Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 55 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

SVADJA SA MAMOM
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12
TEMA: SVADJA SA MAMOM
SVADJA SA MAMOM prije 2 godina, 1 mjesec Karma: 1
Eh..., kod mene je doslo do problema i svadje sa mojom mamom.Odnosno ja sam planula i rekla sve i svasta jer me toliko iznervirala da mi je mrak pao na oci.
Nikada i nismo imale neki bas odnos ali sam ja to negde potiskivala i vodjena vaspitanjem da je ona starija uvek sam prelazila preko svega i oprastala.

A, sada sam stvarno poludela jer me je toliko izludela da mi je dosta svega.

Uvek ima neki komentar na necije delo,a sama ga nikada nije odradila da bi mogla komentarisati,ona je najpametnija,najbolja itd...konkretno dajem primer:ruskoj salati nesto fali! a, jede je dva dana i gundja!"

Prosto se osetis kao idiot, jer si ulozio i truda i para u to, da bi dosla ona da ti soli pamet!I to se ne kaze na lep nacin i lepim tonom vec onako kao da si nekom duzan nesto da uradis!A, pored nje jede jos 6 ljudi i kazu da je odlicna!I stvarno je ok!

A,da nesreca bude veca od nje treba da dobijem stan i konacno resim stambeni problem!!!

I jos gore stalno stavlja mog brata koji je inace po mom misljenju lezilebovic na prvo mesto!

Smeta mi sve to, ja sam vredna, brza, domacica, radim, skolujem dva decaka SAMA koji su u pubertetu, vozim, idem u nabavku, popravljam, peglam, kombinujem, cistim, teglim itd....a, njih dvoje usporeni filmovi ili ti bolje reci LEZI LEBU DA TE JEDEM!

Brat zna da se prema njoj ponasa stvarno neukusno i onda ona zove mene da se zali, a ja njega da razgovaramo i tako ukrug...I nista se ne ispravi jer je bilo bitno samo da se ona izjada, a sutra mu oprosti!

Imam osecaj da su negde ljubomorni i da se tako ponasaju, jer sam ja lik koji sto osmisli to i napravi, a da ne pricam sto imam mnogo veza i dobre komunikacije i informacije!Volela bih da se varam po pitanju mog osecaja!

Nadam se da vas nisam udavila ali posle svega sam raspamecena i ne znam sta da uradim!

Zao mi je sto je to tako i htela bih da promenim!
Sta bi trebalo uraditi ili postaviti i u kom sektoru da probam da napravim neku normalu???

Stvarno bi mi znacili vasi saveti!
Hvala
natasa2ss (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 145
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko natasa Mjesto: Beograd Birthday: 09/12
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
natasa

Odg: SVADJA SA MAMOM prije 2 godina, 1 mjesec Karma: -2
Pozz Natasa!

I ja sam u proslosti imala jako puno problema sa mamom pogotovo zato jer smo bile same a jos i ona samohrana majka sa kcerkom tinejđericom, bilo je tu svega i svacega mogu ti pricati narednih mjesec dana Ali da ne duljim, hvala Bogu sad je sve u redu od kako sam odselila i pocela biti malo po malo sam svoj covjek. Neke mi stvare jos do dana danasnjeg nisu bile jasne jer smo stvarno svasta znale i reci jedna drugoj... Dok mi jednom kad sam radila u tegovinu nije usao covjek koji je uvjerena sam sigruno bio ili vidoviti ili stvarno ima nesto u sebi...Uglavnom rekao mi je da vidi kako sam puno prošla toga u zivotu i propatila i kako vidi moja neslaganja sa mamom, ja mu kazem kako je sve to proslost i na to ti je on meni rekao da nije, jer da mi se ponovo dogodi da zivimo zajedno opet bi se sve vrtatilo na staro i opet bi bile svadje...Zatim me pitao godiste mene i mame i ispostavilo se kako je po kineskom horoskopu moja mama Zmaj koliko se sjecam sa kojim se ja kao Bivol nikad necu slagati, i tek nakon toga sam malo zastala i zapitala se pa zar je to moguce? Ja se sa mamom sad slazem odlicno ocito zato jer ne zivimo zajedno i volim je vise od zivota naravno, samo eto ocito nam se horoskopski znakovi nisu podudarali i ocito nam je zato uvijek bilo jako tesko zajedno, na zalost i te stvari ocito vise necu moci da promjenim Ali zato nam je sada super Moj najiskreniji savjet ti je mozda da pokusas sve to rijesiti jednim razgovorom i da si tocno kazete sve sto mislite i sto vas smeta, znam da je sve to tesko ali samo glavu gore i drzi se
Mancy (Korisnik)
Moderator
Poruka: 319
graphgraph
Posljednja izmena: 07.04.10 23:53 od Mancy.

Odg: SVADJA SA MAMOM prije 2 godina, 1 mjesec Karma: 1
Hvala Mancy,
ali sad je prekipelo!A,s druge strne zao mi je!
Ne mogu da okrenem telefon, toliko mi tesko pada da za sada mislim da cu pustiti vreme da malo radi na tome!Hvala ti puno na lepim recima!
natasa2ss (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
natasa

Odg: SVADJA SA MAMOM prije 2 godina, 1 mjesec Karma: 8
Natasa bas mi zao cuti tako nesto, ne sekiraj se proci ce.
Jesi li dobro pregledala JZ sobe ili stana, mozda i #3 na J pravi vece svadje koje se treba pripaziti ove godine.
Osim toga prema teoriji pet elemenata upravo nedostatak zemljanog elementa dovodi do nesretnih odnosa,previse vatre dovodi do ljutnje, impulzivnosti; mozda je jednostavno samo i balans kriv.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odg: SVADJA SA MAMOM prije 2 godina, 1 mjesec Karma: -2
Meni se cini da i meni nedostaje zemljanog elementa morati cu malo proraditi na tome jos sam u zemlju na SI htjela ubaciti drvenog Buddhu, izgleda da cu ga morati maknuti negdje drugo, jer koliko vidim nemam nista zemlje na SI, mada vise ne zivim sa mamom jos uvijek nam se zna trznuti poneka ruzna rijec tu i tamo
Mancy (Korisnik)
Moderator
Poruka: 319
graphgraph

Dakiva,na JZ su mi ulazna vrata okicena kineskim novcicima i zvoncicem,mali hodnik sa plasticnom policom za cipele, tamno crvenom stazom, ukrasava ju ga dva sloncica sa podignutom surlom koji gledaju u pravcu stana i na zidu okacena dva divna srca(ukrasi za jelku)crveno i zlatno i jedna metalna cinija za kljuceve.Sta god bi jos stavila bilo bi pretrpano jer je hodnik izuzetno mali.

Na J je kuhinja u dve nijanse zelene kivi i tamno zelena!Izgleda veselo i tu sam u jednu ciniju sa raznim stvarcicama stavila crvenog feniksa.

Ne znam sta bih jos?

Danas je 5 dan kako se nismo cule, a inace smo se cule svaki dan.

Pozz
natasa2ss (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
natasa

Mancy, ja sam shvatila da sa SI treba skloniti cvece i zemlju jer nije povoljno!I kao zastitu staviti tikve ili vaze u obliku tikvi.Tako da mislim da ti zemlja ne treba na SI!Neka me devojke isprave ako gresim.
natasa2ss (Korisnik)
Expert Boarder
graphgraph
natasa

Odg: SVADJA SA MAMOM prije 2 godina, 1 mjesec Karma: 25
Sjeveroistok je zemljeni sektor, dakle po default-u tami ide zemlja, ali ne i biljke. Ta zemlja može biti u vidu kristala ili keramike, porculana i sl. Ove godine zbog letećih zvijezda tamo treba staviti nešto metalno, kao i na jugozapad, koji je također zemljani sektor pogođen letećim zvijezdama. Zato je možda i najgora varijanta ove godine imati dom koji gleda bilo na sjeveroistok, (što je najgora opcija), ili jugozapad (gotovo podjednako loše).

Ne želim unositi još više zbrke, ali istok je sektor odnosa s roditeljima i nadređenima, možda bi se tu moglo napraviti nešto da se situacija smiri. Tj. da opet proradi komunikacija. Mada svakako jugozapad vjerojatno igra najveću ulogu, kao sektor komunikacija i odnosa.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Idi na vrhStranica: 12
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica