Evo,da ti pojasnim...
Najvažnije je da shvatiš razliku između sektora i pravaca,vidim da te to buni.Osobni kua brojevi se odnosi na pravce,a kua broj doma se odnosi na sektore.
Npr.ako je zapadni sektor tvog doma nepovoljan,a npr.zapad je tvoj povoljan smjer onda moraš nekim pomagalom(npr.vjetrenim zvonima,kristalima)ublažiti taj negativni sektor ali ako je moguće postavi kauč tako da gledaš u pravcu zapada dok sjediš na njemu i gledaš TV.Na taj način iskorištavaš one energije koje su ti povoljne od strane zapada,a neutraliziraš one koje za tebe nisu povoljne.Rijetko je sve baš idealno.Bitno je što više koristiti svoje povoljne pravce(sjedenje,spavanje,učenje)bez obzira da li se nalaziš u povoljnom ili nepovoljnom sektoru doma.Najidealnije je da je sve kompatibilno ali nažalost u životu to i nije uvijek baš tako.Važno je pronači način kako iskoristiti one povoljne energije.
Moji ukućani i ja smo kompatibilni sa našom kućom,ali opet nije sve idealno

,ali uspjela sam to dosta dobro riješiti,evo primjer.
U najpovoljnijem sektoru doma,meni se nalaze stube i WC

,tako da neuživamo tu najjaču enegiju.To je u mom slučaju sjeverozapad koji je ujedno i moj ljubavni smjer pa sam u spavaćoj sobi uzela sjeverozapadni zid i energizirala ga slikama supruga i mene sa dosta zlatnih detalja.
U jednom od nepovoljnijih sektora doma nalazi se naša spavaća soba(meni je to istok)Ublažila sam taj negativan utjecaj sa metalom,bijelom i ljubičastom bojom,a spavamo u našim najpovoljnijim smjerovima(pravcima).
Jako sam zadovoljna

,nadam se da ćeš i ti pronaći rješenje za sebe.
Želim ti puno sreće,nadam se da sam bila od pomoći
Pozdrav!!