Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 41 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Four pillars tj. Četiri stupa sudbine
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12
TEMA: Four pillars tj. Četiri stupa sudbine
Four pillars tj. Četiri stupa sudbine prije 3 godina, 4 mjeseci Karma: 25
Vidim da se ova tema načinje tu i tamo, po raznim zakutcima foruma, pa da je otvorimo kao samostalnu .

Četiri stupa sudbine, poznatiji kao Four pillars of destiny su disciplina koja se bavi analizom i tumačenjem sudbine pojedinca, na osnovu njegovog datuma i satnice rođenja, te konstelacijom zvijezda u trenutku rođenja. Za analizu je potrebno poznavanje teorije pet elemenata, kineske astrologije, i još puno, puno toga .

Uglavnom, izračunavaju se ta četiri stupa. Jedan se odnosi na sat, jedan na dan, jedan na mjesec, a jedan na godinu rođenja. Svaki stup sastoji se od dva dijela, Nebeskog stabla i Zemaljske grančice. Nebesko stablo je ono što nam je za ovaj život predodređeno, sudbina, a Zemaljska grančica je osobna sreća i potencijal da nešto postignemo. Ona nam daje mogućnost slobodnog izbora, da od svojih života napravimo više (ili u nekim slučajevima manje) od onog što je predodređeno.

Evica je nabavila knjigu, pa nam možda može više reći o svemu tome.

Ostali, navalite s pitanjima i odgovorima .

Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:Four pillars tj. Četiri stupa sudbine prije 3 godina, 4 mjeseci Karma: 0
[b[color=#FF0000][/color] DA SVIMA ČESTITAM NOVU 2009 GODINU!!!!!!!!!!!!

ŽELIM DA SVIMA BUDE USPJEŠNA OVA KAO I BUDUĆE GODINE I DA NAŠ MALI FORUM POSTANE MALI SVIJET ZA SVE LJUBITELJE FS.

KONAČNO SAM NABAVILA I JA DUGO TRAŽENU FOUR PILLARS ALI NISAM TOLIKO GA JOŠ PROSTUDIRALA, I IPAK SANDRA KAO NAŠ MASTER ILI UČITELJ PO NAŠKI, ĆE DA ME POKRIVA.

A SALON KNJIGE KOJI JE BIO OVDJE U SARAJEVU MOŽETE MISLITI DA NISU IMALI NIŠTA U VEZI FOUR PILLARS. STRAŠNO SAM SE BILA RAZOČARALA

U SVAKOM SLUČAJU JA SAM VRIJEDAN UČENIKA PA SAM SKLOPILA PRIJATELJSTVO S CURAMA IZ JEDNE KNJIŽARE PA MI ONE NABAVLJAJU TO SVE.

PS. SANDRA, VJEROVALA ILI NE, GROMOVI FUNKCIONIŠU!!!!!!!
Evica (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 78
graphgraph

Odgovor:Four pillars tj. Četiri stupa sudbine prije 3 godina, 4 mjeseci Karma: 25
Evo i ja sam malo istraživala (bilo bi bolje da sam nastavila pisati članke za kineski horoskop, ima ih bezbroj za napisati:woohoo:)!

No bilo kako mu drago našla sam besplatan web kalkulator koji osim što izračunava četiri stupa, također daje kratku analizu.

www.geomancy.net/reports/free-report/freerpt-element.htm

Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odgovor:Four pillars tj. Četiri stupa sudbine prije 3 godina, 4 mjeseci Karma: 0
Kao što sam naglasila maloprije Sandrice ZAJEDNO SMO JAČI, KOLIKO JA BUDEM SHVAĆALA OVO I KOLIKO BUDEM MOGLA IZVODITI ZBOG TEBI OPĆEPOZNATE SITUACIJE SA MALOM STARICOM, JA ĆU TI POMOĆI, DA SAMO DIGNEMO OVAJ NAŠ MALI FORUM. AKO SE SLAŽEŠ DA TO URADIMO, AKO JAPANCI I KINEZI VLADAJU TIM STVARIM IMA ONA POZNATA UČENIK BOLJI OD UČITELJAB)
Evica (Korisnik)
Senior Boarder
graphgraph

Odgovor:Four pillars tj. Četiri stupa sudbine prije 3 godina, 4 mjeseci Karma: 8
Evice pozdrav, jesi li naucila tumaciti kineske znakove za four pillars?
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odgovor:Four pillars tj. Četiri stupa sudbine prije 3 godina, 3 mjeseci Karma: 0
Iskreno draga Dakiva, mene je to toliko zbunilo da sam napravila mentalnu pauzu inače bih dobila mali mentalni napad, jer u gdje god da pogledam sve je zbunjujuće ali radim na tome da to protumačim. Ipak ne može to biti strano slovo ako već imamo literaturu i također Sandru:cheer:
Evica (Korisnik)
Senior Boarder
graphgraph

Odgovor:Four pillars tj. Četiri stupa sudbine prije 3 godina, 3 mjeseci Karma: 0
Evica (Korisnik)
Senior Boarder
graphgraph

To je kineski kompas u kojem su postvaljeni osnovni smjerovi. Meni se lično sviđa

Podgledajte
Evica (Korisnik)
Senior Boarder
graphgraph

Idi na vrhStranica: 12
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica