Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 40 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

što kada živim kod roditelja i koristim samo sobu?
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: što kada živim kod roditelja i koristim samo sobu?
što kada živim kod roditelja i koristim samo sobu? prije 2 godina, 7 mjeseci Karma: 0
Lijep pozdrav svima na forumu za početak.Izuzetno sam sretna da sam pronašla ovu stranicu.
Dakle zanima me sljedeće: živim u kući roditelja(nažalost)i koristim samo svoju sobu,doslovno.
dali onda analizu svejedno radim na cijelu kuču ili smo na moju sobu?npr.soba mojih roditelja je meni potpuno nebitna,i u nju uđem 1 put u godini,i šta da napravim ako mi je u području novca,to je njihovo nekako mi je čudno da ja tamo postavljam svoje aktivatore.
još sam početnik pa me takve stvari zbunjuju,
unaprijed hvala
danci (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 21
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odgovor:što kada živim kod roditelja i koristim samo sobu? prije 2 godina, 7 mjeseci Karma: 48
Pozdrav,Danci i dobrodosla:)
Kada se primenjuje feng shui uglavnom osnovne postavke u zavisnosti od skole primene trebalo bih da bude ukljucena cela kuca,ne samo to nego i okolno mesto,dvoriste,ulaz putevi i sl.Sto se tice zasebne primene na sobu u kojoj boravis je moguce ako u njoj nespavas da pojacas energiju medjutim ako se koristi i za spavanje onda bih bilo pozeljno energizovati sobu tj. dnevni boravak.Moguce je da se rukovodis sa kua brojem,ali dodatano uneti elemente,simbole i boje kao podsticaj energije za odredjene sektore mogla bih uciniti na ulazu ili dnevnom boravku;) Napravi tlocrt i kompasnu direkciju ulaznih vrata pa cemo zajedno energiju usmeriti u pozitivnom pravcuB)
annja (Korisnik)
Platinum Boarder
Poruka: 698
graphgraph
Pol: Žensko pedjus@yahoo.com Birthday: 03/24

Odgovor:što kada živim kod roditelja i koristim samo sobu? prije 2 godina, 7 mjeseci Karma: 8
Pozdrav i dobro dosla Danci.
Pozeljno je uvijek napraviti analizu cijele kuce ili stana jer se detaljnije mogu odrediti odredjeni ako postoje problemi ili neki dogadjaji.
Samim time kada odredis sektore kuce odredila si i stana naravno kompasom.
dakiva (Korisnik)
Moderator
Poruka: 1048
graphgraph

Odgovor:što kada živim kod roditelja i koristim samo sobu? prije 2 godina, 7 mjeseci Karma: 0
cure puno vam hvala, naima prije 5 mj sam se odselila od doma i izajmila stan i bilo mi je super, imala sam novaca, super sam se osječala bilo je odlično, sad sam odlučila otvoriti salon i bojala sam se da će mi 2 najma biti preveliki zalogaj, pa sam se vratila doma dok mi posao ne krene. dogodilo se da zarađujem isto, možda čak i više, nplačam najam stana a imam manje novaca, sigurna sam da jekriva kuča
uglavnom javljam se kad pribavim tlocrt.
samo me zanima tlocrt kojeg djela, naime kuća je na kat, moja soba je na katu?u prizemlju je dn.boravak kuhinja blagavaona wc i roditeljska soba, na ktu 4 sobe djece wc i dnevni boravak
hvala vam najljepša, divne ste
danci (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 21
graphgraph
Posljednja izmena: 23.10.09 16:38 od danci.

Odgovor:što kada živim kod roditelja i koristim samo sobu? prije 2 godina, 7 mjeseci Karma: 25
Kuća, naravno ima veliki utjecaj, no ako ne koristiš ostatak kuće, tvoja soba sigurno ima barem podjednak značaj, kao i ostatak kuće.

Iako su ti mogućnosti ograničene u prostoru u kojem spavaš, jer mnoge simbole ne smiješ tamo postavljati, a i sektore je poželjno što manje aktivirati, kako bi uopće mogla usnuti, ipak možeš učiniti neke stvari kako bi ublažila nepovoljnosti i/ili popravila situaciju. No o tome ćemo više kada budeš postavila tlocrt.

Reći ću još samo ovo, kada sam ja živjela doma s roditeljima i koristila samo sobu, koja je bila zajednička soba mene i moje mlađe sestre, aktivirala sam jedan sektor i učinci su bili nevjerojatni. A tada sam tek po prvi puta čula za FS i nisam posjedovala niti priručnik na temu. Drugim riječima, rješit ćemo nešto kada postaviš tlocrt .
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica