Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 41 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Zakon prethodnika
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 123456789
TEMA: Zakon prethodnika
Zakon prethodnika prije 3 godina, 2 mjeseci Karma: 25
Dakiva je spomenula, a meni se učinilio jako zanimljivo za diskusiju.

Szbukvić je očito već imala iskustva sa Zakonom prethodnika. Sigurno smo ih imali svi.

Radi se o tome, da kada se useljavamo u neki prostor, iako možda i nemamo veze s Feng Shuiem, po sudbini ljudi koji su u njemu živjeli prije nas, možemo otprilike zaključiti kakav će naš život biti u tom prostoru.

Možda Dakiva želi objasniti podrobnije .

U svakom slučaju, curke moje, pozivam vas podijeliti svoja iskustva.

Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:Zakon prethodnika prije 3 godina, 2 mjeseci Karma: 25
Meni je posebno upečatljivo to s nedostatkom na SZ. U neizostavno svim slučajevima u takvim prostorima žive neudane žene. Bilo da su se razvele ili se nikada nisu ni udavale. I ako se radi o stanu, takva sudbina prati sve slijedeće stanare. Ako se usele kao par, žena na kraju ostaje sama. Vidjela sam više takvih slučajeva. Prilično je zastrašujuće.

Srećom imamo feng shui. Pa možemo ili "pobjeći" ili pokušati minimizirati štetu.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odgovor:Zakon prethodnika prije 3 godina, 2 mjeseci Karma: 25
Evo i jedno osobno iskustvo.

Kada mi je bilo sedam godina uselili smo u kuću mojih djeda i bake. Oni su je sagradili, a ubrzo nakon useljenja brak im se počeo raspadati, dok se na koncu nisu razveli (nedostatak SZ).

Prvobitni tlocrt je bio nepravilnog oblika s nedostatkom čitavog SZ i SI sektora.

U kući su ostale živjeti moja baka i tetka, jer je tata, poslije iseljenja mog djeda, njegovog oca, s 12 godina otišao u internat (SI sektor najmlađeg sina).

Tetka je prekinula školovanje, zaposlila se, odselila i udala (zapadna grupa, SI pravac osobnog razvoja).

Kad je tata završio školovanje vrati se doma i nadogradio SZ, te mu nadodao veliku izbočinu, no ubrzo je odselio zbog novog posla u drugom gradu (opet SI).

Ja sam započela školovanje u toj kući. Srećom pripadam istočnoj grupi, tako da mi je SI nepovoljan. Vjerojatno je to razlog što nisam imala problema u školi. No moja mlađa sestra imala je velikih problema (zapadna grupa, povoljan pravac). Svi smo čitali lektire (naglas), pisali zadaće. Bilo ju je teško probuditi ujutro da bi uopće krenula u školu. Jako se namučila.

Kad sam izanalizirala kuću i prezentirala je obitelji tetka je plakala, oduvijek ju je interesirala povijest, filozofija i sl. i doista je željela završiti školu. Tata se zamislio nad onim SZ koji je nadogradio dodavši mu izbočinu. Sada planira nadogradnju SI. Za buduće naraštaje, a i za stjecanje životne mudrosti.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odgovor:Zakon prethodnika prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 0
mojoj prijateljici nedostaje JI i naravno nedostaje joj novca!ona je zapadna grupa a ulazna vrata su joj na I! kako joj pomoci!??
szbukvic (Korisnik)
Gold Boarder
Poruka: 311
graphgraph
Pol: Žensko Mjesto: Zagreb Birthday: 07/21

Odgovor:Zakon prethodnika prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 8
Ja osobno mogu reci za nedostatak JZ i sprckanog SI. Kad se okrenem unatrag Ulazna vrata su mi bila povoljni pravac I , spavala sam u povoljnom pravcu J, ucila u povoljnom pravcu S. U skoli vise nego odlicna, van skolske obaveze odlicne i priznate, puno druzenja, omiljena u ekipi, ali je zato nedostajalo puno potpore od mojih, ljubomora brata na moje uspjehe, svadje i dosta neiskrenih prijatelja.
U zgradi od deset katova svega par odrzanih brakova, cura koje se nikad nisu udavale, kao i decki, zgrada katastrofa.
A sada mi je ulaz u nepovoljnom pravcu...
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odgovor:Zakon prethodnika prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 25
Ima tu puno relevantnih faktora. I meni je kod roditelja ulaz bio u povoljnom pravcu, a sada nije. Ali ipak mi je sada bolje. Mislim.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Meni nije bolje jer puno vise se mucim za dobrobit na bilo kojem polju.
dakiva (Korisnik)
Moderator
graphgraph

Neka se za pocetak orijentira na svoje povoljne pravce.
dakiva (Korisnik)
Moderator
graphgraph

Idi na vrhStranica: 123456789
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica