Ovo se na prvi pogled čini prilično dobro

. Raspored prostorija nije loš, boje, barem u većini prostorija dobro odabrane. Položaj kreveta teško je procijeniti bez kua broja.
Jedna stvar koja mi je odmah upala u oko jest oblik spavaće sobe, ako je tehnički izvodivo, a da se pri tom ne naruši estetski dojam, bilo bi dobro pregraditi, ne nužno zidom, možda paravanom ili zavjesom, tako da se dobiju dva pravilna oblika.
Ako sam ispravno shvatila glavni ulaz je onaj u dnevnom boravku? On gleda na jug u tom slučaju, pa je plava kutna garnitura možda malo nezgodna u smislu sukoba elemenata (vatra/jug/crveno - voda/sjever/plavo).
Strane svijeta su utvrđene kompasom?
A što se tiče svaštare, ona bi mogla dobiti funkciju radne sobe ili nečeg sličnog, jer je vrlo važna za glavu obitelji/najstarijeg muškarca u kući/muža/oca.
Stavila bih primjedbu na boju zidova u svaštari, bilo bi bolje da su bijeli, ali kako sam nedavno pročitala da boja čini tek nekih 20-ak posto od ukupnog feng shui-a nekog prostora, ne bih to nazvala presudnim faktorom.
Sad zvuči kao da sam puno toga izkritizirala, ali zapravo većina toga je dobro odrađena, pa da sad ne nabrajam unedogled što je sve dobro, u svrhu konstruktivnosti odgovora navela sam samo ono što bi se još moglo dotjerati

.