Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 40 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Pozdrav svima! I pomoć pri uređenju kata!
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 123
TEMA: Pozdrav svima! I pomoć pri uređenju kata!
Pozdrav svima! I pomoć pri uređenju kata! prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 10
Pozdrav svima, novi sam na forumu i u učenju o feng-shui-u, čestitam Sandri jel stvarno ima 'mrak' stranicu
E sad, imam u planu urediti si kat obiteljske kuće, slijedio sam upute sa stranice koliko sam mogao i shvaćao...i sad vas molim da provjerite i pogledate jel to OK, otvoren sam za sugestije, savjete...i ovo nije konačan plan...
Plan

Uploaded with ImageShack.us
nino206 (Korisnik)
Moderator
Poruka: 176
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Muško nino2061 nino2061@hotmail.com Mjesto: Kutina Birthday: 01/05
Posljednja izmena: 17.08.10 19:53 od nino206.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Pozdrav svima! I pomoć pri uređenju kata! prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 10
Kukuc! Ima koga ?
nino206 (Korisnik)
Moderator
graphgraph

Odg: Pozdrav svima! I pomoć pri uređenju kata! prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 25
Pozdrav Nino206, dobro nam došao !

Hvala na pohvalama.

I da, ima nekog, samo da malo proučim situaciju, pa se opet javljam .
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odg: Pozdrav svima! I pomoć pri uređenju kata! prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 25
Ovo se na prvi pogled čini prilično dobro . Raspored prostorija nije loš, boje, barem u većini prostorija dobro odabrane. Položaj kreveta teško je procijeniti bez kua broja.

Jedna stvar koja mi je odmah upala u oko jest oblik spavaće sobe, ako je tehnički izvodivo, a da se pri tom ne naruši estetski dojam, bilo bi dobro pregraditi, ne nužno zidom, možda paravanom ili zavjesom, tako da se dobiju dva pravilna oblika.

Ako sam ispravno shvatila glavni ulaz je onaj u dnevnom boravku? On gleda na jug u tom slučaju, pa je plava kutna garnitura možda malo nezgodna u smislu sukoba elemenata (vatra/jug/crveno - voda/sjever/plavo).

Strane svijeta su utvrđene kompasom?

A što se tiče svaštare, ona bi mogla dobiti funkciju radne sobe ili nečeg sličnog, jer je vrlo važna za glavu obitelji/najstarijeg muškarca u kući/muža/oca.

Stavila bih primjedbu na boju zidova u svaštari, bilo bi bolje da su bijeli, ali kako sam nedavno pročitala da boja čini tek nekih 20-ak posto od ukupnog feng shui-a nekog prostora, ne bih to nazvala presudnim faktorom.

Sad zvuči kao da sam puno toga izkritizirala, ali zapravo većina toga je dobro odrađena, pa da sad ne nabrajam unedogled što je sve dobro, u svrhu konstruktivnosti odgovora navela sam samo ono što bi se još moglo dotjerati .
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odg: Pozdrav svima! I pomoć pri uređenju kata! prije 1 godinu, 11 mjeseci Karma: 10
hehe, hvala...
1.koja bi boja bolje odgovarala za kutnu garnituru, onda?
2. nije problem i mislio sam takvo nešto napravit u vezi spavaće
3. da utvrđene su kompasom 99% točno
4. pa ta svaštara bi nekad mogla biti dječja soba...ali za početak radna ili tako nešto
5. a što se tiće kupaonice...
6. da li boje namještaja igraju kavu ulogu...

al sam naporan ...

i da kua broj mi je 3, smjer istok...
nino206 (Korisnik)
Moderator
graphgraph
Posljednja izmena: 09.06.10 14:12 od nino206.

Ako se nalazi na jugu onda svakako neka topla vatrena boja, ne mora nužno biti jarko crvena, bordo ili narančasta, možda i u nekoj pastelnoj nijansi, sasvim bi odgovarala.

Što se tiče kupaonice, važi isto što i za svaštaru, barem po pitanju boja. Mada stručnjaci kažu da će još podugo (do kraja perioda 9) voda biti dobra za jugozapad, pa tamo onda ta plava i nije neki problem. Možda je čak i dobra za brak i komunikacije.

Da, krevet onda dobro stoji, obzirom na kua broj.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

hehe, brak zakon, puno hvala na savjetima

ajij, pa tek mi sad sinulo...sad mi je krevet na zapadnoj strani...pa zato valjda i jesam neispavan, bezvoljani....
nino206 (Korisnik)
Moderator
graphgraph
Posljednja izmena: 09.06.10 14:41 od nino206.

Ja sam, kao ono, ozbiljna gospođa, i te stvari, pa se prvo hvatam braka . A i ti si prvi počeo s djecom i dječjom sobom . Hahahaha, što je život bez malo humora . Odnosi se naravno na ljubav i veze u svim svojim oblicima, ne samo na brak .

A kako ti je krevet na zapadnoj strani (ja odmah na ti, bez pitanja, toliko o ozbiljnosti )? Nalazi se u sjeveroistočnom sektoru s uzglavljem prema istoku, ili?
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Idi na vrhStranica: 123
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica