Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 49 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

tlocrt potkrovlja
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: tlocrt potkrovlja
tlocrt potkrovlja prije 1 godinu, 1 mjesec Karma: 0
Evo ovako izgleda stan u kojem živimo, molim za malu pomoć...
Ne znam kako odrediti pravac i kua broj. Da li sa ulaznih vrata okrenuta licem prema van ili sa vrata terase koja je ispred vrata i naknadno je izgrađena i ima vlastita mala metalna vrata?

[img/] img340.imageshack.us/img340/4052/tlocrt.jpg [img/]
coolturna (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 6
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: tlocrt potkrovlja prije 1 godinu, 1 mjesec Karma: 0
Zaboravila sam napisati naše kua brojeve

Ja 3 istočna
muž 4 istočna
sin 3 istočna
kćer 4 zapadna

Zanima me kako pomoći mom mužu oko posla. On ima vlastiti obrt, ali stagnira totalno, pa je i zdravlje odatle jako loše.

Hvala unaprijed
coolturna (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph

Odg: tlocrt potkrovlja prije 1 godinu, 1 mjesec Karma: 12
coolturna napisao/la:
Zanima me kako pomoći mom mužu oko posla. On ima vlastiti obrt, ali stagnira totalno, pa je i zdravlje odatle jako loše.
Ovaj dio mi je poznat, tako sam i ja lanjsko ljeto imao gadnih problema sa zdravljem radi pretjerane sekirancije oko posla, na kraju na zdravlje i doktore potrošio i dosta novca i gnjavilo me mjesecima, pola godine i više, k tome sam i paničario više nego je bilo potrebno i stalno razmišljao o bolesti pa nisam uopće od toga imao mira. Operacija je pomogla ali trebalo je i dalje živjeti i paziti još više na zdravlje da se ne zezne da se ubuduće živi zdravije.
Ono što sam ja kasnije poduzeo bilo je u prvom redu misliti pozitivno, prestati misliti na bolest i davati joj poticaja, paziti na hranu i kretanje, odlasci u prirodu, rekreacija i dosta se posvetio što zdravijem načinu života.
Najbitnije je da čovjek sam želi biti zdrav i da to toliko jako želi da tome teži onda će već pronaći svoj način.
Kod mene je valjda sudbina htjela da sam upoznao jednu frendicu koja mi je najprije rekla da moram misliti pozitivno iako nisam odmah do kraja shvatio što to točno znači krenuo sam istraživati sve i svašta u tom smjeru, neke stvari su mi se dopale i njih sam uveo u svoj život, valjda to ovisi od osobe do osobe.
JS (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 152
graphgraph
Pol: Muško Birthday: 09/21

Hvala na komentaru JS.

Ja se zaista trudim da poboljšam situaciju, da mu pomognem koliko mogu, ali sam svjesna da je glavna odluka na njemu.
Iako, shvatam da je muškarcima grozno da nisu finasijski samostalni (a i većini žena danas), ali je situacija nažalost takva, valjda će proći.

Više pažnje posvećujem stvarima na koje ranije nisam obraćala pažnju, nadam se da će rezultata biti, jer već vidim male pomake na bolje
coolturna (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph

Odg: tlocrt potkrovlja prije 1 godinu, 1 mjesec Karma: 12
Ja sam morao poraditi na sebi a i na svojoj okolini i to sam sam shvatio da moram već kad sam dotjerao cara do duvara kako se ono zgodno kaže.
Jedan dio toga su bili zahvati na interijeru i eksterijeru u stilu feng shuia koliko su mi mogućnosti dozvoljavale, a također i dodatno nabrijavanje interijera energijom pomoću kristala i sličnih ezoterija poput mirisnih štapića, himalajske soli, svega što mi je boravak u kući činilo ljepšim, što mi se dopadalo.
Cilj je bio da kad izvana uđem u kuću da baš osjetim taj ugođaj i tu pozitivnu vibru. Kad sam to mogao osjetiti u dovoljnoj mjeri znao sam da sam na dobrom putu.
Osim toga trudio sam se da je između nas ukućana dobra vibra, s posebnim naglaskom na suprugu jer ako tu zapne onda se odrazi na sve ostalo. Nastojao sam i još uvijek nastojim da se što više smiješimo jedno drugom da tjeramo brigu na veselje i kad je najteže i to pomaže u općem ugođaju.
U poslu sam napravio gadne rezove, klijente koji su mi doslovno pili krv dan za danom ili me iscrpljivali dugovanjima sam doslovno otpilio, koje nisam mogao na lijepi način sam na grdi inače bi me bili živog izjeli ko vuci.
Također sam i neke poznanike malo distancirao koji su me stalno gnjavili svojom kuknjavom i srozavali mi ionako loše raspoloženje, a i sve na tv-u što je imalo loš predznak sam otkantao i gledam samo ono što me zanima i čini sretnim, nikakve više crnjake i ništa u tom stilu.
To je moj primjer i nemora biti da će svakom odgovarati, ali možda se iz toga izvuče što korisno. Uglavnom, ja sam dobar dio svega morao odraditi sam jer moje ukućane to baš i nije previše zanimalo ili nisu imali sluha za to, barem većina, znaš kako se kaže, sit gladnom ne vjeruje, pa ni to da je čovjeku zdravlje bolje u boljem okruženju sa dobrom vibrom bez obzira na koji način se ona postigla.
JS (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 152
graphgraph
Pol: Muško Birthday: 09/21

Da, lijepo si ovo napisao i ovo bi svatko od nas trebao primijeniti u životu

Možda ovo zaslužuje i posebnu temu, jer se zbilja ima puno toga za napisat, mislim da nema osobe koja je imuna na stres i koja nema makar jednog emocionalnog vampira
E sad, kako se ko snosi sa ovim je druga priča.

Ja sam za početak prečistila stan i riješila se nepotrebnih stvari. Moram priznati da mi čišćenje i pospremanje nije nikada bilo lakše, valjda što imam cilj - a to je učiniti svima nama život lakšim i ugodnijim
Spuštam wc dasku i držim vrata zatvorena. Ogledalo sam prebacila na drugi zid, tako da više nije nasuprot ulaznim vratima. Ono u spavaćoj sobi sam također prelijepila samoljepljivom folijom.

Planiram krečenje svih prostorija i unošenje cvijeća. Nadam se da ću uz FS uspijeti poboljšati obiteljsku situaciju
coolturna (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica