Pozdrav 0103Lejla, dobro nam došla

!
Eto očigledan primjer zašto uopće ne koristiti Pa kua ogledala, a pogotovo ne ako se postavlja naspram nečijeg stana.
Iako se u prvi mah čini kao slaba utjeha, gospođa koja ga drži iznad ulaza vrijedno skuplja lošu karmu šteteći obitelji preko puta. Jednoga dana to će joj se vratiti poput bumeranga.
Što napraviti protiv toga? To je dobro pitanje. Zapravo nisam nigdje naišla na odgovor u literaturi. Ali prvo što mi je palo na pamet bilo je postaviti drugo pa kua ogledalo naspram već postojećeg, no kada bolje razmislim o tome, to i nije tako dobra ideja. Energija koja bi kolala između ta dva ogledala bila bi nesnošljiva i vrlo opasna, pa bi zacijelo od toga bilo više štete nego koristi.
Bolja ideja bila bi postaviti zaštitu. Na fsmegamall.com ima jedna zaštitna plaketa koja štiti dom od negativnih utjecaja izvana. Neki od nas su si dali slobodu isprintati sliku te plakete i mogu reći da je doista od pomoći. Plaketa ni u kom slučaju ne može djelovati štetno, već samo povoljno, tako da se može držati iznad svih vrata, ulaznih kao i svih ostalih unutar stana. Moja je iznad ulaza, jer imam neke nepovoljne strukture u neposrednoj blizini vrata. Iako nisam pobornik uporabe figurica i simbola, ovo doista djeluje. Tu negdje na forumu smo je također spominjali. Ima i slika za isprintati. Potražit ću i dodati link.