Eh..., kod mene je doslo do problema i svadje sa mojom mamom.Odnosno ja sam planula i rekla sve i svasta jer me toliko iznervirala da mi je mrak pao na oci.
Nikada i nismo imale neki bas odnos ali sam ja to negde potiskivala i vodjena vaspitanjem da je ona starija uvek sam prelazila preko svega i oprastala.
A, sada sam stvarno poludela jer me je toliko izludela da mi je dosta svega.
Uvek ima neki komentar na necije delo,a sama ga nikada nije odradila da bi mogla komentarisati,ona je najpametnija,najbolja itd...konkretno dajem primer:ruskoj salati nesto fali! a, jede je dva dana i gundja!"
Prosto se osetis kao idiot, jer si ulozio i truda i para u to, da bi dosla ona da ti soli pamet!I to se ne kaze na lep nacin i lepim tonom vec onako kao da si nekom duzan nesto da uradis!A, pored nje jede jos 6 ljudi i kazu da je odlicna!I stvarno je ok!
A,da nesreca bude veca od nje treba da dobijem stan i konacno resim stambeni problem!!!
I jos gore stalno stavlja mog brata koji je inace po mom misljenju lezilebovic na prvo mesto!
Smeta mi sve to, ja sam vredna, brza, domacica, radim, skolujem dva decaka SAMA koji su u pubertetu, vozim, idem u nabavku, popravljam, peglam, kombinujem, cistim, teglim itd....a, njih dvoje usporeni filmovi ili ti bolje reci LEZI LEBU DA TE JEDEM!
Brat zna da se prema njoj ponasa stvarno neukusno i onda ona zove mene da se zali, a ja njega da razgovaramo i tako ukrug...I nista se ne ispravi jer je bilo bitno samo da se ona izjada, a sutra mu oprosti!
Imam osecaj da su negde ljubomorni i da se tako ponasaju, jer sam ja lik koji sto osmisli to i napravi, a da ne pricam sto imam mnogo veza i dobre komunikacije i informacije!Volela bih da se varam po pitanju mog osecaja!
Nadam se da vas nisam udavila ali posle svega sam raspamecena i ne znam sta da uradim!
Zao mi je sto je to tako i htela bih da promenim!
Sta bi trebalo uraditi ili postaviti i u kom sektoru da probam da napravim neku normalu???
Stvarno bi mi znacili vasi saveti!
Hvala