Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 51 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

(Ne)razumevanje muzeva :)?
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: (Ne)razumevanje muzeva :)?
(Ne)razumevanje muzeva :)? prije 2 godina Karma: 0
htela sam da pitam, obzirom da je na forumu vecina nas zena, kako vasi muzevi reaguju na vase primenjivanje feng shui-ja?
u mom slucaju, muz me ne shvata ozbiljno, uglavnom se smeje na moje ideje , na sta mu ja kazem da ne mora da se on opterecuje time, ali da pusti mene da radim i verujem u to... sa druge strane, koliko njihovo "neverovanje" utice na efikasnost primene FSH?
hvala
maja75 (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 5
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: (Ne)razumevanje muzeva :)? prije 2 godina Karma: 1
Moj je rekao da se bavim vesticarenjem, a i deca su u istom fazonu!Ja se samo nasmejem i radim po svom, a niko ne sme nista da pomeri jer bi bilo svasta!
Tako sam ih sve i naucila, mada mi neki put bude i neprijatno ali sve to bacam pod noge iz razloga sto nam je sada svima dobro!
Obicno se to zavrsi zezanjem!
Sto znaci da u mom slucaju neverne TOME ne uticu na FS!
natasa2ss (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 145
graphgraph
Pol: Žensko natasa Mjesto: Beograd Birthday: 09/12
natasa

Odg: (Ne)razumevanje muzeva :)? prije 1 godinu, 12 mjeseci Karma: 25
Ovo je vrlo česta situacija, zapravo osim ovih naših par časnih iznimki na forumu nisam još čula niti za jednog muža/dečka koji bi ozbiljno shvatio naša nastojanja da unaprijedimo svoje živote i domove putem feng shuia.
To potvrđuje onu teoriju da su muškarci nositelji Yang energije i da je u njihovoj prirodi baviti se sasvim nekim drugim temama, dok smo mi žene nositeljice Yin energije naše majke Zemlje i posjedujemo prirodan i suštinski uvid u zakonitosti prirode, energije, svog okoliša i njegovog utjecaja na ljude.
Da pojednostavim, muškarac može izgraditi kuću (ili zaraditi dovoljno da je netko izgradi umjesto njega), ali žena je ta koja od kuće stvara dom i daje mu dušu. Bar u teoriji.

Da se vratim na konkretno pitanje. Vjerovanje u feng shui-u nema nikakvu osobitu ulogu. On funkcionira vjerovali mi u to ili ne. Ok, vizualiziranje nekog dostignuća ili uspjeha ima svoju snagu, i sa i bez feng shui-a. Svi smo čitali ili gledali Tajnu. Ali tehnike feng shui-a u suštini nemaju veze s tim. To su dvije različite discipline koje se mogu, ali ne moraju međusobno nadopunjavati.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odg: (Ne)razumevanje muzeva :)? prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 48
Mislim da utice daleko vise nego sto mi mislimo ukoliko je to neverstvo pretocimo u negativnu energiju i samo ako dozvolimo da tolika sumnja razori sektore koje smo energizovali,ali cini mi se da postepenim i laganim neprimetnim primenama ove metode i pametnim dovodimo ih u situaciju kad sumnjaju u svoj sud feng shui ne mora da bude cudan,neko prosto ga primenjuje u domu a da i ne primetite da ima kineskih figurica ili nekih stvari sto podsecaju na feng shui,jednostavno je namestaj na mestu,nema visak stvari,sektori enegizovani bojom zidova,namestaja i ostalih sitnica poput zavesa prekrivaca,tepiha i sl.Cak poznajem neke osobe koje se rukovode sopstvenom intuicijom i da ne poverujete energizuju prostor tacno onako kako bih neko radeci feng shui analizu ih posavetovao
annja (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 698
graphgraph
Pol: Žensko pedjus@yahoo.com Birthday: 03/24

Odg: (Ne)razumevanje muzeva :)? prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 1
Cini mi se da se to meni desilo kada sam usla u novi stan.Jednostavno sam kupila trosed u plavoj boji koji se nalazi na Severu dnevne sobe i jos razno razne detalje sam uocila tek kada sam pocela da ucim FS.I otkako smo u ovom stanu mnogo nam je bolje!
Eto, verovatno sam u nekom predhodnom zivotu vec ucila FS.
Pozz
natasa2ss (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 145
graphgraph
Pol: Žensko natasa Mjesto: Beograd Birthday: 09/12
natasa

Odg: (Ne)razumevanje muzeva :)? prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 48
natasa2ss napisao/la:
Cini mi se da se to meni desilo kada sam usla u novi stan.Jednostavno sam kupila trosed u plavoj boji koji se nalazi na Severu dnevne sobe i jos razno razne detalje sam uocila tek kada sam pocela da ucim FS.I otkako smo u ovom stanu mnogo nam je bolje!
Eto, verovatno sam u nekom predhodnom zivotu vec ucila FS.
Pozz

annja (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 698
graphgraph
Pol: Žensko pedjus@yahoo.com Birthday: 03/24

Odg: (Ne)razumevanje muzeva :)? prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 25
Zapravo, najbolji feng shui jest onaj kada se niti ne vidi, već samo imate osjećaj jako pozitivnog prostora.

I da, kada smo u pozitivnoj životnoj fazi ili kada krećemo u neko novo životno razdoblje puni optimizma i veselja, tada je najbolji trenutak za uređenje prostora, jer prirodno imamo osjećaj što je za nas dobro, a što nije. Prakticirali mi feng shui ili ne.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica