Feng shui

tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 42 

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?

životna područja
(1 pregleda) (1) Gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: životna područja
životna područja prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 0
zanima me dali je metoda ulaznih vrata prava metoda ili po stranama svijeta?i kako se gledaju područja,kada sa ulaznih vrata gledamo prema stanu ili kada iz stana gledamo prema van?tu se nikako ne snalazim,a to je vjerujem osnova svega toga
MATIJA (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 10
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: životna područja prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 2
Koliko sam ja uspela da shvatim- u odnosu na ulazna vrata se odredjuju glavni pravac i pravac pruzanja doma, a sektori (prema metodi 8P) se odredjuju prema stranama sveta!
Ispravite me ako gresim!?
Slonce (Korisnik)
Junior Boarder
Poruka: 29
graphgraph
Pol: Žensko Mjesto: Beograd Birthday: 09/21

Odg: životna područja prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 0
ja to nista ne razumijem ako u kuću ulazim sa zapada,a desno od ulaza mi je kuhinja,dali to znači da mi kuhinja spada u sektor pomoći i prijatelja,a krajnji desni kut mi je spavaća soba i da ona spada u područje partnerskih i drugih odnosa,a krajnji lijevi kut od ulaza je druga soba i da ona spada u područje blagostanja-financija?jeli to tako ide
MATIJA (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 10
graphgraph

Odg: životna područja prije 1 godinu, 5 mjeseci Karma: 25
I glavni pravac i sektori se određuju isključivo kompasom, samo se smjer mjeri na različitim mjestima. No osnova je ista.

A životna područja su uvijek: sjever=karijera, životni put, sjeveroistok=obrazovanje, istok=zdravlje, jugoistok=financije, jug=čast, ugled, jugozapad=brak, ljubav, komunikacija, zapad=kreativnost, začeće, sjeverozapad=mentori, utjecajni prijatelji. Određuju se mjerenjem u centru doma.

A preciznije značenje pojedinih sektora i njihov utjecaj na stanare određuju se putem kua broja kuće, koji se utvrđuje mjerenjem u dovratku, gledajući van ili na sredini fasade, ako je ona odrednica za glavni pravac kuće.
Sandra (Administrator)
Administrator
Poruka: 2352
graph
Pol: Žensko Birthday: 05/23

Idi na vrhStranica: 1
NaslovnicaFeng Shui osnoveFeng Shui po vrsti srećeFeng Shui u domuFeng Shui u vrtuFeng Shui kroz slikeForumAnaliza prostora
Izrada i održavanje web stranica