Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 53 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Istok/Grom - odnosi sa svojtom i roditeljima
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 123
TEMA: Istok/Grom - odnosi sa svojtom i roditeljima
Istok/Grom - odnosi sa svojtom i roditeljima prije 3 godina, 4 mjeseci Karma: 25
Drage moje, evo opet ja započinjem temu, ali nije po nahođenju, već jer vidim da se spominje posvuda off topic;) .

Evica je napisala:

Sandra,

Pitanje but very funny ima li šta u FS protiv lucidnih starih žena, izluđuje me!!!!!!!!!!!

Boji se moje žabe!!!!!!!!!

Sandra je napisala:

Da bar ima nešto protiv strašljivih starih žena koje izluđuju ljude! Vjerujem da bi svima dobro došlo !

Šala mala!

annja je napisala:

Evo radi sale altivirajte sektor groma pripadajuca strana mu je istok unosenjem energije drveta ili nekom porodicnom slikom(naravno tamo gde ste samo vi i vas suprug) pokusajte ovo je polje porodice i spoljašnjih uticaja koji remete našu ravnotezu

Sandra je napisala:

Ma čitav sektor groma mi je pod drvenom lamperijom i (osim lamperije) dominira zelena boja. A ipak me svako malo lupi grom . Razmišljam o Tri naraštaja kornjača .

Zeka peka !

Evica je napisala:

Ne znam da li si broj u FS ako imam na desktopu našu zajedničku sliku, sada je mirna ali minsko polje je aktivno, zato ni gromovi a ni gromići me ne mogu zaštiti od nje. Ali u svakom slučaju danas vlada MIR SVIMA!!!!!!!!!!!!!! I pomjerila sam malo namještaj što znači da sam aktivirala taj istok

Evica je napisala:

Možete li mi reći šta je to Tri narašataj kornjača!!!!!!!!

Luda sam za njima!!!!!

Hvala

PS- gromovi su divni ali minsko polje aktivno je!!!!!!

Sandra je napisala:

Tri naraštaja kornjača.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:Istok/Grom - odnosi sa svojtom i roditeljima prije 3 godina, 4 mjeseci Karma: 25
Sandra je napisala:

Annja, kako tvoji Gromovi ?

Što ćemo mi s našom Evicom i njenim Gromom ?

Što se mene tiče, isprintat ću Tri generacije kornjača i uramiti na istoku !

annja je napisala:

Sandra moji gromovi sta reci idu pa stojeiskreno ponekad se ne obazirem,a ponekad onaj element u meni vatra veoma se lose odrazi na mene zato sam ja ponekad i srecna kad mi kazu da sam kua 1 element voda moram Vam priznati da mi ponekad zasmeta,ali nisam eksperimentisala znate kako ja fukcionisem sa feng shui odradim nesto prema nekoj analizi ili sta vec mislim da treba da sklonim,namestim,premestim dodam i sl i onda proucavam razne tekstove,ali uvek kradem vreme za sebe i feng shui(nikad vremena dosta)i ponekad se vrtim u krug i onda kad osetim da treba da promenim nesto to i uradim

Sandra je napisala:

Zvuči poznato .

Ta vatra zna biti ... zanimljiva !

Hvala Bogu na vodi !

Nego kad smo već toliko off topic možemo još malo, da se mi prestanemo "vijati" i pređemo na ti?

Evica je napisala:

Drage moje,

Meni je sve jasno šta obje govorite ali ako je polje grom na istoku onda je za nju gromovito ulaziti je vrata su nam takđet na istoku. Za razliku od vas dvije ja ne mogu ništa da uradim jer to je stari način ramzještaja stana, tako da jednio sam mogla da smjestim PC na istok i da stavim našu zajendičku sliku na desktop.

Joj, radoznalih lucidnih starica!!!!!!!!!! Ma ni gromovi im ne mogu pomoći!!!!!!!

Ali ono što mene intersuje da li ima u Hrvatskoj kupiti se udžbenik u vezi four pillars, našala sam sites ali ne mogu više mozak mi ključa od engleskog jezika. Mogu li vas zamoliti da mi malo pobliže pojasnite gromove? Možda da uspije otići za Pulu stara majka, da mi popusti malo životinje?!!!!!!!!!

Evica je napisala:

Samo da se ponovim stara majka je cool sa mnom gromovi djeluju za sada, dok se ne aktivira minsko polje
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odgovor:Istok/Grom - odnosi sa svojtom i roditeljima prije 3 godina, 4 mjeseci Karma: 25
Sve citirane postove sam obrisala na originalnim lokacijama, jer nisu bili vezani za temu pod kojom su postani.

No offenceB) , samo sam pravila malo reda;) .
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Dakle, malo pojašnjenje:

Istočni sektor, koji se u metodi Osam Palača vezuje za zdravlje, izvorno se zove Grom.

Osim sa zdravljem taj sektor ima veze s odnosima s roditeljima, svojtom i nadređenima.

Simbolika vezana za grom je ta da grom prethodi oluji. Tako i naši roditelji prethode nama, oni su nas stvorili.

Kada stupamo u bračnu zajednicu sektor groma nije više vezan samo za naše roditlje, nego i supružnikove (svojtu). Tako da u tom sektoru možemo popraviti ili pogoršati odnose s njima.

Kada dobijemo djecu, isti sektor utječe na njihov odnos s nama.

Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odgovor:Istok/Grom - odnosi sa svojtom i roditeljima prije 3 godina, 4 mjeseci Karma: 48
Pozdravljam ovaj red;)iskreno ja ponekad sebi zameram previse reda tj sto mi smeta kad to nije tako:cheer: ima li leka da mi nered ne smeta:lol:
annja (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 698
graphgraph
Pol: Žensko pedjus@yahoo.com Birthday: 03/24

Bojim se da tome nema lijeka !

Inače bih se i ja već podvrgla liječenju .

Ja to pripisujem istančanom osjećaju za energiju:cheer: , nije da si malo laskam:silly: . Pošto nered stvara nesklad i negativnu energiju, normalno je da pomalo zamračiš kad ga vidiš.

Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odgovor:Istok/Grom - odnosi sa svojtom i roditeljima prije 3 godina, 4 mjeseci Karma: 0
Pozdrav Sandra i svim curama na forumu,

Gromovi su odlični, držim ih kao malo vode na dlanu

Site je fantastičan, imam prijedlog Sandra,ti si fantstična u FS daj nešto uradi malo pogledaj site i vidjet ćeš šta govorim. Na kraju, uz tebe sam više obratila pažnju na FS i knjige kupujem da mogu s tobom i sa curama razmijeniti mišljnja, a ti moše to da uradiš što je i ovaj neki japanac ili kinez uradio.
Evica (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 78
graphgraph

Odgovor:Istok/Grom - odnosi sa svojtom i roditeljima prije 3 godina, 4 mjeseci Karma: 0
Mogu li i ovaj da odštampam ili moram naći ga, mislim na figuricu
Evica (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 78
graphgraph

Idi na vrhStranica: 123
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica