|
Welcome,
Guest
|
|
Posto ovo je moj prvi post, red je da vas pozdravim i pozelim povoljan feng shui
Pisem odnosno zivim u Makedoniji i dosad nisam naletela na forum na makedonskom koj se bavi feng shui tematikom, pa sam imala srecu da ovde zajedno sa Vama steknem i podelim znanje koje ce svima nama doneti blagodet i dobru srecu. Na samom pocetku imam pitanje u vezi ulaznih vrata moje kuce koja sa nalazi u sektoru jug 3 ( 188-201 stepeni; po letecim zvezdama nalazi se u sektor 8, a centralni kvadtant je 5 ), a moj i mog supruga kua broj je 3, pa interesuje me kako da uredimo pretsoblje koje ima stepenike prema gornjem spratu, gde se nalaze sobe, s obzirom da nam je pravac gledanja harmonican? Imali smo u plan da dodame neke crvene detalje, ali mi pripadamo drvetu i nasa boja je zelena. To me malo buni:unsure: Hvala Vam unapred |
|
mi nismo ljudska bića koja ponekad imaju spiritualno iskustvo.
Mi smo...
The administrator has disabled public write access.
|
|
Veliki pozdrav za dobrodoslicu,istocna:)
Sto se tice ulaznih vrata i uopste prostorija prilikom upotrebe boja one se uzimaju na osnovu zajednickih srecnih zvezda:) ne znam tvoj datum rodjenja da bih mogla da ti izracunam,ali cini mi se da smo o tome pisali negde:) moram pronaci gde:unsure: |
|
|
|
Sto se tice onog sto pripadate drvetu nije mi jasno sta te buni:)
ne mogu pronaci nista o srecnim zvezda i njihovim bojama za upotrebu u domu,a mozda i nismo o tome pisali;)napisi mi datum pa cemo videti;) |
|
|
|
ej zdravo i hvala na brzom odgovoru.
Po knjizi Rafaela Sajmona proracunala sam nase srecne zvezde: moje su 1 i 9 a mog supruga je 4. Nadam se da sam pravilno izracunala. Pocinjemo od ulazna vrata koja ja na prizemlju ali odmah pocinju stepenice na sprat i one su i kao hodnik, dobro osvetljene suncem jer se nalaze prema jugo-zapadu i ima velike prozore. Posle 10 stepenika levo je vrata od velike terase(oko 30 m2) nije ispod krova kuce, a desno je hodnik dug 4 m gde se nalazi jos jedna ulazna vrata u unutrsnja velika soba - pretsoblje od 20 m2, one starinske od koje se ulazi u sve ostale prostorije. Ona je centralna. Eto, |
|
Mi smo...
|
|
Pozdrav Istocna i dobrodosla.
Nije mi mali jasno ovo sto si na pisala ""po letecim zvezdama nalazi se u sektor 8, a centralni kvadtant je 5". Dali je gradjena u 8 periodu? Jer ako je centar #5 onda je #8 na SI, a #9 na J. Mozes malo to objasniti? Vrata na J su povoljna za ljubav koja medjutim moze postati i agresivna i opsesivna. (Mozda ste vas dvoje "pregorili" od ljubavi) jer ako ste obadvoje kua broj 3 nije ni cudo. Sta je sa JZ? |
|
|
|
dakiva, hvala i tebi i Annji na dobrodoslicu
kuca je gragena u periodu 5-ce, 1957 god, tako da je centralni sektor 5, pa prema letecinm zvezdama ulazna vrata se nalazi u sektor 8, 4 ... 9 ... 2 3 ... 5 ... 7 8 ... 1 ... 6 Ovako sam proracunala prema knjizi Lilian Too 5 - centralno pretsoblje 1 - spavaca soba - jug 6 - dnevni boravak - JI 7 - trpezarija - SI 2 - kuhinja - S-(SI) 4 - mala soba - Z 9 - kupatilo i wc(posebno) - SZ 3 - stepenice - JZ 8 - ulazna vrata J, tacnije po komasu J3, 189-200 stupnjeva ovo ovako malo grubo, a prema tlocrtu, sobe ulaze u 2 sektora, na pr. spavaca ulazi pola u sektor 8, a druga polovica u sektor 1. izracunala sam i letece zvezde za 2009 god. zuta 5-ca se nalazi u sektor 1 i da, na JZ su stepenice |
|
Mi smo...
|
|
Da, dobro si izracunala srecne zvezde:) po njima uredjujemo prostor bojama i oblicima koje brojeve nose;) mozda je i JI upitanju;)
kombinacija letecih zvezda je ok ,ali je 8 na JI zar ne? |
|
|
|
Annja, ulazna vrata je na jug 3, za malo prema jugo-zapadu
|
|
Mi smo...
|