Srecna sam i htela bi da podelim svoju srecu sa svima vama, mozda ce nekome moja pricica biti sadisfakcija i doneti srecu.
Do 2009 sam bila zamenik dir. u jednoj jakoj firmi, tu sam radila oko 7 godina i mislila sam da cu tu zaraditi penziju, medjutim nas vlasnik se ubio tako da je i firma zatvorena, a ja na ulici.Da stvar bude jos gora mi zivimo privatno i moja plata nas je krpila.Suprug odlazi u inostranstvo ne bi li nam obezbedio sredstva za normalan zivot.
Naravno globalna kriza mu odmaze u svom naumu tako da dolazimo na ivicu egzistencije!Godinu dana sama sa decom koja su u pubertetu i bez novca!STRASNO!
U januaru sam morala da se iselim i prelazimo u drugi stan i tada pocinjem da se interesujem za feng shui.Krenula sam polako sa citanjem tekstova na netu, pa sam malo pospremala i premestala stvarcice po stanu, a onda sam pocela da obilazim radnje koje imaju feng shui simbole i po neki kupila, naravno jeftinije varijante!
1.Dokupila dve zabice jer sam jednu vec imala i stavila ih na dno police koja se nalazi na SI
2.Kupila 8 kineskih novcica sa zvoncicem na kraju i zakacila na ulazna vrata sa unutrasnje strane na spijunku, vrata se nalaze na JZ
3.Nasla sliku Nijagarinih vodopada u nekom casopisu,isekla je i zalepila na belu podlogu i stavila na S
4.Svo cvece koje sam imala je rasporedjeno na I i JI zaista izgleda lepo
I tako dan za danom, da bi 8.marta dobila posao i pocela da radim, to je zaista uspeh za mene koja sam vec izgubila svu nadu.Posao i nije nesto ali sam ja prihvatila jer danas nema biranja s obzirom da je situacija haoticna.Meni je lepo i osecam se korisno i zivo!!!Vec 3 dana radim i imam sve pohvale!!!Mnogo sam srecna i zato zelim da vam kazem, ne gubite nadu nikada i gledajte pozitivno na sve.
Tu nije kraj.
Suprug javlja da je dobio bolji posao.Sto znaci i vise novca!
Brat se slozio oko mojih planova u vezi prerade garaze u poslovni prostor koju smo dobili od mame na poklon.Zatezao je cak smo se i sporeckali.
Javlja mi se tata s kojim ne razgovaram vec 3 godine,(zbog brata), i obavestava me da je planirao da podeli njegovu ocevinu nama(meni i bratu).
Eto zasto sam srecna i zasto vam sve ovo pisem!
Polako i samo pozitivno i sve ce doci na svoje mesto!
Posle kise ide sunce!
A,da i krajem godine bi trebalo da se uselim u svoj stan jer je mama dala investitoru plac tako da dobijamo i stanove....
Budite srecni i pisacu vam kako se stvari odvijaju ako zelite....
Zabice su na SI.
Novcici sa zvoncicem se nalaze na JI.
Nijagarini vodopadi su na S.
Cvece na prozoru je I.
Ovo je cvece na JI.
A, ovo je na SI
Kako vam izgleda???????
Ovu zadnju sam slucajno!!!