Pozdrav i postovanje svim clanovima i clanicama ovog foruma.
Ja sam ovdje potpuno nova -i nesto se ne snalazim naj bolje sa pisanjem na forumu pa se nadam da nisam nesto zeznula ili u pogresno polje upisala.
Hvala mnogo na svim informacijama koje su jako korisne.
Ali, sada- vec neko vrijeme pokusavam da odgonetnem koja je za mene licno strana naj povoljnija, koje boje, kako sta, ali sada sam jos vise zbunjena. Jer moj kua broj 2, ako sam dobro shvatila, nije dobro da aktiviram JI i I sektor a taj isti sektor je dobar za novac, opet, nije dobro da se aktivira jug a taj sektor je za nesto drugo dobar.
Takodje analizirajuci svoj dom, sada nisam sigurna da li je bas sve to tako kao sto sam uocila, jer od svega ispade da mi je krevet jedino na dobroj strani

. Ni to nisam vise sigurna, i evo veceras se pitam da li je to zato sto sjedim na istocnoj strani (koja gleda na JZ). Hodnik je na Z strani, a wc na skoro bas tacno sjevernoj. Prilicno cudan raspored.
Nadam se da se neki od vas (iskusni u FS tehnikama) necete smijati (mada se i ja sama sebi evo smijem- sto od muke sto od ne znam cega vise).
Juce sam mislila da sam nesto naucila, ali danas apsolutno nista.
Ne znam koliko zahtjeva ovdje imate za pomoc i koliko mozete odgovoriti na sve, ali eto ja bih vas molila bar za neki smjer gdje dalje.
Procitala sam sve moguce clanke vise puta, ali nikako da budem sigurna.
Da li da se vodim kua brojem ili opstim, i kako to dvoje da ukombinujem?
Hvala puno unaprijed na odgovoru
Zbunjena