Pozz Laylasa, super je da si pronašla posao. Vjerujem da je vrlo zanimljivo biti u stranoj zemlji, upoznavati tamošnje ljude i običaje. A ja sam se već pitala gdje si nam se zagubila

. Lijepo da još uvijek misliš na nas.
Al moram te sad pitati otvoreno, zašto si stavila fikus na sjever? Biljke, pa i fikus idu na jugoistok ili istok. To je najbolja lokacija za njih, a i za feng shui. Jedino u nedostatku prostora i uz primjenu nekih feng shui lijekova, može ih se staviti u druge sektore. Na sjeveru će samo iscrpiti energiju i kočiti napredak u karijeri.
Što se mačke tiče, iako je kućni ljubimac općenito uzevši vrlo povoljan u kući, jer unosi Yang energiju i oživljava prostor, problem dlaka i njezinog pijeska sasvim sigurno nije fengshuičan. No to je tako s ljubimcima, kao i s mnogim drugim stvarima u životu, uz nešto dobro, neminovno se veže i nešto manje dobro. Sve je relativno, nema crno-bijelih stvari, ljudi i situacija. Bilo bi dobro kada bi se pijesak mogao pomaknuti u WC, tako bi barem sve nepovoljnosti bile na jednom mjestu. A dlake i pijesak moraju se redovito čistiti, tu nema pomoći.
Ogledalo vrlo lako možeš riješiti tako da ga prekriješ nečim kada ideš spavati. To može biti ručnik, komad odjeće ili bilo što drugo, neprozirno. Važno je da se ne ogledaš u njemu kada ležiš.
Ako se prijateljica slaže i ako je sliku moguće skinuti, bolje je i prazan zid nego radovi na cesti. A vremenom ćeš već naći neki povoljniji motiv. Možda sliku zaljubljenog para ili nešto drugo što ti se sviđa i predstavlja dobar feng shui.
Još jednom pozdrav tebi i Holandiji

. Bila sam jednom tamo na moru i prekrasno je i vrlo mirno.