Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 48 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Pozdrav
Pozdrav prije 9 mjeseci, 3 nedelja Karma: 0
Pozdrav svima. Več duže vrijeme čitam vaš forum i proučavam FS, na vašim sam stranicama puno toga naučila ali i puno toga me je zbunilo. Zato sam se odlučila i ja prijaviti kak bi mogla postavljati pitanja.
Nova sam opčenito na forumima pa ako nešto krivo radim slobodno me upozorite.
Trebao mi je jedan cijeli dan za crtanje tlocrta i određivanje strana svijeta ali sad sam zapela, nije mi jasno kako sada iscrtati pa kua obrazac, i kakva je razlika između pa kua i bagua.
Hvala.
Lina (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 11
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Pozdrav prije 9 mjeseci, 3 nedelja Karma: 0
Evo opet ja, nije mi jasno kako da postavim lo shu. Ulaz mi je na jugu a piše da bi 1 trebala postaviti na sjever. Ispada da mi je 1 posao, karijera na kraju hodnika, tj. suprotno od ulaznih vrata a negdje sam pročitala da kvadrat trebam postaviti tako da gledam sa ulaznih vrata unutra, pa bi po tome 1 trebao biti na ulazu.
Lina (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph

Odg: Pozdrav prije 9 mjeseci, 2 nedelja Karma: 1
Neki postavljaju prema stranama svijeta a neki prema ulaznim vratima, zato si zbunjena.
Mislim da bi ti bolji poznavatelji mogli odgovoriti koji način je "pravilan", ne znam se kako drugačije izraziti.
Sretno draga
DRAGICA (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 103
graphgraph

Odg: Pozdrav prije 9 mjeseci, 1 nedelju Karma: 0
Ja sam odustala od postavljanja kvadrata jer sektori se bitno mijenjaju ako postavim krivo.
Jednostavno sam napravila tlocrt, odredila strane svijeta i uredila po tome. Postavila sam slike i ukrase tako da odgovaraju sektoru i to je to. Sad čekam da vidim hoće li se šta promijeniti na bolje. Puno bolje sam se osjećala već nakon čišćenja samo što mi je kasnije bilo malo žao nekih stvari koje sam bacila ali tako je moralo biti. Moram napraviti reda i prostora za novo.
Voljela bi samo ako je neko raspoložen da provjeri moj tlocrt i vidi jesam li dobro uradila.
Lina (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica