Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 37 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Izgled ovog našeg weba
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12345678...14
TEMA: Izgled ovog našeg weba
*
Izgled ovog našeg weba prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 25
Drage moje curke imam jedno ozbiljno pitanje za vas.

Razmišljam o promjeni vizuelnog identiteta ovog našeg weba. Ovaj je već dulje vrijeme u upotrebi i nekako mi se više ne čini onako dobar kao prije. Zapravo nekako mi se čini pomalo beživotan.

Ideja vodilja za njegovu izradu bila je element zemlje, toplo, ugodno, stabilno, žensko. U to se uklapa i aktuelni period zemlje prema LZ. Sve skupa nema nikakve veze s mojim povoljnim elementima, ni prema Kua broju ni prema Ba Zi-u.

Imate li kakvih ideja, sugestija? Bilo da se radi o kompletnoj promjeni ili samo o detaljima. Bila bih vrlo zahvalna na vašem cijenjenom mišljenju.

Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:Izgled ovog našeg weba prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 8
Ovisi kakvu sama ideju imas, po meni iskreno treba malo "zivota", zivosti.
Ne ljuti se.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odgovor:Izgled ovog našeg weba prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 8
Evo jos jedan komentar; mislim da nam fali malo tema o FS nekako smo se udaljili ili nas je uhvatila kolotecina ili samo odgovori na odredjena pitanja: nadam se da me razumijes. Mozda nekakve teme gdje se i mi "stari" mozemo "razvijati" dalje. pa razmjenjivati iskustva s obzirom da smo ocito svi nekako uskraceni sa dobrim knjigama vezanim za FS, pouzdajemo se u tebe.
Nadam se da nisam bila preostra.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odgovor:Izgled ovog našeg weba prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 25
Hvala na mišljenju . Uzeto na znanje .

Nisi bila preoštra. Poanta i je bila u tome da razmijenimo iskrena mišljenja i nađemo neko rješenje.

Moja osnovna dvojba je odabir pozadine. Nisam sigurna je li bolja bež ili bijela. Do sada sam se držala ove bež, jer mi se činilo da daje neki starinski, tradicionalni štih, što se uklapa s tradicionalnim FS kojim se ovdje bavimo. Ali nekako mi se sada čini da bi bijela dala više vedrine, manje statičnosti, pogotovo u kombinaciji s nekim zanimljivim zaglavljem.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odgovor:Izgled ovog našeg weba prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 48
Mozda neka kombinacija crveno,zelene onako blage,a ipak uocljive kao ono sto pise feng shui crvenim slovima sto mi se dopada:)zemljani tonovi su ok,mozda da ubacis jos neke slike simbola feng shui:)
annja (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 698
graphgraph
Pol: Žensko pedjus@yahoo.com Birthday: 03/24

Odgovor:Izgled ovog našeg weba prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 25
I ja sam nešto razmišljala u tom pravcu. Zapravo, još jedna od zamjerki na trenutačni dizajn su te stroge linije i nedostatak crvene boje.

Trenutačno razmišljam nešto kao pozadina teksta bijelo, pozadina weba zeleno s nekim zaobljenim formama, možda stilizirana puzavica, zaglavlje neki primjer uređenja s crvenim detaljima ili bež crvena kombinacija. Uglavnom da je sve zaobljenije, prozračnije, nekako čistije, ako razumiješ što mislim. Je da zvuči dosta šareno, ali tako će možda biti zastupljeni svi elementi, što je možda bolje, nego da preovladava samo jedan.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odgovor:Izgled ovog našeg weba prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 0
ja sam zemljica pa mi bež ne smeta no volim boje i slazem se da bi dobro dosle!moze crvena! ali pozadina bijela?- sterilno:woohoo: nemoj se ljutiti ali metalci me iscrpljuju-ne znaci da nebi bilo dobro:kiss:
szbukvic (Korisnik)
Gold Boarder
Poruka: 311
graphgraph
Pol: Žensko Mjesto: Zagreb Birthday: 07/21

Odgovor:Izgled ovog našeg weba prije 2 godina, 11 mjeseci Karma: 48
Mislila sam na kombinaciju zeleno/crvene koja donosi uspeh kao naslov stranice:) u uglovima prema poljima koja su obuhvatna slikama npr. kao sto je buda u uglu takoreci na SZ ostale bih isto popunila slikama,znaci SI,JZ,JI(znas vec kojim;))malo vece slova,bez boja je ok,mada bih se ja igrala sa veselim bojama tj bojama odvojiti razlicite teme odnosno oblasti:silly:
iskreno meni se svidja ovako kako jeste;) nekako je miran i blag,a istovremeno ozbiljan sajt:) ali probaj;) najpre sa slikama;) posto je to veliki korak za jedan sajt ipak ga ne treba non stop menjati,a ja sam u fozonu da stalno nesto menjam:blink: vec sam i sama sebi dosadna:lol:
annja (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 698
graphgraph
Pol: Žensko pedjus@yahoo.com Birthday: 03/24

Idi na vrhStranica: 12345678...14
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica