuti na istok i jugoistok. Znam da biljke vole svjetlo, ali na sjeveru štete karijeri. Istok i jugoistok treba napučiti biljkama, što više, jer vam oni nedostaju na tlocrtu, a novaca vam sigurno treba. Brod na istoku okrenite da ne gleda prema prozoru, niti vratima. Neka gleda na jug, jer je to dobar pravac vašeg starijeg sina.

Na trpezarijski stol stavite dvije drvene zdjele ili vaze. Može s voćem ili cvijećem. Umjesto dekorativnih zdjela možete postaviti crvene svijeće.

Jugozapad ojačajte svojom vjenčanom ili nekom drugom slikom na kojoj ste vi i muž nasmijani. Isto može važiti za SZ.

Na SZ stavite sliku nekog sveca zaštitnika ili sliku nekog uspješnog poslovnog čovjeka, jer to je sektor muža i svaka mu je pomoć u postizanju uspjeha dobro došla. Ako imate neku sliku svoga muža, na poslu, kada je bio u uspješnoj poslovnoj fazi, i da je zadovoljnog izgleda na slici, možete je isto tako postaviti na SZ.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Cure nadovežite se, ja ću kasnije još prokomentirati "dječju" sobu.

Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odgovor:stvarno svasta prije 3 godina, 2 mjeseci Karma: 0
nazalost saznala sam za feng shui nakon useljenja .
fija (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 66
graphgraph
Pol: Žensko

Idi na vrhStranica: 12345678...16
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica