Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 41 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Feng shui i zračenja
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12
TEMA: Feng shui i zračenja
Feng shui i zračenja prije 1 godinu, 8 mjeseci Karma: 0
Jučer je kod nas bila gospođa koja ispituje negativna zračenja po kući (Hartmannova mreža, Curryeva mreža, tok podzemnih voda). Došla je po preporuci naših prijatelja, a inače prodaje nadmadrace i jastuke koji zaustavljaju ta zračenja, ako su kreveti na mjestima gdje zračenja postoje. Nisam se oduševila s činjenicom da će doći, ali dobri prijatelji su preporučili, pa pa reko neka dođe
I sad je ona kod nas pronašla gdje prolaze te mreže i gdje su njihova čvorišta. I ispalo je da u obadvije dječje sobe, mreže ili čvorišta se nalaze na mjestima gdje je krevet.
E sad, zašto ja to pišem?
Nedugo sam preokrenula razmještaj u obje dječje sobe i složila krevete i radne stolove prema Kua brojevima djece i da mi krevet ne bude u liniji vrata - prozor. I sad nakon njenog mjerenja zračenja uspostavilo se da je najbolje mjesto za krevete bilo ono prije, al to nikako nije po feng shui.
Što vi mislite o tome?
I što da napravim (uzmite u obzir činjenicu da ja nikako nemogu kupiti od nje onu zaštitu od zračenja )?
veluna (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 17
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Posljednja izmena: 16.09.10 06:34 od veluna.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Feng shui i zračenja prije 1 godinu, 7 mjeseci Karma: 10
Pozdrav Veluna,
ako nemate nekih zdravstvenih problema probajte spavati s krevetima postavljenim u svojim povoljnim pravcima, A ako se osjeti da nešto ne valja promijenite. Mislim da se kod spavanja to brzo primjeti da li je krevet dobro smješten ili nije.
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 341
graphgraph

Odg: Feng shui i zračenja prije 1 godinu, 7 mjeseci Karma: 25
Slažem se s Piksi. Imajte također na umu da gospođa koja je mjerila ujedno i prodaje te takozvane zaštite od zračenja, dakle njoj je u cilju predstaviti vam podatke koji će vas navesti na kupnju. A sve i da su mjerenja točna (no nije li barem malo neobično da su ta čvorišta baš u obje dječje sobe, a na koga su roditelji najosjetljiviji?, na svoju djecu naravno), tko vam garantira da ta zaštita nije štetna za zdravlje djece? Potoje li neka dugotrajna klinička ispitivanja kojima bi se moglo vjrovati?
Moram priznati, da iako po prirodi nisam pretjerano kritična, u ovom pitanju sam vrlo skeptična. A kao dodatak tome sam imala priliku saznati rezultate takvih mjerenja u svrhu prodaje kod nekoliko članova obitelji i poznanika, pri čemu se ispostavilo da su čvorišta u svim slučajevima bila ispod kreveta ili djece, ako ima djece u kućanstvu, ili ostalih članova. To doista mora biti više od slučajnosti.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odg: Feng shui i zračenja prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 1
Bok ljudi,
i meni je neki dan bila neka gospođa koja mjeri ta zračenja. Hodala je po spavaćoj sobi sa tim nekim uređajima, to je cvililo i pištalo na sve strane.
I sve skupa je na kraju nacrtala na papir, sa florescentnim flomasterom.
I naravno ispada da se sve linije, Hartmanove i Curryjeve mreže križaju po našem krevetu! I podzemne vode da ne zaboravim.
I sad prvi savjet je da se krevet premjesti, a pošto je bračni 2x2m, a soba malčice veća, kao uostalom i u svim stanovima, kamo da ga metnem?
A te linije koliko sam shvatila idu svakih 2 ili 2,5 metra, znači da su ta zračenja malo - malo svugdje.
Gospođa je usput spomenula taj prekrivač koji je kao zaštita od tih zračenja, neću govoriti cifru koju je spomenula, samo da steknete dojam, meni nisu dovoljne dvije plaće da to kupim.
Usput je spomenula taj prekrivač, ali je zato sve moguće bolesti nabrojila koje će nas zadestiti ako budemo spavali na tom mjestu. Da ne nabrajam, sve moguće, čak uključujući i psihičke.
E sad, moje je pitanje, ako ćemo joj vjerovati da je to stvarno tako a taj prekrivač si ne možemo priuštiti niti Veluna niti ja, da li postoji neka prirodna zaštita od tih negativnosti?
Palo mi je na pamet, nemojte se smijati, pošto gospođa prodaje taj prekrivač od tih nekih kristalnih ne-znam-šta, da stavim pod krevet kristalni tanjur, možda to upije to zračenje.
Ima netko neku pametniju ideju?
Inače je krevet postavljen po svim pravilima, nije okrenut nogama prema vratima, kad ležiš u njemu vidiš pregledno i prozor i vrata, i ležimo u njemu glave na jugu a noge prema sjeveru i imamo zid iza sebe. Sa svake strane su nam noći ormarići sa lampicama.
Kud da sad stavim krevet, iza vrata? Pod prozor? Ma niti ne stane u bilo kojoj drugoj kombinaciji.
Hvala unaprijed na pomoći
Pozdrav svima
DRAGICA (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 103
graphgraph

Odg: Feng shui i zračenja prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 25
Lako je meni pametovati, kad mi nitko nije rekao da ću uskoro poludjeti, razboljeti se i umrijeti mučkom smrću (oprosti, malo karikiram ), ali ako već neko vrijeme spavaš tamo i nemaš nikakvih tegoba, ne bi li to trebalo značiti da zapravo ne postoji nikakav problem ? Hoću reći, da su meni obznanili takve rezultate mjerenja, ja bih se vjerojatno odmah razboljela, ono, psihosomatski, čisto od straha od moguće bolesti i uopće ne bih mogla logički razmišljati, a sve od pomisli da bi mi klinci tako mali mogli ostati bez roditelja . Ali iz moje pozicije blaženog neznanja u svojoj situaciji, čini mi se nelogično da ti treba zaštita od nečega čega vjerojatno i nema, obzirom da ne osjetiš nikakve nepovoljnosti. Ili sam u krivu.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odg: Feng shui i zračenja prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 1
Pa to je i meni odmah palo na pamet, ali je gospođa odmah imala spreman odgovor da se radi tih loših zračenja ne oboljeva odmah nego nakon 10 godina, a u mojem slučaju nakon 2-3 godine jer je moja situacija navodno katastrofa.
I šta sad? Da čekam tih 2-3 godine ili kupim tu njihovu preskupu deku?
I još jedna stvar, ispod mene godinama živi susjed, preko 80 godina, zdrav ko dren, ima krevet na istom mjestu kao i ja
Čitala sam malo po tim raznim stranicama, vele da je dobro pod krevet staviti slamu, životinjsku kožu ili tepih od bambusa, da to kao štiti. Čak Drago Plečko spominje i ljuske od jajeta. To kao blokira to zračenje.
E ,sad više nisam pametna.
A panika me malo lovi, moram priznati
DRAGICA (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 103
graphgraph

Odg: Feng shui i zračenja prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 5
Dragica, napravite Orgonite i resite ce te se svih negativnih zracenja
Orgon, Prana, Chi, Akaša, Baraka, Bioplazma ili životna energija,
ukratko, Čemu služi orgonit?

Orgonit stiti, cisti, harmonizira i energizira.

Orgonit vas prvenstveno štiti od elektro-smoga u vašoj okolici, kao i od negativne energije ljudi i predmeta koji vas okružuju.

Poboljšava kvalitetu spavanja, pomaže pri balansiranju emocija i na taj način čuva vaš organizam od štetnih posljedica stresa.

Čisti i energizira vaš životni prostor i organizam i na taj način ubrzava proces ozdravljenja.

evo i klip kako da ga napravite, veoma je jednostavo i jeftino

pozdrav i sekoe dobro,
istocna (Korisnik)
Moderator
Poruka: 194
graphgraph
Pol: Žensko
mi nismo ljudska bića koja ponekad imaju spiritualno iskustvo.
Mi smo spiritualna bića koja imaju ljudsko iskustvo...

Odg: Feng shui i zračenja prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 10
Dragice, probaj ne razmišljati previše o tim mjerenjima.Što bi bilo da gđa nije došla i iznijela ti svoje mišljenje..ne bi znala da li je ovako ili onako. Poznam podosta ljudi koji su se upustili u tu avanturu s dekama, madracima(nekad su to bile metalne ploče), i nisu baš svi tako zdravi postali kako oni kažu. Ako ti ne osjećaš ništa loše dok spavaš u svom krevetu, opusti se i uživaj. U mom mjestu ima jedna obitelj koja živi u kući koja je zaista na samoj vodi, podzemnoj, čak je i na T-raskrižju, ljudi su doživjeli 78 i 80 god.Još uvijek su vitalni i nemaju niakvih većih problema sa zdravljem, kao ni tvoj susjed ispod tebe. Pa normalno je da zemlja ima svoju energiju, a hvala bogu i da imamo dovoljno vode
Nemoj se previše opterećivati s tim dekama koje su kako si rekla stravično skupe, radije potroši te novce na promjenu klime, mislim na dobar godišnji odmor
Piksi (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 341
graphgraph

Idi na vrhStranica: 12
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica