Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 31 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Na rubu FS
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Na rubu FS
Na rubu FS prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 0
Evo dakiva je spomenula pa sam otvorila debatu o toj temi!odlicno Sandra!sto se tice onog omotaca,mnogi to zovu zatvaranje aure..to je odlicno i funkcionira-radim to godinama!mozete zamisliti i veliko stakleno zvono pa se samo prekrijete-cijeli-sa njime!ili valjak od zlatnog ili bijelog svijetla oko vas širine koliko su vam ruke kad ih podignete vodoravno i onda samo stavite poklopac odozgo!ili svijetlosnu gumenu loptu oko vas-vi stojite unutar lopte-u tom slucaju negativa se odbija od lopte i vraca sugovorniku!to se ne primjenjuje kod vampira jer oni nisu nuzno zli vec bez vlastite en.,nego kad sugovornik u ljutnji na vas sipa svasta ili cak za zastitu od misli onih ljudi koji vam zele zlo.tako mozete zastititi i predmete od krađe npr.auto ili nesto!svakako izvor tih informacija saljem tamo medu knjigama!
szbukvic (Korisnik)
Gold Boarder
Poruka: 311
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Mjesto: Zagreb Birthday: 07/21
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:Na rubu FS prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 25
Meni je nekako bilo nelagodno s im kojekakvim "omotačima", nisam sigurna zašto. Kao da su mi nekako smetali, dok nisam prešla na zid. Svjetlosni/prozirni/kako-god zid mi je puno prihvatljiviji. Nije sputavajuć kao "full" omotač.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odgovor:Na rubu FS prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 0
bitno je da osvijestimo situaciju i sjetimo se pomoci si kako god! svatko nadje nesto svoje! ja obicno navucem nesto brzo preko glave i tijela ne razmisljajuci previse u trnutku sto je to-samo da radi!
szbukvic (Korisnik)
Gold Boarder
graphgraph

Odgovor:Na rubu FS prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 8
I dali funkcionira? Ja se uglavnom nastojim kloniti negativnih ljudi. Imala sam dvije frendice koje su znale satima samo kukati, divila sam se samoj sebi kako sam to super podnosila. Sada ih nema u mojoj okolini niti zalim, privlacim pozitivce sto me raduje.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

odlicno!i ja sam pobornik te teorije ako mozes bjezi sto dalje ali nekada se jednostavno nemoze! meni je ova fora sa zatvaranjem aure pomogla u puno situacija pa mogu reci da funkcionira!i ovaj "Sandrin" zid je isto odlican!
szbukvic (Korisnik)
Gold Boarder
graphgraph

Slažem se. I ja sam uvijek za "bijeg", ako je ikako moguće. Ali ponekad jednostavno nije. Bilo da je u pitanju netko od poslovnih suradnika ili neki član obitelji.

Meni je zid super. Šljaka svaki put. Jedino se na početku treba privići sjetiti ga se na vrijeme. Probala sam, u tim nekim situacijama koje nenadano zaskoče čovjeka, zaštititi i svoje sinove. Bez njihovog znanja. Za sada nemam dovoljno podataka, još treba malo testirati, ali na prvu loptu je djelovalo. Bila sam zamislila "svoj" zid, ali u nekakvom cilindričnom obliku oko njih. Na vrijeme sam spoznala potencijalnu situaciju. I na kraju je sve prošlo ok. E sad, možda je sve bilo ok jer sam ja ostala mirna i spokojna da su oni zaštićeni i da neće biti "krize". Za sada ne znam.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Još jedan dodatak. Na ideju da ih tako pokušam zaštititi sam nadošla jer sam primijetila da su vrlo nemirni, da se blago izrazim, u prisutnosti tih nekih ljudi. Da osjete tu negativnu energiju.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

uvijek mozes zastititi djecu i druge-naravno da funkcionira!jedino treba paziti sa tim "poklopcima" da ne zatvoris i tudu en.tj.negativu u svoju auru-to ostane i kad sugovornik ode pa treba cistiti auru! zato mislim da kad si vec u situaciji mozda bolje pokusat sa zidom,a kad unaprijed ides u neku sit, onda poklopci-sorry na izrazu ali mislim na sve te varijante zatvaranj aure! to je dobro i za neke teske situacije npr,razgovore,sprovode ili tako nesto-znaci kad su sugovornici nebitni ili o.k.!
szbukvic (Korisnik)
Gold Boarder
graphgraph

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica