Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 47 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Moje iskustvo sa kompasom i ocitavanjem
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Moje iskustvo sa kompasom i ocitavanjem
Moje iskustvo sa kompasom i ocitavanjem prije 9 mjeseci, 3 nedelja Karma: 0
Pozdrav!
Kao i vecina ovde, i ja sam krenula od tlocrta i ocitavanja strana sveta. Uz sve dileme, ja sam to ovako uradila. Nadam se da ce moje iskustvo pomoci nekome
Kompas nikad u zivotu nisam koristila, i sve sto sam o njemu znala je na nivou "poznavanja prirode i drustva" za 2. razred osnovne skole
Elem, nabavila sam najobicniji kompas u prodavnici sportske opreme i bacila se na posao. Citajuci literaturu o ocitavanjima nasla sam na razlicite metode, i odlucila sam se da probam dve razlicite.
Metoda 1: ocitavanje iz centra stana. Ovde nisam bas bila sigurna sta je centar stana, jer je malo coskast, pa sam nekako u preseku dijagonala dobila dva centra. Ocitala sam vrednosti iz oba polozaja: 154* i 152*. Uzela sam srednju vrednost ta dva polozaja 153*.
Metoda 2: octavaju se tri polozaja- ispred ulaznih vrata gledajuci napolje, levo i desno od ulaznih vrata, sa unutrasnje strane i dalje gledajuci napolje. Tu sam dobila sledece vrednosti: 140*/162*/156*. Opet sam uzela sr.vrednost: 152,5*.
Prvo mi je bilo cudno da su tolika odstupanja, ali kad sam izracunala sr.vr. videla sam da se u obe varijante dobija se slicna vrednost, tako da sam zaokruzila na 153*.
E sad molim vas, pametnije i iskusnije, da mi kazete da li je ovo ispravno? Onda mogu da se bacim na tlocrt Nadam se da cu uskoro imati vremena da se pozabavim mojim tlocrtom i da ga okacim ovde.
Hana (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 6
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
Ja znam da ne znam.

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica