Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 44 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

Radni stol u uredu
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 12
TEMA: Radni stol u uredu
Radni stol u uredu prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 12
Prije svega sve pohvale!

Mnogo sam ovdje pročitao, što sam mogao odmah primjenio, neke stvari su se nakon toga popravile i bilo kako bilo, ako ništa drugo Feng Shui je zabavno primjenjivati u domu i oko njega, osjećaj je lijep. Sada bih imao jedno pitanje:

Nažalost, pored prostorije koju u kući koristim kao ured je kupaonica i baš pored tog zajedničkog zida je radni stol, bočno postavljen, jednostavno ga u ovoj situaciji i rasporedu ne mogu nigdje drugdje premjestiti. Dok ne sredim stvari, jer ionako mislim ured preseliti u drugu prostoriju radi nekih drugih stvari, trebao bih neko rješenje koje će ublažiti negativan utjecaj kupaonice na radni stol, naime, pročitao sam da nije dobro da radni stol bude na zidu do kupaonice. Eto pa ako ipak postoji neko rješenje, npr. nešto staviti na taj zid i ono što je najvažnije, što ne staviti na taj zid, bilo bi mi od pomoći. Inače, da ne spominjem da sam radni stol uredio po Feng Shui naputku i od tada se ništa loše nije dogodilo samo dobre stvari, ne znam je li to to ali ja ću se i dalje pridržavati toga pa dok je dobro što fali
JS (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 152
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Muško Birthday: 09/21
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Radni stol u uredu prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 25
Hvala JS , trudimo se koliko mogućnosti dopuštaju.

Što se pitanja tiče, ne znam niti za jedan lijek za takvu postavku stola, osim premještanja na drugo mjesto. Ali ako nemaš nekih većih problema u ovom trenutku, možda najbolje ništa ne dirati dok ne budeš selio ured u drugu prostoriju. Na zid bolje nemoj stavljati ništa, ili bar ništa feng shui-čno, da ne bi izazvao kontra efekat.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Odg: Radni stol u uredu prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 12
Što se posla tiče ide sve ok, sad ne znam kako bi bilo da se premjesti, bolje ili isto, glavno da nije katastrofa zasad. A na zidu su neke slike, ništa posebno, ima i jedna plutena ploča za pribadače, za listiće, podsjetnik i neke tablice koje mi koriste u poslu, iza leđa je vjerski simbol, pošto sam vjernik, čitao sam da iza leđa može biti nešto takvo, neka podrška u tom smislu ili idol, uglavnom neka od smjernica u životu koja daje snagu i te stvari, nadam se da to nije u kontradikciji sa Feng Shuiem.
JS (Korisnik)
Expert Boarder
Poruka: 152
graphgraph
Pol: Muško Birthday: 09/21

Odg: Radni stol u uredu prije 1 godinu, 6 mjeseci Karma: 25
Nije to u kontradikciji s feng shui-em, osim ukoliko se radi o križu. Križ je naime nepovoljan oblik koji stvara lošu energiju, a ni prikaz Isusa na križu nije baš nešto osobito povoljan. Mislim, meni su pozitivne konotacije poznate, ali kod postavljanja Isusovog lika, ja sam radije za neki drugi trenutak njegovog života, a ne raspeće. Dakle, sveci i vjerski simboli su ok, samo dok se ne radi o nekom nasilnom činu.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odg: Radni stol u uredu prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 0
POZDRAV SVIMA!JA SAM MATIJA.IMA LI NEKO SAVJET ZA MOJ SLUČAJ.U UREDU SAM LEDJIMA OKRENUTA PROZORU I VRATIMA JER SU JEDNO DO DRUGOGA.NEMAM MOGUĆNOST MJENJATI POLOŽAJ,PROSTOR NE DOZVOLJAVA
MATIJA (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 10
graphgraph

Odg: Radni stol u uredu prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: -2
Pozz Matija! I dobrodosla Ne znam kako Vam bas mogu ovako puno pomoci, trebali bi prvo vidjeti koji ste kua broj za Vase povoljne i nepovoljne pravce, naravno i tlocrt dolazi u obzir jer ovako mogu samo nagadjati, inace nisam neki ekspert samo mislim da sam jednom negdje procitala da nije bas dobro biti na udaru chi energija koja ulazi/izlazi, ne znam koliko imate prostora i koliko si barem radni stol mozete okrenuti ako ne nista drugo barem u povoljnim i nepovoljnim pravcima ili nekako bocno da niste na udaru Neka se ostali sa svojim misljenjima nadovezu, jer ja nisam posve sigurna u ovo sto Vam govorim, ako ne nista drugo sigurno znam da Vam i nije bas pogodno zbog propuha Lp od mene
Mancy (Korisnik)
Moderator
Poruka: 319
graphgraph
Posljednja izmena: 24.11.10 21:55 od Mancy.

Odg: Radni stol u uredu prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 25
Pozdrav Matija, dobro nam došla !

Za početak bih te zamolila pisati malim slovima.

Što se tvog problema tiče, već sam se susrela s jednom takvom situacijom. Ako prostor ne dozvoljava promjenu rasporeda, doista ne znam što bih ti savjetovala. Ono što mogu reći da vjerojatno takva pozicija nepovoljno utječe na koncentraciju i stvara osjećaj napetosti kada radiš na tom mjestu.

Pitanje je imaš li prozor direktno iza sebe ili imaš prvo prazan prostor, pa tek onda prozor i vrata? Nije nebitno pitanje. Osim toga je važno nalazi li se ured u prizemlju ili nižim katovima ili negdje visoko. Mada je u svakom slučaju situacija... ne baš sjajna, recimo to tako.

Tlocrt bi u svakom slučaju bio od pomoći.
Sandra (Administrator)
Administrator
graph

Odg: Radni stol u uredu prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 0
isprika zbog velikih slova.puno hvala na savjetima,veliki sam štovatelj feng shuia jer volim red,urednost, i organiziranost i našla sam se u tome u tom pogledu,sve ostalo bi rado usvajala i želim naučiti .moj ured ,odnosno mali salon namještaja(točnije kuhinja)je u prizemlju kuće u kojoj živim.ulazim u njega sa južne strane,imam 6 stepenica,uglavnom prizemlje je ,direktno iza moje stolice je prozor koji otvaram samo na gore-ventus na koji sam zalijepila veliku sliku velike crvene ruže,tako da se nevidi ništa kroz prozor ,služi kao ukras recimo,a do njega su ta ulazna vrata,na 30-ak cm udaljenosti od prozora.ima li lijeka tome jer nemam mogućnost mjenjati postojeće stanje.hvala
MATIJA (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 10
graphgraph

Idi na vrhStranica: 12
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica