|
Leteće zvijezde 2009 prije 3 godina, 4 mjeseci
|
|
Drage moje, vidim da je interes velik, a i mene osobo interesira;) , pa sam se odlučila na novu kategoriju na forumu, Leteće zvijezdeB) .
Za početak evo kratkog pregleda za ovu godinu. Tekst je preuzet s neta ( www.art-of-fengshui.com) i ni po čemu ne predstavlja moje osobno stajalište ili savjet. Ako se služite navedenim savjetima, onda isključivo na vlastitu odgovornost.
Ja ga ovdje donosim u svrhu analiziranja i diskutiranja.
Mišljenja molim!

|
|
|
|
|
|
|
Odgovor:Leteće zvijezde 2009 prije 3 godina, 4 mjeseci
|
|
|
Sretne zvijezde (8, 9, 1)
Odredite položaj ovih pravaca i pravilno ih aktivirajte da biste stvorili pozitivnu energiju.
Žuta petica (5)
Žuta petica, nesretna zvijezda 2009 godine nalazi se u sjevernom sektoru. Ovo je jedna od najopasnijih zvijezda, koja donosi nezgode, bolest i općenito lošu sreću. Ne poduzimajte nikakvo uznemiravanje tla, renoviranje ili kopanje (bušenje) u ovom sektoru, jer ćete uznemiriti Žutu peticu. Za bilo kakve vrste radova potrebno je odrediti povoljan trenutak.
Ako Vam se glavna ulazna vrata ili krevet nalaze u ovom sektoru, morate oslabiti negativan utjecaj koristaći se metalnim predmetom izliječenja.
Zvijezda bolesti (2)
Zvijezda bolesti, nesretna zvijezda nalazi se u zapadnom sektoru 2009. godine. Ovo je opasna zvijezda koja donossi nezgode, bolest i gubitak bogatstva. Ne poduzimajte nikakvo uznemiravanje tla, renoviranje ili kopanje (bušenje) u ovom sektoru, jer ćete uznemiriti Zvijezdu bolesti. Za bilo kakve vrste radova potrebno je odrediti povoljan trenutak.
Ako Vam se ulazna vrata nalaze u ovom sektoru potreban vam je metalni predmet izliječenja, da biste oslabili negativan utjecaj.
Provalnička zvijezda (7)
Nesretna zvijezda locirana je u istočnom sektoru ove godine i donosi tračeve, nesreće, gubitak novca, provale i krađe. Ne aktivirajte ovaj sektor i ne postavljajte metalne predmete u njega.
Tri ubojstva
Tri ubojstva zauzimaju 75 stupnjeva u istočnom sektoru (pet planina). Bez da ste odredili povoljan vremenski trenutak nemojte poduzimati nikakvo uznemiravanje tla u ovom području, jer Vam to može donijeti nesreću poput gubitka na financijskom polju, ozljede i bolest.
Tai Sui
Tai Sui, koji zauzima 15 stupnjeva sjeveroistočnog sektora (SI1) ne smije se ni po koju cijenu uznemiravati. U suprotnom donosi poraz, neprilike i gubitak ako ga konfrontirate aktivnostima poput uznemiravanja tla.
Ne sjedite licem okrenutim prema njemu, kada ste na poslu. Bolje je okrenuti mu leđa da biste imali njegovu potporu.
Sui Po
Sui Po zauzima 15 stupnjeva jugozapadnog sektora ( nasuprot Tai Sui-u). Ne poduzimajte nikakvo uznemiravanje tla.
Savjeti za 2009. godinu
Jug
uredite ovaj sektor živim, rastućim biljkama u vazi s vodom da biste unaprijedili ljubavnu i akademsku sreću.
Jugoistok
Postavite stonu lampu ili bilo kakvo svjetlo u ovom sektoru Vaše dnevne sobe ili ureda da biste popravili financijsko stanje. Također postavite čašu (ili zdjelu) vode za poboljšanje financija i privlačenje ljudi koji će Vam biti od pomoći.
Jugozapad
Postavite vlastite fotografije i metalne predmete u ovaj sektor Vaše sobe ili ureda da biste poboljšali svoju karijeru i sklapanje poslovnih ugovora. Pored toga dodajte čašu vode za novčanu sreću.
Sjeverozapad
Metalni sat ili vjetrena zvona možete postaviti u ovaj metalni sektor. Ovo je također sektor za unapređivanje međuljudskih odnosa i ljubavi.
Sjever
Ovaj sektor donosi nezgode, bolest i sve vrste loše sreće. Ukrasite ovaj sektor metalnim predmetima da biste suzbili negativnu energiju.
Zapad
Ova lokacija donosi nezgode, bolest. Ukrasite ovaj sektor metalnim predmetima za suzbijanje negativne energije.
Istok
Sektor koji donosi tračeve, nezgode, financijske gubitke, provale i krađu. Izbjegavajte postavljanje metalnih predmeta u ovaj sektor. Možete postaviti zdjelu vode da biste oslabili njegovu negativnost i u isto vrijeme poboljšali osobnu sreću, posebice ako radite u prodaji.
Sjeveroistok
Ovaj sektor povezan je s međuljudskim problemima, konfliktima i nepovoljnim vezama. Možete postaviti stojeću lampu koja predstavlja vatru da biste oslabili ovu nepovoljnu energiju.
Napomena:
Bez da ste odredili povoljan trenutak ne poduzimajte uznemiravanje tka u istočnom i sjevernom sektoru ove godine, jer to može donijeti nesreću poput financijskih gubitaka, ozljeda i bolesti.
Važna napomena:
Gore navedeni predmeti izliječenja (negativne energije) odnose se samo na kuće koje već imaju dobar Feng Shui i ispravan tok energije. Oni samo predstavljaju dodatno poboljšanje. Upamtite da najprije morate suzbiti svu negativnu energiju prije nego se koristite predmetima iscijeljenja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evo drago mi je da imamo još jednu kategoriju i to vrlo interesantnu, ali i kompliciranu, tako cemo moci upotpunjavati FS, nadam se.
|
|
dakiva
(Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
|
|
|
|
|
|
|
Odlicna ova tema  samo jos da se nadovezemo:laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Planira li koja od vas implementirati LZ u FS svog doma?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja pocela nesto, ali sam ustanovila da mi treba metala i samo metala. Stvarno LZ upotpunjuju FS. Daj mi molim te razjasni dali kada se primjenjuje mali FS recimo u dnevnoj sobi, dali isto vrijedi i za lijekove?
|
|
dakiva
(Korisnik)
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
Da, jer i tako većinu aktiviranja i jačanja radiš u dnevnom boravku. Neke stvari u blagovaonici i neke u spavaćoj.
Mada lijekove za LZ ponekad moraš primjenjivati i u drugim sobama.
Primjer:
Dječja soba u Z sektoru (ove god. zvijezda bolesti) kuće. Nema se kamo izmjestiti djecu osim na S, ali tamo je razorna žuta petica, što je još gore.
Dakle, moraju se staviti neki metalni predmeti u dječju sobu. To pak može biti pomalo opasno, pa onda preostaje vjetreno zvono, glazbena kutija ili metalni ksilofon, metalni okvir sa slikom ili sl.
Znači, ako netko spava u sektoru koji je pogođen nekom nepovoljnom zvijezdom, mora to riješiti u toj sobi, da bi ublažio negativan utjecaj.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U LZ se spominju povoljni i nepovoljni pravci. Molim te mi jednom za uvijek razjasni;negdje ka žu da je pozeljno gledati u povoljnom pravcu ili sjediti, a negdje da povoljan pravac treba biti iza ledja, molim te po tvom misljenju sta je ispravnije?
|
|
dakiva
(Korisnik)
Moderator
|
|
|
|
|