Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 41 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Primjena FS u domu sa "skepticnim" ukucanima
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12345678
TEMA: Primjena FS u domu sa "skepticnim" ukucanima
Primjena FS u domu sa "skepticnim" ukucanima prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 0
Vidjela sam da nekoliko nas (ako ne i vecina) zeli primijeniti FS a ukucani ih u tome ne podrzavaju, ili barem ne u potpunosti, ili barem ne u vecim zahvatima.
Moj suprug je donekle tolerantan prema onome sto smatra mojim "brijama", mozda i "musicama" i cini se da bez problema moze proci samo ono sto niti ne skuzi ili mu mogu objasniti nekim drugim razlogom.

Evo, pa ukoliko zelite podijeliti price o tome kako su vasi ukucani reagirali na vase zelje za intervencijama u prostoru, sto ste uspjele napraviti a sto niste, kako ste objasnile ukucanima zasto je nesto potrebno i bitno, mozda i neke savjete kako nesto provesti kada nemamo podrsku, uglavnom sve u vezi situacija kada smo jedine u domu koje zanima FS, moglo bi biti korisno a i zabavno.
Shanti (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 76
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Žensko Maybe Baby
Posljednja izmena: 19.04.09 12:20 od Shanti.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:Primjena FS u domu sa "skepticnim" ukucanima prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 0
Interesna tema Shanti
Moj suprug me podrzava u FS i to me mnogo raduje.
On je obradio tlocrt i cita neke postove zajedno sa mnom... ali moje drugarice su malo vise skepticni oko svega..
Ali to je njihovo mislenje i ja se ne zamaram oko toga.
Moja najbolja drugarica ( na pr) je ukoreli vernik i kaze da FS je nesto kao sueverje... ja se ne slazem s tome uopste... tako da na pocetku mozda sam se zamarala sa objasnjavanjem.. ali sada samo kazem da svako ima pravo na svoje misljenje i niko nema pravo da mi se mesa u mom stavu oko FS.
mislim da ako neko ima sprotivan stav ... treba da respektira moj stav i obrnuto....
Pozdrav,
istina (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 104
graphgraph
Pol: Žensko svetlatacka Mjesto: Skoplje Birthday: 02/18

Odgovor:Primjena FS u domu sa "skepticnim" ukucanima prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 25
Ni ja nisam iznimka po ovom pitanju.

Svoju prvu FS knjigu kupila sam na bračnom putovanju, na osnovu radio emisije o FS koju sam prije toga nekih pola godine čula. Muž nije pokazao nikakav interes, ali se složio da je kupimo. Nakon što sam je pročitala, pričala sam mu o tome, pa se i on zainteresirao i pročitao. Čak mi je pomogao shvatiti osnovni princip kretanja letećih zvijezda. no onda je izgubio interes. Ja sam nastavila. No kad se radi o preuređenju ili uvođenju novih slika, simbola, tu već nastaje problem, jer on prihvaća samo povoljne pravce prema kua broju, a ostalo mu je... pomalo kao pretjerivanje . Uglavnom više toga prolazi kad kao razlog navedem neku glupost tipa "zato što mi se sviđa".

No bio mi je više puta i od pomoći. Kao kada sam htjela kupiti komodu s trojim vratima za SZ, a on mi je ukazao da to i nije najpovoljnije na tom mjestu.

Svekrva mi se malo brinula da FS nisu u stvari "vračke", ali ne živimo skupa, pa to nije bio tako velik problem. U međuvremenu se navikla.

Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23
Posljednja izmena: 19.04.09 22:16 od Sandra.

Odgovor:Primjena FS u domu sa "skepticnim" ukucanima prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 8
Sto se mog dragog tice, upocetku me je blijedo gledao kao o cemu ja to pricam i ono pitanje zasto to vise nije na mjestu na kojem je navikao da je. Ali s vremenom je postao tolerantniji pa za sada nemam bas nekakvih problema s objasnjenjima. Jos uvijek nisam poduzela nikakve drasticne i radikalne zahvate tipa krecenja sobe ili vrata u odgovarajuce boje pa ne znam ishod. Ali mislim da ce prihvatiti ako mu se svidi. A sto se tice ljudi oko mene niti ne trudim se objasnjavati jer po tome nismo na istim valnim duzinama. Dozivila sam "gle ne radi sad pa je pukla i prica nebuloze". Ali jacam svakog dana pa me takve gluposti uoce vise ne diraju.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odgovor:Primjena FS u domu sa "skepticnim" ukucanima prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 25
Ma da, kad s nekim nisi na istoj valnoj duljini, uzalud je išta i spominjati.

Moj muž je cool. Pomogao mi je oko weba, podržava me kada radim analize po obitelji i drago mu je što je forum zaživio. Ali baš nema strpljenja slušati kada s nekim analiziram ili komentiram analize. No zato, kada smo nedavno upoznali jednog gospodina visokog društvenog statusa, zovimo to tako, i kad je muž ispričao čime se on bavi i kad sam ja na red došla reći svoje zanimanje i zaustila reći mama, on mi je uletio na brzinu i rekao da se bavim feng shuiem i uređenjem prostora . Baš mi je bilo drago .

Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Dakiva, ako si ti pukla , onda nas ovdje ima malo više, na čelu samnom koja držim forum .
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odgovor:Primjena FS u domu sa "skepticnim" ukucanima prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 8
Super;) , vidis da tim muskima kad tad dodje iz d... u glavu kako kazu nase bake.
dakiva (Korisnik)
Moderator
graphgraph

Odgovor:Primjena FS u domu sa prije 3 godina, 1 mjesec Karma: 8
Sandra napisao:
Dakiva, ako si ti pukla , onda nas ovdje ima malo više, na čelu samnom koja držim forum .

Ma tko ih sisa to su ljubomorne i neuroticne babe koje ne znaju sta bi sa sobom. Ja sam ih odmah udaljila od sebe da mi ne kradu energiju, a nama "puknutima" je bas super i bas mi je drago da sam nasla iste.
dakiva (Korisnik)
Moderator
graphgraph

Idi na vrhStranica: 12345678
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica