Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 50 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Trigram stana
Trigram stana prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 0
Bok svima! Stvarno trebam pomoć... U jednoj od bezbroj knjiga koje sam poskidala sa neta piše da ako živiš u zgradi, treba mjeriti ispred ulaza u zgradu. Gledano sa te strane, stan mi pripada zhen trigramu (koji mi ne paše), a ako mjerim ispred ulaznih vrata stana onda mi stan pripada kun trigramu (što bi bilo jako lijepo). I koji je sada trigram mog stana? Zhen ili kun? Molim vas pomozite, jer cu ispiz...
daremyth (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 2
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Trigram stana prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 48
Ovde se cini mi se radi o razlicitim misljenima odnosno istim ali pogresno protumacenim,potrebno je gledati i jedno i drugo,znaci najpre se odredi kompasna direkcija ulaza u zgradu,a potom stana i najbitnije pravac pruzanja celokupnog stana,posalji nam tlocrt i kompasne direkcije pa cemo vec nesto uraditi
annja (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 698
graphgraph
Pol: Žensko pedjus@yahoo.com Birthday: 03/24

Odg: Trigram stana prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 0
Hvala ti puno! Mislim da razumijem. Tlocrt bih vam rado poslala, ali nemam kako za sada. Hvala jos jednom!
daremyth (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 2
graphgraph

Odg: Trigram stana prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 25
Pozdrav Daremyth, dobro nam došla !

Sa stanovima u zgradama je kao kada netko živi u kući s roditeljima. Važan je feng shui čitavog doma, zapravo zgrade, ali kada se primjenjivati feng shui i njegovo djelovanje ciljano usmjeriti na pojedinca, onda se to radi u svojoj sobi tj. stanu, tako da u krajnjoj liniji pravac stvarnog ulaza u stan, kao i uređenje istog ima veliki značaj.

Što se tlocrta tiče, možemo mi analizirati i ručno crtane tlocrte, koji su fotografirani ili skenirani nije problem. Ako je postavljanje na forum problem, može se poslati meni na mail.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica